Sweet Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:multi::multi: [SIZE=2]śliczne zdjęcia fajerwerków:p:p:loveu: Quote
Tepes Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Martunia']Jakie ładne. :) Bonek się bał? Dzięki:D On sie dalej boi bo jeszcze strzelają... [quote name='Sweetaśna']SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:multi::multi: [SIZE=2]śliczne zdjęcia fajerwerków:p:p:loveu: Dziękuje bardzo:loveu::loveu: Quote
Martunia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ojj biedny. :( U mnie już przestali niedawno. Quote
Tepes Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Martunia']Ojj biedny. :( U mnie już przestali niedawno. Już cisza nastała Bono z łazienki wyszedł i jest dobrze:) [quote name='Sweetaśna']ojej biedny bonek:-( u mnie tez juz dawno nie strzelają:shake: a kabik w tym roku sie nie bał:multi: To dobrze że się nie bał:) Quote
Sweet Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 ojej biedny bonek:-( u mnie tez juz dawno nie strzelają:shake: a kabik w tym roku sie nie bał:multi: Quote
LadyK Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [CENTER]U mnie się nie bały :cool3: Szczęśliwego Nowego Roku :multi::multi:[/CENTER] Quote
Tepes Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Owczarkowa']U mnie się nie bały :cool3: Szczęśliwego Nowego Roku :multi::multi: No to fajnie masz że sucze się nie bały:) dzięki i wzajemnie:) Quote
Dozia_13 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witamy... Ile fotek obejrzałam...:loveu::loveu::loveu::loveu: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU...!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Tepes Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Dozia_13']Witamy... Ile fotek obejrzałam...:loveu::loveu::loveu::loveu: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU...!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękuje i wzajemnie:) Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :) Quote
Tepes Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :) Hej:) Ohh tak przydało by się:evil_lol: Dziękujemy:) Quote
Tepes Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Martunia']Hej, hej! :hand: Co tam u Was? :) Hej:hand: A u nas nic ciekawego, śnieg pada zimno jest xP Jeszcze tylko 3 dni wolnego i znów do szkoły...:shake: Ale jeszcze 15 dni i ferie:multi: Barnusiek na ferie będzie u nas z czego bardzo sie cieszymy:loveu::multi: Quote
Martunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nie myślmy jeszcze o szkole, cieszmy się z wolnego. :D A kiedy macie ferie? Quote
Tepes Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 POlicz sobie od poniedziałku 15 dni bez sobót i niedziel:evil_lol: Quote
Tepes Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Martunia']A no, bez sobót i niedzil to już rozumiem. :eviltong: Bo już myślałam, że masz wtedy, kiedy ja, co mi się nie zgadzało. :eviltong: Ej czekaj, masz od 26 stycznia? Bardzo możliwe wiesz co ja nawet nie wiem:D Quote
Martunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 A no, bez sobót i niedzil to już rozumiem. :eviltong: Bo już myślałam, że masz wtedy, kiedy ja, co mi się nie zgadzało. :eviltong: Ej czekaj, masz od 26 stycznia? Quote
Tepes Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Martunia']A no, bez sobót i niedzil to już rozumiem. :eviltong: Bo już myślałam, że masz wtedy, kiedy ja, co mi się nie zgadzało. :eviltong: Ej czekaj, masz od 26 stycznia? Bardzo możliwe wiesz co ja nawet nie wiem:D Quote
Martunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mi się wydaje, że będziesz miała od 2 lutego, bo ja mam ferie jeszcze do tego dnia. :eviltong: Quote
Tepes Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Martunia']Mi się wydaje, że będziesz miała od 2 lutego, bo ja mam ferie jeszcze do tego dnia. :eviltong: Nie na bank ja mam ferie w styczniu [quote name='anitaaa i bartis']No to fajnie bedziecie mieć Bono znów będzie miał kolegę na codzień :loveu::loveu: Taa bardzo fajnie:multi: Quote
Recommended Posts