amakor Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Chciałam sprostować jedną informację. Reno jest u mnie tymczasowo, najprawdopodobniej w sobotę trafi do stałego domku, do rodziny mojego męża. Będzie miał tam towarzystwo Marty, mojej chrześnicy (są rowieśnikami :cool3:). Reno obecnie ma do czynienia z moją watachą w liczbie trzech psow: Armina - On, Kusy - On, Szerman - On po tacie:cool3: Quote
Madzik77 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 czyli towarzystwo panow? a mowili ze go nie toleruje.... buziaki dla RENO Quote
itab Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Pomocy! Piszę za Marzenkę, uratowała parę dni Reno, a teraz sama ma problem!!! Wczoraj zginął Jej Kusy!!! Wilczast ON! Był na spacerze z jej meżem w lesie pod Łodzią chyba okolice Rzgowa i uciekł. Marzena go szuka jest cały czas w "terenie", może ktos go widział??? może ktoś w z wielkim sercem przygarnał? Dlaczego los jest taki niesprawiedliwy? Quote
modliszka84 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 co za nieszczęście :shake: Gdyby znalazł się w Pabianicach w schronisku to oczywiście dam znać od razu :roll: Quote
Madzik77 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Bede sie rozgladac. Moze jakas fotka? Quote
Madzik77 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 dzis widzialam 2 psay w typie ONka 1 . nizszy, z czerwoną obroza.... 2. nizszy od wzorca, taki bardzo masywny, dluzsza siersc oba w błakały sie w PABIANICACH. dajcie fote, opis kurcze bo takie szukamie bez wzroca to kiepskawa sprawa Quote
itab Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Madzik77! Kusy się odnalazł! przez te zawirowania z dogo nie miałam szansy dać tej super informacji! bardzo dziękujemy za chęć pomocy! Quote
Madzik77 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 SUPER -dobre wiesci- a co u RENO? Juz w docelowym domku? Jak wrazenia? Prosze o foty!! Quote
modliszka84 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Reno w docelowym domku, wszyscy w nim zakochani. Miał spać w budzie, która nawet została kupiona, ale oczywiście śpi w domu ;) Tyle wiem od Amakor :) Quote
Madzik77 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 przynajmniej RENO sie udało szkoda ze galop nie miał tyle szczęscia - to przeciez takze taki piekny pies! Quote
Madzik77 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 czy beda jakies wiesci d docelowego domku? Quote
Recommended Posts