łapeczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ej no to nie jest duzo te 40 zl ;] dogadaj sie z nimi ze moze jednak dali by ci to kieszonkoweee a ty je bys je tracila w slusznej sprawie .... bon robil by to co pewnie koch albo i lubi... wybiegal by sie ... Quote
Tepes Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='M&T']No to naprawdę nie dużo! U nas np. kosztuje 130 zł. A nie chcesz sama uzbierać? Może jak rodzice zobaczą twój upór to się przekonają i w końcu dadzą? :)[/quote] [COLOR=Blue]No ja wiem że nie dużo. Ale jakim cudem mam tą kase uzbierać... Nie dadzą się przekonać niestety xP[/COLOR] [quote name='Sweetaśna'][URL]http://i37.tinypic.com/23tpa1x.jpg[/URL] sliczne skacze:) jak miś polarny wyglada:) heh widac ze juz nie lubi piotrka:evil_lol: a z agility moze wam sie uda:)[/quote] [COLOR=Blue]No na tym zdjeciu wyglada jak misiek:diabloti: No tak JUŻ nie lubi PIotrka boi sie że starci swoja pańcię-ale tak się nie stanie nie ma czego się obawiać:D [/COLOR][quote name='łapeczek']ej no to nie jest duzo te 40 zl ;] dogadaj sie z nimi ze moze jednak dali by ci to kieszonkoweee a ty je bys je tracila w slusznej sprawie .... bon robil by to co pewnie koch albo i lubi... wybiegal by sie ...[/quote] [COLOR=Blue]To se z nimi pogadaj nie ma bata:D Możę jak co to na wakacje bym coś wskórała bo teraz to po pierwsze będą niechętni do dania mi kasy a po 2 żę nie mam czasu mam się uczyć itd itd [/COLOR] Quote
Tepes Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='M&T']A dostajesz kieszonkowe lub coś w tym stylu? ;>[/quote] [COLOR=Blue]Nie.......[/COLOR] Quote
M&T Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A dostajesz kieszonkowe lub coś w tym stylu? ;> Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No ja wiem że nie dużo. Ale jakim cudem mam tą kase uzbierać... Nie dadzą się przekonać niestety xP[/COLOR] [COLOR=Blue]To se z nimi pogadaj nie ma bata:D Możę jak co to na wakacje bym coś wskórała bo teraz to po pierwsze będą niechętni do dania mi kasy a po 2 żę nie mam czasu mam się uczyć itd itd [/COLOR][/QUOTE] Aha no to chyba ze rozumiem bo wime co to znaczy jak rodzice mowia na cos NIE i nie ma szans zeby ich przkonac .... takie uparte z nim istoty ;/ Quote
Martunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 O ale Cię Bonek bronił. :) Poczuł intruza. :diabloti: Quote
M&T Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Nie.......[/COLOR][/quote] To może zaciągnij rodziców na tor agility i niech zobaczą na czym to polega? :lol: Quote
Tepes Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Martunia']O ale Cię Bonek bronił. :) Poczuł intruza. :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Bono poczuł się zagrożony :evil_lol: I teraz trzeba zwalczyć niepożądany obiekt:diabloti: [/COLOR][quote name='M&T']To może zaciągnij rodziców na tor agility i niech zobaczą na czym to polega? :lol:[/quote] [COLOR=Blue]Oni wiedzą co to jest:evil_lol:[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [URL]http://i36.tinypic.com/2hx4uop.jpg[/URL] jesienny Bonus jest przesliczny :loveu::loveu::loveu: a gdzie u nas jest agilitty??? bo nie slyszalam o zadnym osrodku w okolicy :crazyeye:........a moze wartałoby tego mojego rudzielca nieco przegonic :evil_lol: witanko zlociutka :multi: Quote
M&T Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Acctiually'] [COLOR=Blue]Oni wiedzą co to jest:evil_lol:[/COLOR][/quote] Uhh... Skończyły mi się pomysły xD Quote
Tepes Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='zuzolandia'][URL]http://i36.tinypic.com/2hx4uop.jpg[/URL] jesienny Bonus jest przesliczny :loveu::loveu::loveu: a gdzie u nas jest agilitty??? bo nie slyszalam o zadnym osrodku w okolicy :crazyeye:........a moze wartałoby tego mojego rudzielca nieco przegonic :evil_lol: witanko zlociutka :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) U nas to w Gliwicach jest:) [/COLOR][quote name='M&T']Uhh... Skończyły mi się pomysły xD[/quote] [COLOR=Blue]:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dokładnie. :D Tak w ogóle co u Was słychać? Quote
Tepes Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Martunia']Dokładnie. :D Tak w ogóle co u Was słychać?[/quote] [COLOR=Blue]A nic nie słychać:D W środe jade na truniej z pingla...i w sobote do Chorzowa na turniej...masakra...:shake: Bono głupieje bo na osiedlu pełno cieczek... [/COLOR] [quote name='łapeczek']czesccc wpadam sie przywitac[/quote] [COLOR=Blue]Hej:)[/COLOR] Quote
agaciaaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [url]http://i38.tinypic.com/4l5do1.jpg[/url] i znowu Bonek wśród jesiennych liści :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Witanko :) A jak objawia się głupienie Bonka przez cieczki? Mamy Kiluś to nie je, siedzi przy drzwiach balkonowych i stale wygląda na zewnątrz :) Mój Vadir jeszcze nie bardzo kojarzy, na suczkę wskoczyć próbował, ale poza tym to tylko wącha intensywniej :) Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [COLOR="DarkOrchid"][FONT="Arial Black"][SIZE="4"]GRATULACJE 500 STRONY!!! [/SIZE][/FONT][/COLOR] :BIG: Co tam u Was, łobuzy? :eviltong: Quote
Sweet Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red][/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]:BIG:[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]GRATULACJE 500 STRONY!!! [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]:BIG:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Anka_ZG Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No to może z racji 500 stronki jakies Bonowe foteczki będą?:cool3: Quote
Tepes Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='agaciaaa'][URL]http://i38.tinypic.com/4l5do1.jpg[/URL] i znowu Bonek wśród jesiennych liści :loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]:) [/COLOR][quote name='Martunia'][COLOR=DarkOrchid][FONT=Arial Black][SIZE=4]GRATULACJE 500 STRONY!!! [/SIZE][/FONT][/COLOR] :BIG: Co tam u Was, łobuzy? :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) A u nas nic pełno nauki xP [/COLOR] [quote name='Sweetaśna'][CENTER][FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]:BIG:[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]GRATULACJE 500 STRONY!!! [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]:BIG:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) [/COLOR][quote name='Anka_ZG']No to może z racji 500 stronki jakies Bonowe foteczki będą?:cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) Nie nie bedzie zdjeć bo nie mam czasu... [/COLOR][quote name='jbk']Witanko :) A jak objawia się głupienie Bonka przez cieczki? Mamy Kiluś to nie je, siedzi przy drzwiach balkonowych i stale wygląda na zewnątrz :) Mój Vadir jeszcze nie bardzo kojarzy, na suczkę wskoczyć próbował, ale poza tym to tylko wącha intensywniej :)[/quote] [COLOR=Blue]Na dworze piszczy i ciągnie jak oszalały w dimu piszczy... [/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR] Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]:)[/COLOR] [COLOR=blue]Na dworze piszczy i ciągnie jak oszalały w dimu piszczy...[/COLOR] [/quote] Biedny, dziewczynę mu musisz znaleźć :) Quote
Rahl Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Gratuluje 500 ;). Bardusiowi też się tak objawia szał cieczkowy, ale do tego jeszcze wyje... Quote
Tepes Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='jbk']Biedny, dziewczynę mu musisz znaleźć :)[/quote] [COLOR=Blue]Kule obciąć a nie dziewczyny szukać xP [/COLOR][quote name='gordonowa']Gratuluje 500 ;). Bardusiowi też się tak objawia szał cieczkowy, ale do tego jeszcze wyje...[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) NO to ja mam szczęście żę Bono nie wyje xP Dziś byłam na turnieju z pingla:) Zajęłam 4 miejsce na około 40 osób:) Ogólnie jestem zadowolona bo pierwsze trzy zawodniczki należą do klibów a ja nie:)I nasza szkoła w pinglu zajęła 1 miejsce:) i jedziemy do Zabrza na drużynówke:) I w sobote podbijam Chorzów xP [/COLOR] Quote
Tepes Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [COLOR=Blue]Siem pochwalem co zrobił dla mnie mój men xP Osobiście mi się bardzo podoba:loveu::loveu: [IMG]http://i33.tinypic.com/f380ep.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
Recommended Posts