pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Acctiually'] [COLOR=Blue]Hej:) Nowa klasa jest spoko:) tylko jedna osoba mnie dobija nie żę ją nie lubie...ale to wiedzą tylko wtajemniczeni xP Nauczyciele też fajni:)no może z wyjątkiem angola(który kiedyś lubiłam a teraz mi się po mału z tą kobitą nie podoba) i z w-fu masakra.. A nauki troche mam...zadań i już książkę muszę czytać [/COLOR][/quote] To się cieszę :) I już z kolegami na spacery chodzisz... :evil_lol: Jaka książka? Jesteś w klasie o jakim profilu? Quote
Cheritka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Witam popołudniowo w tak piękny, upalny dzionek. :multi: Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To się cieszę :) I już z kolegami na spacery chodzisz... :evil_lol: Jaka książka? Jesteś w klasie o jakim profilu?[/quote] [COLOR=Blue]Jak gościu jest spoko i mieszka blisko to czemu nie xP Król Edyp, nie che mi się tego czytać:diabloti: A ja nie mam profilu dopiero w 2 klasie tak jakby wybieramy przedmioty jakie chcemy miec rozszerzone. [/COLOR][quote name='Cheritka']Witam popołudniowo w tak piękny, upalny dzionek. :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:hand: O matko jak dla mnie i Bonka za upalny:evil_lol: [/COLOR][quote name='Dinka']Co tam u Bona? :diabloti::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]A dobrze:) Zaczynają mu wlosy na głowie rosnąć i go swędzi xP [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Dobry Kunegundziu:multi: Ja robie zadanie z PO xP I mi się dosłownie nic nie chce... Bonuś se śpi:) [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 hehe:)to fajnie;) mi tez sie nic nie chce;) a za chwile przychodzi kolega żebym mu matme wytłumaczyła... eh... jakos moze mi sie uda... Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Może się uda:evil_lol: A nasza klasa chce takie spotkanie integracyjne zrobić xP Tylko jakoś terminy niezbyt pasują ale może sie uda:P [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no miejmy nadzieje:evil_lol: heh:) fajnie:) takie spotkania sa bardzo fajne:) my mieliśmy w 1kl:) a teraz idziemy w tygodniu jakoś na rajd pieszy do Uzarzewa na łakę czy gdzieś:evil_lol: Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Aha:D Większość na ognisko by chciała isć ale jak znam życie w Rudzie ale ja bym wolała u nas i by przy okazji Bono poszedł xP [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 heh:) no fajnie by bylo jakbys wzieła bona:D:D Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Ale jak będzie na Rudzie to nie wezmę go bo nie wjedzie do autobusu a nie bede go tak męczyć bo w sumie jeszcze z tą głową tak dobrze nie jest. A u nas na pola bym go wzięła i by wszystkich straszył swoją głową:evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 hehe dobre:) jak beda cos mieli do ciebie to postrasz ich bonkiem:evil_lol: heh:) Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Hej:hand: A nic cały czas coś do szkoły robie to zadanie itd... Jeszcze jest tak gorąco że mi się nic nie chce... [/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue] A ja nie mam profilu dopiero w 2 klasie tak jakby wybieramy przedmioty jakie chcemy miec rozszerzone.[/COLOR][/quote] Nie martw się, w 2 klasie czeka Cię zaledwie 27 lektur :diabloti: Fajnei z tymi profilami, mnie od razu wsadzili do humanistyczno-artystycznej w zeszłym roku ;) A wycieczka integracyjna super pomysł :) Można przynajmniej się lepiej poznać. I dogadać... ;) I jak zwykle pewnie popić :p Quote
ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ja tez bylam na wycieczce integracyjnej pozdrawiamy Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Domka_Czika']A co nowego u Bonulka ??[/quote] [COLOR=Blue]A nic nowego:D [/COLOR][quote name='Kinia']No u nas też tak gorąco:([/quote] [COLOR=Blue]No niestety [/COLOR][quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nie martw się, w 2 klasie czeka Cię zaledwie 27 lektur :diabloti: Fajnei z tymi profilami, mnie od razu wsadzili do humanistyczno-artystycznej w zeszłym roku ;) A wycieczka integracyjna super pomysł :) Można przynajmniej się lepiej poznać. I dogadać... ;) I jak zwykle pewnie popić :p[/quote] [COLOR=Blue]Kochana Ty mnie nie strasz tymi lekturami xP No w sumie taka wycieczka bedzie chyba w pazdzierniku ,a tak to takie spotkanie:Di ja nie piję:) [/COLOR] Quote
ewatr Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jej ja mam straszne tyły z galeriami sorry :oops: ale co sie Boniowi stało :crazyeye: ? Że taki pysio zapuchniety? Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='ewatr']Jej ja mam straszne tyły z galeriami sorry :oops: ale co sie Boniowi stało :crazyeye: ? Że taki pysio zapuchniety?[/quote] [COLOR=Blue]Coś go ugryzło i mu się tam zebrała ropa. No i tezeba było zrobić zabieg to teraz ma 2 wielkie dziury w mózgownicy i łysą głowę ale bedzie już dobrze!:) [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Dobry wieczór! :hand: Nagadane u Was. :cool3: Co słychać? Quote
Recommended Posts