Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Jasne to kobita mi powie że jestem głupia albo coś...
Na bank mnie nie puści z takiego powodu
[/COLOR][/quote]

To wymyśl coś!

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Dzięki wszystkim!

Infers-pierwsza lekcja z babką z fizy...podobno niezbyt fajna jest
wątpie żęby mnie puściła...
[/COLOR][/quote]

Jeśli pierwsza lekcja to zapewne organizacyjna, to nic istotnego pod koniec lekcji nie będzie chyba robione.

Posted

[COLOR=Blue]Ojjj nie bądź taki pewien...
My od razu mamy normalną lekcję tylko na początku może z 5 minut gadają co i jak i normalnie przerabiamy lekcje
[/COLOR]

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ojjj nie bądź taki pewien...
My od razu mamy normalną lekcję tylko na początku może z 5 minut gadają co i jak i normalnie przerabiamy lekcje
[/COLOR][/quote]

Witaj w klubie :)
Ojjj... Nie dobrze wygląda ta opuchlizna...
Ale napewno wszytsko będzie dobrze :)

Posted

[COLOR=Blue]Jesteśmy już po...
Teraz Bono leży naćpany i chce się podnieść...
Na początku facet mu dren dał...wpierw w żyłe nie trafił bo nie było widać a potem już poszło dobrze i jak mu krew na ziemie spłyneła to mi łzy w oczach i gadam zaraz sie pobecze...a wet sie smiał:D
Dostał w żyłe coś na uspanie i zaraz głowa w dół w sie położył...przykleił mu porządniej tego drena i wzięli go z moim tatą na stół...wyglądało to strasznie taki bezwładny...a potem w poczeklalni byliśmy normalnie tak płakać mi sie chciało...
Jak już mu zrobili tą głowę to wzieli go do prześiwetlenia(bo przy okazji chcialiśy żeby go na dysplacje prześwietlili)no i mój tata tylko tam wszedł bo ja nie mogłam...po wszystkim jak go zobaczyłam na tym stole leżał taki łzy stanęły mi w oczach taki bidul mój:(no i po czasie wpuscili nas do niego...w głwie ma 2 olbrzymie dziury i ma w nich sączek żeby krew i ropa się tam sączyła...masakra takie leżął tak mi si płakać chciało...obudził się bez problemów i pojechaliśmy do domu teraz sobie leży...
połoe głowy ma wygolonej.I dalej nie wiadomo czemu ta ropa mu się tak zrobiła...
[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]Dzięki:*
W sumie nie zdążyłam na busa...musiałam czekać na kolejny ale zdążyłam do weta bo jeszcze przed Bonem były 2 koty...teraz zadanie robie...masakra jutro jak bede szkole zadzwonie se do domu i spytam jak Bonuś. U nas można komórek używać tylko jak na lekcji zadzwoni to zabiorą a tak to można xP
[/COLOR]

Posted

hehe;) najważniejsze że zdązyłas:):)
u mnie tez mozna uzywac komórek tylko nie na lekcji ale na przerwie mozna:):)
hehe;)
duzo masz zadane??
z kim siedzisz w ławce??

Posted

[COLOR=Blue]Ja mam już wszystkiego dość...
Pierwsze dni szkoły ja nie mam już na nic siły nic mi się nie chce!!
Boli mnie wszystko i jeszcze Bonuś...:(
[/COLOR]

Posted

nie jestes sama ;[
ja tez juz po tych paru dniach mam dosc ;[
meczy mnie to wszystko ...styraszny rygor w tym LO to juz nie przelewki ;[
jeszcze dyrcio sie trafil straszny ...bo sie czepia jak przychodzisz ubtana do szkoly ;[

Posted

Hej
Współczuję sytuacji :(
Biedny Bono...
Niech szybko zdrowieje :D
U mnie na przerwach można używać do woli komórek, ale na lekcjach to siedzisz na dywaniku u dyrektorki :evil_lol:

Posted

Ja to jak zawsze nie w temacie , więc co z Bonusiem ??
U nas komóreczki są ,,zabronione " przynajmniej tak mówią nauczyciele :) Jka jest naprawdę ? Tylko ucznie wiedzą
Ja też mam dość...Buuuu...