Jump to content
Dogomania

Szogun - chiński grzywacz powder puff - ma dom w Lesznie u Laury :)

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sprawie Szogunka nikt nie dzwoni.
Wczoraj był ogłoszenia o pudelku, więc powiedzmy, że ktoś mógł nie wpaść na to, że to on. Dziś są ogłoszenia o grzywaczu i jak na razie też nic...
A Szogunek chyba tęskni... :(

Posted

Tak dzwoniła pani. Pytała czy kotek już znalazł dom? "Jaki kotek?" - pytam. "No grzywacz chiński"- słyszę. "To piesek" - odpowiadam. "A to ja go wezmę". Taaa... Jak powiedziałam, że ma ok. 6 lat, to pani podziękowała. Może i lepiej, bo co to za dom, który chce obojętne czy psa czy kota, byle był rasowy i młodziutki... :(

Szukamy domku, który pokocha Szogunka bezwarunkowo!!!

Posted

Niestety NIKT.
Zrobiłam już chłopakowi allegro i ma 1 obserwatora.
Dałam też ogłoszenie do Dziennika na sobotę o znalezisku ;) Jutro jest Dziennik z programem tv, ale w piatki rubryka zwierzakowa nie wychodzi.
Porozwieszam jeszcze ogłoszenia.
A Szogunik dostał dziś gumeczkę z kokardką. O!

Aaliyah, dziękuję!

Posted

katya napisał(a):
Szogunek mówi Bonjour.
Nadal jest bardzo grzeczny i nadal nikt nie dzwoni.

Katya wiesz co ta pani z tamtego watku podobno szuka na roznych watkach psiakow w typach roznych ras :angryy:ja juz nie wiem co sie dzieje.:shake:
wiesz dziewi mnie fakt ,ze do tej pory nikt do was nie zadzownil ..sluchaj mozecie zrobic wiecej fotek???

Posted

katya napisał(a):
Pewnie, że mogę.
Chodzi o to żeby pies był w całości?

tak w calej okazalosci:loveu:

wiesz co jest na forum watek gdzie sa wymienione wszystkie portale ogloszeniowe moze go gdzies jeszcze oglosic???

Posted

katya napisał(a):
Szogunkowi dostało się od Pinii. Ma nad okiem krwawą spuchniętą dziurkę po kle...

no tak swiatem rzadza kobiety;) czekamy na foteczki przystojniaka..ja cos czuje ,ze on po zabiegu u fryzjera bedzie nie do poznania:cool3: