infers Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A nie możesz się sama zwolnić z lekcji na przykład 10 min? Jeżeli powiesz o co chodzi Pani to zrozumie. Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [COLOR=Blue]Jasne to kobita mi powie że jestem głupia albo coś... Na bank mnie nie puści z takiego powodu [/COLOR] Quote
M&T Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło dobrze :thumbs: Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ojej, mój biedaczek! :-( Straszne.. Trzymam kciuki, by wszystko poszło dobrze i Bonuś wyzdrowiał! :thumbs: Musi! Quote
Rahl Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ojej, biedaczek :placz: Oby wszytko skończyło się dobrze. Trzymam kciuki aktiualko :loveu: Quote
infers Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Jasne to kobita mi powie że jestem głupia albo coś... Na bank mnie nie puści z takiego powodu [/COLOR][/quote] To wymyśl coś! Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [COLOR=Blue]Dzięki wszystkim! Infers-pierwsza lekcja z babką z fizy...podobno niezbyt fajna jest wątpie żęby mnie puściła... [/COLOR] Quote
infers Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Dzięki wszystkim! Infers-pierwsza lekcja z babką z fizy...podobno niezbyt fajna jest wątpie żęby mnie puściła... [/COLOR][/quote] Jeśli pierwsza lekcja to zapewne organizacyjna, to nic istotnego pod koniec lekcji nie będzie chyba robione. Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [COLOR=Blue]Ojjj nie bądź taki pewien... My od razu mamy normalną lekcję tylko na początku może z 5 minut gadają co i jak i normalnie przerabiamy lekcje [/COLOR] Quote
C&B Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ojjj nie bądź taki pewien... My od razu mamy normalną lekcję tylko na początku może z 5 minut gadają co i jak i normalnie przerabiamy lekcje [/COLOR][/quote] Witaj w klubie :) Ojjj... Nie dobrze wygląda ta opuchlizna... Ale napewno wszytsko będzie dobrze :) Quote
Tepes Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [COLOR=Blue]Jesteśmy już po... Teraz Bono leży naćpany i chce się podnieść... Na początku facet mu dren dał...wpierw w żyłe nie trafił bo nie było widać a potem już poszło dobrze i jak mu krew na ziemie spłyneła to mi łzy w oczach i gadam zaraz sie pobecze...a wet sie smiał:D Dostał w żyłe coś na uspanie i zaraz głowa w dół w sie położył...przykleił mu porządniej tego drena i wzięli go z moim tatą na stół...wyglądało to strasznie taki bezwładny...a potem w poczeklalni byliśmy normalnie tak płakać mi sie chciało... Jak już mu zrobili tą głowę to wzieli go do prześiwetlenia(bo przy okazji chcialiśy żeby go na dysplacje prześwietlili)no i mój tata tylko tam wszedł bo ja nie mogłam...po wszystkim jak go zobaczyłam na tym stole leżał taki łzy stanęły mi w oczach taki bidul mój:(no i po czasie wpuscili nas do niego...w głwie ma 2 olbrzymie dziury i ma w nich sączek żeby krew i ropa się tam sączyła...masakra takie leżął tak mi si płakać chciało...obudził się bez problemów i pojechaliśmy do domu teraz sobie leży... połoe głowy ma wygolonej.I dalej nie wiadomo czemu ta ropa mu się tak zrobiła... [/COLOR] Quote
Kinia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ojej biedaczek:( Teraz to już będzie dobrze;) Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 oj to dobrze ze wszystko sie udało:) z tego co czytam to musiałas zdązyc na autobus:):) bedzie dobrze:)) Quote
Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Biedny.. Dobrze, że było wszystko ok, teraz liczę na to, że mu się polepszy. ;) Quote
Tepes Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [COLOR=Blue]Dzięki:* W sumie nie zdążyłam na busa...musiałam czekać na kolejny ale zdążyłam do weta bo jeszcze przed Bonem były 2 koty...teraz zadanie robie...masakra jutro jak bede szkole zadzwonie se do domu i spytam jak Bonuś. U nas można komórek używać tylko jak na lekcji zadzwoni to zabiorą a tak to można xP [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 hehe;) najważniejsze że zdązyłas:):) u mnie tez mozna uzywac komórek tylko nie na lekcji ale na przerwie mozna:):) hehe;) duzo masz zadane?? z kim siedzisz w ławce?? Quote
Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No chyba tak jest, że tylko na lekcji używać nie można.. Ja tam i tak używam na przerwach i nic nikt nie mówi. ;) Szybkiego powrotu do zdrówka, Bonuś! :thumbs: Quote
Tepes Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [COLOR=Blue]No troche mam...nie chce mi się tego robić. A siedzę z Martyną chodziła ze mną do gim:) [/COLOR] Quote
Kaya Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 A u nas ani na lekcjach ani na przerwach nie można i zabierają ;) Quote
Kinia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 My możemy nawet na fizyca uzywać jako kalkulatora;) Quote
infers Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 U mnie w szkole to na lekcjach "nie wolno":diabloti: używać telefonów:evil_lol: Jeśli chodzi o przerwy to do woli:loveu::multi:. Bonuś zdrowiej:kciuki: Quote
Tepes Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [COLOR=Blue]Ja mam już wszystkiego dość... Pierwsze dni szkoły ja nie mam już na nic siły nic mi się nie chce!! Boli mnie wszystko i jeszcze Bonuś...:( [/COLOR] Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 nie jestes sama ;[ ja tez juz po tych paru dniach mam dosc ;[ meczy mnie to wszystko ...styraszny rygor w tym LO to juz nie przelewki ;[ jeszcze dyrcio sie trafil straszny ...bo sie czepia jak przychodzisz ubtana do szkoly ;[ Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Hej Współczuję sytuacji :( Biedny Bono... Niech szybko zdrowieje :D U mnie na przerwach można używać do woli komórek, ale na lekcjach to siedzisz na dywaniku u dyrektorki :evil_lol: Quote
C&B Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ja to jak zawsze nie w temacie , więc co z Bonusiem ?? U nas komóreczki są ,,zabronione " przynajmniej tak mówią nauczyciele :) Jka jest naprawdę ? Tylko ucznie wiedzą Ja też mam dość...Buuuu... Quote
Recommended Posts