Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='Tengusia']nic nie boj .... kiedys wroce :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]No ja mam nadzieję że wrócisz:D [/COLOR][quote name='łapeczek']no tak ja we wtroek ide na godz do szkoly ;/ a potem do hany ... i na cos cieplego do powozowni xD[/quote] [COLOR=Blue]Ja nie ide wcale juu:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue] [/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 fajnie masz ;] ale co tam tylkoo jak to moj wychowawca powiedzial ... to tylko 44 minuty 59 sekund i koniec!!! Quote
Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [COLOR=Blue]Ciesz się że tylko tyle a nie cały dzień xP[/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ciesz się że tylko tyle a nie cały dzień xP[/COLOR][/QUOTE] ciesze sie.... ale za to dobija mnie odrabianie 18.10 w sobote ....;/ w dodatku mam normalnie lekcje poniedzialkowe czyli ide na 13:35 do 18:35 ;/ a w ta srode mam trening siatkowki na 18:35 do 20:05 masakra bedzie strasznie ciemnooo jak bede wracac ;/ Quote
basia2202 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [COLOR=Purple][B]ooo... jak fajnieeee:lol: myju myju chlastu chlastu, nie mam rączek jedennastu... :evil_lol: [url]http://i37.tinypic.com/992e4k.jpg[/url] miziaki dla czyścioszka :loveu: pozdrawiamy Was serdecznie:) [/B][/COLOR] Quote
Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='łapeczek']ciesze sie.... ale za to dobija mnie odrabianie 18.10 w sobote ....;/ w dodatku mam normalnie lekcje poniedzialkowe czyli ide na 13:35 do 18:35 ;/ a w ta srode mam trening siatkowki na 18:35 do 20:05 masakra bedzie strasznie ciemnooo jak bede wracac ;/[/quote] [COLOR=Blue]Uu to masz głupio... Weź se latarke co nie zabłądzisz:evil_lol: A ja jutro wybieram się na wystawę do Zabrza:) [/COLOR] Quote
Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]ooo... jak fajnieeee:lol: myju myju chlastu chlastu, nie mam rączek jedennastu... :evil_lol: [URL]http://i37.tinypic.com/992e4k.jpg[/URL] miziaki dla czyścioszka :loveu: pozdrawiamy Was serdecznie:) [/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Blue]Hej:) Dziękujemy i też pozdrawiamy:D [/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Uu to masz głupio... Weź se latarke co nie zabłądzisz:evil_lol: A ja jutro wybieram się na wystawę do Zabrza:) [/COLOR][/QUOTE] hehe nie buj zaby ja juz tu sobie rodzicow ustawilam ;] tatus przyejdzie po mnie ;] ale masz fajnie ja pojde dopieroo w listopadzzie na miedzy narodowke w poznaniu;] Quote
Martunia Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 No wreszcie pogadałyśmy. Ale świetnie ! :multi: I w końcu mamy trochę więcej wolnego. ;) Quote
Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='aleb']Witamy się cieplutko ;)[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) No i też witamy ciepło choć już nie tak ciepło jak rano xP [/COLOR][quote name='łapeczek']hehe nie buj zaby ja juz tu sobie rodzicow ustawilam ;] tatus przyejdzie po mnie ;] ale masz fajnie ja pojde dopieroo w listopadzzie na miedzy narodowke w poznaniu;][/quote] [COLOR=Blue]Ojj chciałabym pojechać do POznania ale rodzice na bank mnie nie puszczą... [/COLOR][quote name='Martunia']No wreszcie pogadałyśmy. Ale świetnie ! :multi: I w końcu mamy trochę więcej wolnego. ;)[/quote] [COLOR=Blue]NO tak wreszcie se pogadałyśmy!!:)[/COLOR] [COLOR=Blue] [/COLOR] Quote
Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [COLOR=Blue]Ojojoj wybaczcie post się podwoił[/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Hej. :hand: Co tam u Was? :cool3: :loveu: Quote
LadyK Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [B][CENTER][QUOTE]Jestem szczęśliwa że omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiej byliśmy w teatrze i po teatrze poszliśmy do Adrii na pizzę i normalnie synek z różą podłazi do mie i omg chodze z nim xP Jak ja sie ciesze KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!:*:*:*:* Zapamiętajcie dzisiejszą datę xP[/QUOTE] My też Cię kochamy :evil_lol::diabloti: A teraz uszczęśliwisz nas i dasz fotki Boniastego :evil_lol:[/CENTER][/B] Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Martunia']Hej. :hand: Co tam u Was? :cool3: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) MIałam być na wystawie w Zabrzu:D Ale nie dojechaliśmy:P Jechaliśmy baną no i dupa wysiedliśmy gdzieś w Gliwicach:D Później wróciliśmy sie znów nie tam i tak cały czas od 10 jezdzimy busami i banami i na wystawie nie byliśmy xP [/COLOR] [quote name='Herspri']co u was i... gdzie fotki :razz: ?[/quote] [COLOR=Blue]A u nas dobrze xP Fotki może będą we wtorek bo nie mam lekcji:) [/COLOR][quote name='Owczarkowa'][B][CENTER] My też Cię kochamy :evil_lol::diabloti: A teraz uszczęśliwisz nas i dasz fotki Boniastego :evil_lol:[/CENTER] [/B][/quote] [COLOR=Blue]No baaa ja wiem zę mnie kochacie:diabloti: Na razie nie mam nowych fotek wiec nie dam:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Aha. :) Szkoda, że na wystawę nie udało się dojechać. A poza tym to co u Ciebie? :cool3: Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']heyooo czekamy na fotki bonnna[/quote] [COLOR=Blue]Może jutro będą bo ide na Bonkiem na ognisko:) [/COLOR][quote name='Martunia']Aha. :) Szkoda, że na wystawę nie udało się dojechać. A poza tym to co u Ciebie? :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Ale jaja były:D Żeby na wystawe nie dojechać zały dzień jezdzić busami i tramwajami trzeba być normalnie udanym człowiekiem xP A tak to nic jutro idę na ognisko biorę Bonka a we wtorek będe spać całyyyyyyyy dzień:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No cóż, bywa. :lol: O jakie ognisko? :cool3: Quote
Sweet Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 o fajnie ze idziesz jutro na ognisko z bonkiem:D porób duzo fotek:D a tak co powiesz jeszcze gieniu??:D Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Martunia']No cóż, bywa. :lol: O jakie ognisko? :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]:evil_lol:po po prostu jesteśmy udani i już xP[/COLOR] [COLOR=Blue]A takie se ognisko u nas na polach będzie 5 osób no może 4.[/COLOR] [COLOR=Blue]Można to nazwać podwójną "randką":evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Sweetaśna']o fajnie ze idziesz jutro na ognisko z bonkiem:D porób duzo fotek:D a tak co powiesz jeszcze gieniu??:D[/quote] [COLOR=Blue]No fajnie że idziemy:D A tak to nic nie powiem:D Nie chce mi się chodzić do szkoły ale jutro lajt 4 lekcje i we wtorek wooolne:) I musze sobie tą róże ususzyć:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Haaaa! Tak myślałam, że randka się szykuje. :cool3: Porób dużo fotek. Bonek będzie Cię pilnować. :loveu: Quote
Sweet Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No fajnie że idziemy:D A tak to nic nie powiem:D Nie chce mi się chodzić do szkoły ale jutro lajt 4 lekcje i we wtorek wooolne:) I musze sobie tą róże ususzyć:diabloti: [/COLOR][/quote] bardzo fajnie:D heh:eviltong: mi tez sie nie chce:evil_lol: ale masz dobrze ja mam we wtorek apel od rana a potem na szczescie wolne:multi: ususz ususz:D bedziesz miała pamiątke tego dnia:cool3: Quote
Recommended Posts