Rahl Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [url]http://i28.tinypic.com/f0204l.jpg[/url] jak pięknie :loveu: Witamy :) Quote
Tepes Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Anka_ZG']hej:) [URL]http://i28.tinypic.com/f0204l.jpg[/URL] och jaki bede czysty:)[/quote] [quote name='Asia&gordonisko'][URL]http://i28.tinypic.com/f0204l.jpg[/URL] jak pięknie :loveu: Witamy :)[/quote] [COLOR=Blue]Hej:multi::multi: i dzięki:) [/COLOR] Quote
Helga&Ares Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 przyszliśmy się przwitać[COLOR=Blue]:multi:[/COLOR] Quote
Russellka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Witamy! :loveu: Śliczny Bono, ma kochany kinol :lol: Quote
Tepes Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Helga&Ares']przyszliśmy się przwitać[COLOR=Blue]:multi:[/COLOR][/quote] [COLOR=Blue]Witam:multi: [/COLOR][quote name='Russellka']Witamy! :loveu: Śliczny Bono, ma kochany kinol :lol:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) Dzięki:) Ee tylko kinol ma kochany wg mnie jest cały kochany:D:evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [COLOR=Blue]Jak na razie fotek ni ma:D Ale dziś na polu porobie:) [/COLOR] Quote
agaciaaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 To porób i wygłaskaj Boncia ode mnie :loveu: Quote
Tepes Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [COLOR=Blue]Ok fotki porobie i już lece głaskać Sznupselka:loveu:[/COLOR] Quote
Tepes Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [COLOR=Blue]Sorko ale fot dziś nie będzie bo nie byłam z Bonem na polu tylko szliśmy do babci.Ale proszę się nie martwić jutro będą:D Jak przyjadę ze szkoły to porobie troszkę domowych a potem jak nie pójdziemy do babci znów(chora jest:() to spacerkowe będą:) [/COLOR] Quote
Helga&Ares Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 a ja wczoraj widziałam Goldka w lecznicy...z wścieklizną, zaatakował właściciela:( Quote
Tepes Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [COLOR=Blue]O mamo.... NO to go nie zaszczepił i go coś wściekłego zaatakowało... Biedny pies...:( [/COLOR] Quote
Cheritka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Sorko ale fot dziś nie będzie bo nie byłam z Bonem na polu[/COLOR] [COLOR=blue]tylko szliśmy do babci.Ale proszę się nie martwić jutro będą:D Jak przyjadę ze szkoły[/COLOR] [COLOR=blue]to porobie troszkę domowych a potem jak nie pójdziemy do babci znów(chora jest:()[/COLOR] [COLOR=blue]to spacerkowe będą:)[/COLOR] [/quote] Poczekamy I dużo zdrowia dla babci od Warszawskich pudelków i ich państwa :cool3: Quote
Tepes Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Tengusia']:hand: Bono Bono Bono :hand:[/quote] [COLOR=Blue]Bolek,Faza,Bolek,Faza i Tengusia:multi::multi:[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 łoooo chcialam sobie jeszcze popatrzec na Bonka i cio? nowych fot ni ma;-(( niemniej cieplutko pozdrawiam i do zas za jakies 10 dni hihihihih....... caluski kochana!!!! Quote
łapeczek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 my tez czekmy na fotki ... wpadam z nowinka u nas nowe fotki sie pojawily ale nie maksia tylko KONIKOW Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='zuzolandia']łoooo chcialam sobie jeszcze popatrzec na Bonka i cio? nowych fot ni ma;-(( niemniej cieplutko pozdrawiam i do zas za jakies 10 dni hihihihih....... caluski kochana!!!![/quote] [COLOR=Blue]Hej!! No to jak przyjedziesz z urlopu specjalnie dla Ciebie będą fotki na dzień dobry:multi: [/COLOR][quote name='Martunia']No to będziemy czekać na fotki. :)[/quote] [COLOR=Blue]spoko:D [/COLOR][quote name='łapeczek']my tez czekmy na fotki ... wpadam z nowinka u nas nowe fotki sie pojawily ale nie maksia tylko KONIKOW[/quote] :) [COLOR=Blue]Już widziałam piękne konikowe fotki:loveu: [/COLOR][quote name='infers1995']Siemka! Ja porząąąądam fot Bona:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Łooo jakie wyznanie:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [COLOR=Blue] A Bonek teki jakiś nie poczesany i zarośnięty:D Zaraz lece go czesać a obcinać mi się nie chce pójde przed wyjazdem do Szczyrku do fryzjera chybażeby miał fajnie tą szyjkę zrobioną:) [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 O no to Bona czeka fryzjer. :cool3: Jakie śliczne zdjęcia. :loveu: I jak mu musiał lodzik smakować. :) Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [COLOR=Blue]Byłam dziś zanieść świadectwo itd.Szkoła bardzo fajna podoba mi się:) Na 99% będę w klasie z moją koleżanką Martyną:) a szczerze mówiąć to ja nikogo tam nie znam:D Jutro pojade zobaczyć jak wygląda moja klsa i czy jestem z Martyną:D Oby tak bo jak nie ti będe siedziała sama na końcu i nikt mnie nie bedzie znał ani ja nikogo i będzie kiepsko:D [/COLOR] Quote
Rahl Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Byłam dziś zanieść świadectwo itd.Szkoła bardzo fajna podoba mi się:) Na 99% będę w klasie z moją koleżanką Martyną:) a szczerze mówiąć to ja nikogo tam nie znam:D Jutro pojade zobaczyć jak wygląda moja klsa i czy jestem z Martyną:D Oby tak bo jak nie ti będe siedziała sama na końcu i nikt mnie nie bedzie znał ani ja nikogo i będzie kiepsko:D [/COLOR][/quote] trzymam kciuki za Was :cool3: :lol: Quote
Recommended Posts