Tepes Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Szkoda że nie umiesz... No ale cóż przeżyje:) No w sumie fajnie by było zachorować bo mi sie do szkoły nie chce chodzić xP Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ja ci moge zrobić z banerka avek:evil_lol: ale to sama pewnie tez taki bys zrobiłą:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ale potem będziesz miała pełno do nadrabiania... Jedź do Wrocławia! :D Quote
Tengusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 hej ciotka jak masz chwilke zajrzyj na watek z mojego podpisu :modla: Quote
Tepes Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Sweetaśna napisał(a):ja ci moge zrobić z banerka avek:evil_lol: ale to sama pewnie tez taki bys zrobiłą:evil_lol: NO to do pracy dziewczyno:evil_lol: Martunia napisał(a):Ale potem będziesz miała pełno do nadrabiania... Jedź do Wrocławia! :D Ja chce do Wrocławia sialala ale nie moge:( Tengusia napisał(a):hej ciotka jak masz chwilke zajrzyj na watek z mojego podpisu :modla: Już zaglądam! Quote
Tepes Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Nie mogę i już... Nie puszczą mnie:( Jakbym miała samochód już bym jechała ale tak... niestety nie da rady:( Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ojeju przykro mi ;/ a do Poznania tez cie nie puszcza w listopwdzie? Quote
Tepes Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Nie... Jedynie co to do Katowic by mnie puścili:D Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Aha ;[ nooo to szkoda ... a kiedy jest jakas wystawa w katowicach ? Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Nie no, straszna szkoda. :-(:-(:-( :placz::placz::placz: Quote
agaciaaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cześć :) http://i34.tinypic.com/28bcpwp.jpg słodki misio :loveu: Fajne fotki Bonka z książkami :lol: nauczył sie czegoś? :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 łapeczek napisał(a):Aha ;[ nooo to szkoda ... a kiedy jest jakas wystawa w katowicach ? Nom niestety... Wiesz szczerze to nie wiem kiedy jest musze zobaczyć xP Martunia napisał(a):Nie no, straszna szkoda. :-(:-(:-( :placz::placz::placz: :(:( agaciaaa napisał(a):Cześć :) http://i34.tinypic.com/28bcpwp.jpg słodki misio :loveu: Fajne fotki Bonka z książkami :lol: nauczył sie czegoś? :evil_lol: Dzięki:) Nie nie nauczył sie bo stwierdził że nie nadają się te ksiażki do uczenia:evil_lol: zuzolandia napisał(a):witanko w srodkuuuu noccyyyy!!! Witamy:multi: Quote
Izabela124. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witanko Fajny nowy bannerek :) Hehe jak fajnie Bono się uczył, całuski Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 niestety zdj skasowane przez tinypic...] Quote
Martunia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Śliczny śpioszek - Bonek. :cool3: :loveu: Quote
ewatr Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 czesc Bonusiowe :loveu: dobrze ze juz pycholek zagojony i fiolecie wyglada slicznie :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No wiesz - napisać Grooooźna? :shake: Toż to śpioch :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Okamia napisał(a):Świetne łóżkowe foteczki :D :) Martunia napisał(a):Śliczny śpioszek - Bonek. :cool3: :loveu: Zimno, mokro to psiórowi spać ja podłodze za zimno i włazii do wyrka:loveu: Sweetaśna napisał(a):jaki śpioch:D :) ewatr napisał(a):czesc Bonusiowe :loveu: dobrze ze juz pycholek zagojony i fiolecie wyglada slicznie :lol: Hej:multi: No dobrze no tylko w sumie widze że ze podrapał głowe i troche mu krew leci...:shake: Klaudysiaczek napisał(a):No wiesz - napisać Grooooźna? :shake: Toż to śpioch :evil_lol: Przecież toż to potwór jak stwierdziła pewna pani:evil_lol: Kinia napisał(a):O śpący Bonek:loveu: Super fotki:) Dzięki:) Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 witam witam!!:) A co jutro jest??? ......no tak niestety poniedziałek i znów do szkoły:( Jak mi się NIE CHCEEEEEEEEEE Quote
Recommended Posts