LadyK Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [CENTER][url]http://i37.tinypic.com/2ahfc5u.jpg[/url] Jaki poważny :razz::loveu:[/CENTER] Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Martunia']Jak dużo śniegu. :loveu: Bonuś się cieszy, taki szczęśliwy. :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]No tak ten to ze sniegu bardzo szczęśliwy:) [/COLOR][quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://i37.tinypic.com/2ahfc5u.jpg[/URL] Jaki poważny :razz::loveu:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Obserwuje teren czy nikt mu na jego "prywatne" pola nie wchodzi:diabloti:[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [URL]http://i35.tinypic.com/24mvuo9.jpg[/URL] hihih slunskie yeti :diabloti::diabloti: witanko zimowe :loveu: Quote
LadyK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [CENTER][quote name='Acctiually'] [COLOR=Blue]Obserwuje teren czy nikt mu na jego "prywatne" pola nie wchodzi:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Wygląda jakby na tronie siedział :diabloti: [/CENTER] Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='zuzolandia'][URL]http://i35.tinypic.com/24mvuo9.jpg[/URL] hihih slunskie yeti :diabloti::diabloti: witanko zimowe :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Heej:) No tak coś nas ostatnio yeti nawiedzają na polach xP [/COLOR][quote name='Owczarkowa'][CENTER] Wygląda jakby na tronie siedział :diabloti: [/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Pan i władca świata xP[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Królowa śniegu :diabloti: [/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Hem hem chyba król:D[/COLOR] Quote
LadyK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [CENTER][quote name='Acctiually'][COLOR=Blue] [COLOR=Blue]Pan i władca świata xP[/COLOR][/QUOTE] Królowa śniegu :diabloti: [/CENTER] Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Ciasteczkowy potfur']Już chyba na jego prywatne pola nie wejdę, za duża ochrona... szkoda bo fajne SPA było w jeziorze :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Ta Ty lepi nie właź xP A bobry mają pecha muszą SPA przenieść gdzie indziej:evil_lol: [/COLOR] Quote
Ciasteczkowy potfur Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No tak ten to ze sniegu bardzo szczęśliwy:) [/COLOR] [COLOR=Blue]Obserwuje teren czy nikt mu na jego "prywatne" pola nie wchodzi:diabloti:[/COLOR][/quote] Już chyba na jego prywatne pola nie wejdę, za duża ochrona... szkoda bo fajne SPA było w jeziorze :eviltong: Quote
Ciasteczkowy potfur Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ta Ty lepi nie właź xP A bobry mają pecha muszą SPA przenieść gdzie indziej:evil_lol: [/COLOR][/quote] No taa tera się przeniosły na te drugie jeziorko i z kaczkami mieszkają :diabloti: Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Ciasteczkowy potfur']No taa tera się przeniosły na te drugie jeziorko i z kaczkami mieszkają :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Na 2?:D U nas jest chyba ino 1:hmmmm: Czyżby na Fazaniec sie przenisoły xP? Ty mi tu nie pierdziel o bobrach ino zachwycej sie Bonkiem:evil_lol: [/COLOR] Quote
Ciasteczkowy potfur Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Na 2?:D U nas jest chyba ino 1:hmmmm: Czyżby na Fazaniec sie przenisoły xP? Ty mi tu nie pierdziel o bobrach ino zachwycej sie Bonkiem:evil_lol: [/COLOR][/quote] Mom się zachwycać Bonem, który chce mnie wygryźć z obawy o pańcię? ^^ Jak chcesz :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [URL]http://i37.tinypic.com/2ahfc5u.jpg[/URL] ale bielutko macie tak jak my :multi: Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='anitaaa i bartis'][URL]http://i37.tinypic.com/2ahfc5u.jpg[/URL] ale bielutko macie tak jak my :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Heej:) No tak fajnie biało Moja Biała Krowa zadowolona xP [/COLOR][quote name='Ciasteczkowy potfur']Mom się zachwycać Bonem, który chce mnie wygryźć z obawy o pańcię? ^^ Jak chcesz :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]To idź sie z nim na piwo czy co tam chcesz se pogodejcie i bydzie dobrze:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue] A tak nawiasem [SIZE=6]Kto z Was wybiera się na Zlot Dogomaniaków?:evil_lol:[/SIZE] [/COLOR] Quote
LadyK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [CENTER][quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hem hem chyba król:D[/COLOR][/QUOTE] Bonosław I Poważny :diabloti: [/CENTER] Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Bonosław I Poważny :diabloti: [/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Dobre xP Ale jak na razie nie mam zdjęć Bonisława:D Musicie poczekać:diabloti: [/COLOR] Quote
LadyK Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [CENTER]Za 20 lat to się będą o nim na histori uczyć :diabloti: Czekamy na foty :diabloti:[/CENTER] Quote
Tepes Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Za 20 lat to się będą o nim na histori uczyć :diabloti: Czekamy na foty :diabloti:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]taaak:evil_lol: Na razie nie mam zbytnio czasu na zdjęcia [/COLOR] Quote
LadyK Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [CENTER]Ahh, no bo przecież musisz królowi Bonosławowi usługiwać :diabloti: Najpierw obowiązki potem fotki :eviltong:[/CENTER] Quote
M&T Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue] A tak nawiasem [SIZE=6]Kto z Was wybiera się na Zlot Dogomaniaków?:evil_lol:[/SIZE] [/COLOR][/quote] Oczywiście my :) A wiecie może, czy jest już założony wątek o Zlocie? EDIT: Już znalazłam, już się zapisałam :eviltong: Quote
Tepes Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Ahh, no bo przecież musisz królowi Bonosławowi usługiwać :diabloti: Najpierw obowiązki potem fotki :eviltong:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]No tak trzeba mu usługowac a lekko nie ma:evil_lol: [/COLOR][quote name='M&T']Oczywiście my :) A wiecie może, czy jest już założony wątek o Zlocie? EDIT: Już znalazłam, już się zapisałam :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No to super że jedziecie!!:) My pojedziemy na 99%:p [/COLOR] Quote
Martunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Witajcie! :hand: Co do zlotu, ja jeszcze czekam na trochę więcej informacji. Po tym mogę stwierdzić dopiero, czy mogę jechać. :D Quote
Tepes Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Martunia']Witajcie! :hand: Co do zlotu, ja jeszcze czekam na trochę więcej informacji. Po tym mogę stwierdzić dopiero, czy mogę jechać. :D[/quote] [COLOR=Blue]Ty nie masz nie do gadania jedziesz i już!!:D A jak nie to ja Cie tu normalnie...:mad::evil_lol: [/COLOR][quote name='gordonowa']ja jade na zlot :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Oho to siem cieszymy:p[/COLOR] Quote
Martunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jakie groźby, ojj. :eviltong: Nie no, co jak co, ale oczywiście będę się starała przyjechać i raczej będę na 60%. :eviltong: Quote
Recommended Posts