Martunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ojej, ale macie pełno do nauki. :razz: Nieźle dają popalić. :cool3: Tak tak, wiedzą. :p Quote
Tepes Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 ewka i haker napisał(a):po co?D?D:D ja jutro niemiecki i fizyka kto wie co jeszcze Haha po co...to wiem ja i wtajemniczeni:D Martunia napisał(a):Ojej, ale macie pełno do nauki. :razz: Nieźle dają popalić. :cool3: Tak tak, wiedzą. :p No dają i to fest... Początek tygodnia i już rzeź niewiniątek:evil_lol: Ja chce następny poniedziałek i urodzinki:multi: A ogólnie to straszny mam katar jest mi strasznie zimnooo i tak nijak się czuje ale do szkoły ide .Ale na szczęście z 2 wuefów xP ide do domu bo akurat mam wizyte u dermatologa:D Quote
infers Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Acctiually napisał(a):Haha po co...to wiem ja i wtajemniczeni:D No dają i to fest... Początek tygodnia i już rzeź niewiniątek:evil_lol: Ja chce następny poniedziałek i urodzinki:multi: A ogólnie to straszny mam katar jest mi strasznie zimnooo i tak nijak się czuje ale do szkoły ide .Ale na szczęście z 2 wuefów xP ide do domu bo akurat mam wizyte u dermatologa:D Dzisiaj też nie byłem na 2 włefach ;P Ale z powodu "przeziębienia":evilbat::evilbat: Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ja tydzien temu tez nie byłam an 2 wf ale rozłozonych na dwa dni bo ja mam 4 razy po jednym wf;/ Quote
basia bonnie Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 hehehe a ja mam jutro 2 wf na 2 pierwszych lekcjach :evil_lol: mam zwolnienie,ale będę ćwiczyć :P Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Właśnie dlatego wolę pracę, wychodzę z niej i resztę dnia mam dla siebie, a Wy musicie nadal zajmować się szkolnymi sprawami ;) Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że są zawody, które również wymagają przygotowań po godzinach pracy.... Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 infers1995 napisał(a):Dzisiaj też nie byłem na 2 włefach ;P Ale z powodu "przeziębienia":evilbat::evilbat: W sumie ja tez jestem przeziębiona ale cwiczyć muszęę:evil_lol: Sweetaśna napisał(a):ja tydzien temu tez nie byłam an 2 wf ale rozłozonych na dwa dni bo ja mam 4 razy po jednym wf;/ Coś wszyscy omijają wuefy:diabloti::evil_lol: basia bonnie napisał(a):hehehe a ja mam jutro 2 wf na 2 pierwszych lekcjach :evil_lol: mam zwolnienie,ale będę ćwiczyć :P Noe porządna dziewucha:diabloti: ja bym od razu nie ćwiczyła:D jbk napisał(a):Właśnie dlatego wolę pracę, wychodzę z niej i resztę dnia mam dla siebie, a Wy musicie nadal zajmować się szkolnymi sprawami ;) Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że są zawody, które również wymagają przygotowań po godzinach pracy.... No w sumie tak ale żeby zdobyć zawód to niestety uczyć się trzeba:evil_lol: A Ty gdzie pracujesz?? Quote
Marta_Ares Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Witam ale fajniy banerek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Dziś przeżyłam kartkówke z histy, wypracowanie z poloka miała być kartkówa z geci ale jest jutro i jutro jest zadanie z angola które trze na pamięc sie nauczyć i dyktando z ruskiego:evil_lol: po porstu umieram ze szcześcia:D No ale za to kończymy o 13 i po szkole jade do Plazy po prezent:D Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ale masz pełno nauki... jednego dnia już tyle sprawdzianów, kartkówek itd... Okropne! :mdleje: No ale jutro idziesz po ten prezent na przyjęcie urodzinowe... :cool3: Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Martunia napisał(a):Ale masz pełno nauki... jednego dnia już tyle sprawdzianów, kartkówek itd... Okropne! :mdleje: No ale jutro idziesz po ten prezent na przyjęcie urodzinowe... :cool3: No pełno tego jest i ile zdań... No teraz z ruskiego uczyłam sie na dyktando i zaczynam pisać zadanie z angola a tu ja głupia po rusku pisze xP Ale szybko się skapłam i mam już dobrze napisane:PTeraz musze sie na gecie pouczyć...i z tego angola na pamięć i na szczęście nie ma faceta z PO do końca tygodnia:evil_lol: Dziś dostałam z poloka 5/5 punktów:)(nie mamy ocen tylko punkty) Sweetaśna napisał(a):a co kupujesz na prezent??:D Myślałam nad smiesznym krawatem a jak nie to nie wiem xP Quote
zuzolandia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Moga byc smieszne bokserki hihihihih oooooooo jak to dobrze ze moja edukacja to juz wspomnienie z zamierzchłej przeszlosci ;-) nie zazdroszcze dzisiejszym edukujacym sie oj nieee;-) pozdrawianko! Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Wiesz co o bokserkach śmiesznych też myślałam:D Ja tylko żyje początkiem lekcji na przystanku i końcem lekcji na przystanku i potem tym zę trzeba wytrwać do piątku po lekcjach i bedzie git:D Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 heh:D dobre z tym zad na angielski po rusku:evil_lol: dobrze ze sie skapnęłaś:D hehe:) ja miałam na punkty w podstawówce:) a z tym krawatem fajny pomysł:D ja ostatnio widziałam taki boski perfum dla chłopaka w kształcie auta:D świetny był:) aż załowałam ze nie mam chłopaka bo na dzien chłopca bym mu kupiła;) Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 No dobrze żę sie skapłam:DFajnie by to wygladało zadanie z angola po rusku:evil_lol: Wiesz co to zależy bo nie łatwo jest kupować perfum komuś np Tobie się podoba a innej osobie nie Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ale ten był ładny:D a najbardziej mi sie opakowanie podobało:D w sumie nie łatwo dopasowac komus prezent i najczesciej ja jak komus kupuje to biore pod uwage co lubi albo jaki jest:D ja ostatni jak bylam na urodzinach u kolegi to z kolezankami sie składałam na prezent;D kupiłysmy mu spodenki w kwiatki hawajskie bo chciał i samochodzik dla małych dzieci(bo on taki dziecinny jeszcze) i bardzo sie cieszył i bawił samochodzikiem:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ale macie pełno tego.. nie no aż z tego nawału nauki pomyliłaś zadanie z angielskiego na ruski, spoko. :D No właśnie, te bokserki i krawat to fajny pomysł. :) Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Sweetaśna napisał(a):ale ten był ładny:D a najbardziej mi sie opakowanie podobało:D w sumie nie łatwo dopasowac komus prezent i najczesciej ja jak komus kupuje to biore pod uwage co lubi albo jaki jest:D ja ostatni jak bylam na urodzinach u kolegi to z kolezankami sie składałam na prezent;D kupiłysmy mu spodenki w kwiatki hawajskie bo chciał i samochodzik dla małych dzieci(bo on taki dziecinny jeszcze) i bardzo sie cieszył i bawił samochodzikiem:evil_lol: No opakowanie możę fajne zapach może też ale nie wiesz czy sie komu innemu spodoba:D No w sumie niektórzy no większość składa się na prezent ale ja chce sama kupić:D Martunia napisał(a):Ale macie pełno tego.. nie no aż z tego nawału nauki pomyliłaś zadanie z angielskiego na ruski, spoko. :D No właśnie, te bokserki i krawat to fajny pomysł. :) Niestety takie uroki liceum:D Ale raczej wezne krawat:D Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Acctiually']No w sumie tak ale żeby zdobyć zawód to niestety uczyć się trzeba:evil_lol: A Ty gdzie pracujesz?? W biurze rachunkowym :) Dzień dobry środowo i deszczowo :) Quote
Tepes Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Yhy:) No tak witamy również środowo i niestety również deszczowo:evil_lol: Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 szkoła jest the best, najlepsza jest chemia:loveu::loveu::loveu::mdleje::diabloti: Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 heyoooo ;] zapraszam do siem ...duzo fot ;] Quote
Recommended Posts