Jump to content
Dogomania

CZAREK I Jego mama MAJĄ DOMY!!!! BOKSERKI ze Schroniska k/Czestochowy

Recommended Posts

Posted

W schronisku koło Częstochowy czekają 2 smutne i przestraszone boksery- prawdopodobnie mama z synkiem.
Trafiły do schroniska 8 września tego roku.

"Czarek z mamą błąkały się po lesie,zauważyli je grzybiarze i okoliczni mieszkańcy,zgłosili sprawę do schroniska ale nie chcieli psów tam zostawiać żeby same czekały na samochód schroniska wiec odrazu je przywieźli do nas.
Najprawdopodobniej ktoś je wyrzucił w lesie."

Sunia - ma 4 lata, numer 595 - MA DOM!!!

CZAREK ma 10 miesięcy, numer 596 - ZNALAZŁ DOM!!

Schronisko dla Zwierząt "As"
Jamrozowizna 1
42-270 Kłomnice Tel. (0-34) 3215987
Tel. Adopcyjny: (+48 ) 515716553

www.schronisko.klomnice.pl

wątek zbiorowy
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68576

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To już musiałby się wypowiedzieć znawca rasy.
Wg. mnie tak...:oops: W każdym razie bardzo mocno w typie tej rasy.

Zostały zgłoszone na Boksery w potrzebie

Posted

[LEFT]Dla mnie bokserami w 100% są te które mają rodowód. Czarek i jego mama na pewno są wymieszane ale jako,że ogólnie przypominają boksery dlatego "reklamujemy" je jako boksery.

Dobrze by było żeby znalazły dom przed zimą a najlepiej 2 różne domy bo Czarek jest psem dominującym i to on rządzi swoją mamą,nie robi jej krzywdy ale pokazuje jej,że on jest ważniejszy.
Czarek jest psem bardzo kontaktowym,bardzo cieszy go obecność człowieka. Mama jest raczej nieśmiała ale da się ją pogłaskać itd.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Czarek z mamą błąkały się po lesie,zauważyli je grzybiarze i okoliczni mieszkańcy,zgłosili sprawę do schroniska ale nie chcieli psów tam zostawiać żeby same czekały na samochód schroniska wiec odrazu je przywieźli do nas.
Najprawdopodobniej ktoś je wyrzucił w lesie.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Czarek ogon ma ,matka z tego co pamiętam też.
Nie jestem w stanie stwierdzić czy i w jakim stopniu są to boksery,dla mnie wyglądają jak boksery wiec tak są "reklamowane". Nie znam się na psach rasowych bo nigdy takiego nie posiadałam i posiadać nie będę, a w schronisku 90% psów to bardzo kundelkowate kundelki. Pies rasowy = rodowodowy. One rasowe nie są a że przypominają boksery (szczególnie mama) to tak są opisywane.

Jak już pisałam Czarek ma charakter dominujacy,on rządzi właściwie swoją mamą,ona jest spokojniejsza. Oba są aktywne,szczekliwe,lubią się bawić (szczególnie Czarek). Grzecznie jechały samochodem więc myślę,że to dla nich nie nowości. Wyglądają i zachowują się jak psy domowe.
[/LEFT]