Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam dzis w schronisku Angelek tak bardzo plakal jak mnie zobaczyl to podbiegl do krat i doslownie plakal zeby go glaskac a pozniej gdy odchodzilam to stal na dwoch lapkach iw yl. Serce mi peklao z bolu gdy to slyszlam i widzialam!!!

Posted

Sytuacja jego jest beznadziejna serce peka gdy sie go widzi albo cale dnie lezy w budzie smutny a gdy juz widzi czlowieka biegnie do klatki staje na dwoch lapkach i piszczy, szczeka bys do niego podszedl gdy podejdziesz lize cie i patrzy sie na ciebie tymi smutnymi oczkami blagajac zeby go zabrac. gdy wkoncu sie z nim roztajesz psiak poprostu wyje z bolu ze nikt go znow nie wzial siedzi w koncie i placze poprostu piszczy, slychac go jeszcze przy wyjsciu ze schroniska. Serce mi peka blagam o pomoc w szukaniu mu domu. Jego depresja maxymalnie sie poglebia. Zdjecie ponizej jest wlasnie zrobione w momencie kiedy on stoi na łapkcha i cie blaga przy tym wydaje odglosy mowiace wprost BLAGAM ZABIERZ MNIE STAD!!!!