ewka i haker Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 pewnie duuuzo nauki ma bliiiiiii Quote
Sweet Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 hejo:) to sie ciesze ze było fajnie:) ale żadnych szczegółów?? moze chociaz ile osób było i co robiliscie? :evil_lol: nie nalegam na to zebys mówiła o wszystkim co robiliscie ale jedną rzecz chociaz:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 No to będę czekała na relację. :) A poza tym, jak w szkole? mnie ta szkoła normalnie dobija. :shake: Quote
Tepes Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='jbk']A czemu miałabyś nie wejść na kompa?[/quote] [COLOR=Blue]Bo mam DUŻO nauki... [/COLOR][quote name='ewka i haker']pewnie duuuzo nauki ma bliiiiiii[/quote] [COLOR=Blue]Ooo tak dużo dużo [/COLOR][quote name='Sweetaśna']hejo:) to sie ciesze ze było fajnie:) ale żadnych szczegółów?? moze chociaz ile osób było i co robiliscie? :evil_lol: nie nalegam na to zebys mówiła o wszystkim co robiliscie ale jedną rzecz [COLOR=Blue]chociaz:evil_lol:[/quote] [/COLOR] [COLOR=Blue]Na urodzinkach było fajnie było zz 9 osób może troszkę mniej i tylko 3 dziweuchy:DNo nic nie robiliśmy jedliśmy pizze smialiśmy sie i nic więcej bo tak to musiała kultura być kochana w Adrii to nie ma tak:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Martunia']No to będę czekała na relację. :) A poza tym, jak w szkole? mnie ta szkoła normalnie dobija. :shake:[/quote] [COLOR=Blue]No to se poczelkasz jeszcze:D I nie tylko na tą ale także na inne xP nie też dobija...Ale wczoraj był dzień chłopca i była dyska i poszłam tylko po to żeby wpisać się na listę i mnie dzis nie będą pytać za to żę na dysce byłam xPposiedziałam troszke i poszłam:evil_lol: No dobra kochane i kochani ja już mykam bo zaraz sie spóźnie:diabloti: [/COLOR] Quote
Tepes Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [COLOR=Blue]Nauka NIGDY nie jest miła:evil_lol: Ale dzis były lajtowe lekcje i na dodatek maty nie było:multi: A następne fotki ni wiem kiedy:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']To się dowiedz :D[/quote] [COLOR=Blue]Wtedy kiedy będe miała czas czyli tak gdzieś piątek sobota bądź niedziela wcześniej raczej nie[/COLOR] Quote
Sweet Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 a to sie ciesze ze bylo bardzo fajnie:D to mało dziewczyny było jak tylko 3:) ale musiało byc super:D buźka;* teraz ja lece sie uczyc a ty odpoczywaj jak nie masz czego sie uczyc chyba ze masz:evil_lol: Quote
Martunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Hej Gieniu. :) Kurczę, rzadko kiedy można Cię 'złapać', wciąż się musisz uczyć.. O sprytnie zrobiłaś z tą dyskoteką! :D No i na urodzinach musiało być fajnie. A ja nareszcie mogę odpocząć, jutro luźne lekcje (choć będzie spr. z matmy, ale zakładam, że umiem :lol:), więc mam 'wolne'. Wcześniej musiałam się uczyć do kartkówek, bo tyle ich dają.. A co u Nochalka? Quote
Tepes Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [COLOR=Blue]No tak cięzko mnie złapać niestety... Nauki jst kosmicznie dużo:( ja już nie wyrabia, nie chce mi sie już chce piątek po lekcjach... Musimy sie wreszcie na gg złapać i wszystko ponadrabiać xP A u Nochala dobrze:) Zdrpwy:P głowa ok tylko strasznie po mału rosną mu włosy:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']a to sie ciesze ze bylo bardzo fajnie:D to mało dziewczyny było jak tylko 3:) ale musiało byc super:D buźka;* teraz ja lece sie uczyc a ty odpoczywaj jak nie masz czego sie uczyc chyba ze masz:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ja też sie ciesze że było fajnie!:) Pado odpoczywaj chyba ucz się jak szalona:D[/COLOR] Quote
Sweet Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 oj to witaj w klubie ja normalnie nie mam duzo ale jutro spr i 2 kartkówki:( normalnie nie wiem jak ci nauczyciele moga nas tak meczyc.. to ucz sie pilnie zeby miec dobre oceny:D:D Quote
Tepes Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='łapeczek']czesccccc ;];][/quote] [COLOR=Blue]Hej [/COLOR][quote name='Sweetaśna']oj to witaj w klubie ja normalnie nie mam duzo ale jutro spr i 2 kartkówki:( normalnie nie wiem jak ci nauczyciele moga nas tak meczyc.. to ucz sie pilnie zeby miec dobre oceny:D:D[/quote] [COLOR=Blue]Mi dziś normalnie NIC do głowy nie wchodzi...masakra...[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ojj znów się dziś minęłyśmy, niedawno dostępna byłaś, ale mi znikłaś. :( Noo nauki strasznie dużo. U Ciebie normalnie musi być koszmar. :shake: Czekamy na jakieś zdjęcia. :) Quote
łapeczek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 nooo widze ze wszystkie maja koszmar z nauka ;/ u mnie tez dzis musialam sie nauczyc na jutro 50 zlowej na niemca ;/ a niemiecki to dla mnie czarna magia bo nigdy go nie mialam ;[ Quote
infers Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 cze :) Jak głowa Bona już zarosła:eviltong: Quote
M&T Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 hejka :multi: Dawno nas u was nie było :oops: Co tam u was? :loveu: Quote
Tepes Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Martunia']Ojj znów się dziś minęłyśmy, niedawno dostępna byłaś, ale mi znikłaś. :( Noo nauki strasznie dużo. U Ciebie normalnie musi być koszmar. :shake: Czekamy na jakieś zdjęcia. :)[/quote] [COLOR=Blue]No tak znów sie minełyśmy niestety No tak koszmar jest:evil_lol: Może jutro będą ale nie obiecuje. [/COLOR] [quote name='łapeczek']nooo widze ze wszystkie maja koszmar z nauka ;/ u mnie tez dzis musialam sie nauczyc na jutro 50 zlowej na niemca ;/ a niemiecki to dla mnie czarna magia bo nigdy go nie mialam ;[[/quote] [COLOR=Blue]Ohh niemiecki jest starszny...rok chodizłam na kólko i tylko umie do 20 policzyć i nic więcej xP Dlatego wybrałam rosyjski no trzeba się cyrylicy nauczyć ale jest fest łatwy. [/COLOR][quote name='infers1995']cze :) Jak głowa Bona już zarosła:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Hej!:) Nie nie zarosła [/COLOR][quote name='RCookie']Witamy się przedszkolnie :lol:.[/quote] [COLOR=Blue]A ja się witam poszkolnie xP [/COLOR][quote name='M&T']hejka :multi: Dawno nas u was nie było :oops: Co tam u was? :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]HEj!:) A u nas nic nowego xP Nauki dużo Bonek ma sie dobrze tylko cos kuleje na przednią łapkę za bardzo szalał. No i tyle xP [/COLOR][quote name='gordonowa']Cześć Aktiuali :)[/quote] [COLOR=Blue]DObry:)[/COLOR] Quote
basia2202 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [COLOR=Purple][B]hej hej hej :multi: przybyłam przywitać się w.. piątek - weekendu początek :evil_lol: :loveu: i dementuję pogłoski, jakoby niemiecki nie był fajny :eviltong: jest fajny! :p i fajnie się wszystko przez wszystko odmienia i od wszystkiego są fajne wyjątki, które też się odmieniają :evil_lol: :diabloti: pozdrawiamy :p[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts