mychaaaaa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Iza. napisał(a):Chętnie wpadnę :razz: we wtorek mój ojciec wyjeżdża na 3 tyg do sanatorium to będę miała trochę luzu hihihi :lol: Za to ja chyba w czwartek wyjeżdżam na 10 dni do Warszawy :eviltong: Ale pozostaje nam wtorek i środa! Bardzo serdecznie zapraszam :) whisky, martini i wino juz się chłodzą w lodówce :evil_lol: Quote
Iza. Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 mychaaaaa napisał(a):Za to ja chyba w czwartek wyjeżdżam na 10 dni do Warszawy :eviltong: Ale pozostaje nam wtorek i środa! Bardzo serdecznie zapraszam :) whisky, martini i wino juz się chłodzą w lodówce :evil_lol: W razie czego jest jeszcze 10 dni po twoim powrocie haha :P Omg dobre wyposażenie! Ja preferuje martini haha Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 na szaleństwa grzywków patrzyłabym cały czas :) Quote
Iza. Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):na szaleństwa grzywków patrzyłabym cały czas :) ja też to uwielbiam :loveu: Quote
mychaaaaa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Iza. napisał(a):W razie czego jest jeszcze 10 dni po twoim powrocie haha :P Omg dobre wyposażenie! Ja preferuje martini haha Dobra, to będzie spacer i Martini :drink1: trzeba się umówić, najwyżej po moim powrocie... i trzeba fotografa vel Ankę wyciągnąć :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Iza. napisał(a):Oooo wielkie dzięki za adres! Będę miała chwilę to zaniosę. A Ty ile zapłaciłaś za naprawę ? Czasem się ten Mariusz przydaje :loveu::diabloti: Nie ma sprawy, sama niedawno szukałam, czytałam, to się dzielę ;) 160 zł po stargowaniu. Muszę szczerze przyznać, że nawet dość często :diabloti: Quote
Iza. Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 mychaaaaa napisał(a):Dobra, to będzie spacer i Martini :drink1: trzeba się umówić, najwyżej po moim powrocie... i trzeba fotografa vel Ankę wyciągnąć :evil_lol: mmmm lubie to :loveu::diabloti: myślę, że Ance przyda się bardzo taka odskocznia od rzeczywistości po już prawie minionym weekendzie :diabloti: agaciaaa napisał(a):Nie ma sprawy, sama niedawno szukałam, czytałam, to się dzielę ;) 160 zł po stargowaniu. Muszę szczerze przyznać, że nawet dość często :diabloti: Ooo to i tak nie mało, no zobaczymy na ile mi wycenią ;) No no no :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Iza. napisał(a):mmmm lubie to :loveu::diabloti: myślę, że Ance przyda się bardzo taka odskocznia od rzeczywistości po już prawie minionym weekendzie :diabloti: buahahaha, no nie ukrywam - NA PEWNO :diabloti: Quote
Iza. Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 mychaaaaa napisał(a):buahahaha, no nie ukrywam - NA PEWNO :diabloti: To jak tylko Anka się trochę ogarnie bo dniu dzisiejszym to się umówimy :diabloti: jakby co ja mogę we środę :P Quote
mychaaaaa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Iza. napisał(a):To jak tylko Anka się trochę ogarnie bo dniu dzisiejszym to się umówimy :diabloti: jakby co ja mogę we środę :P Mi środa też odpowiada :) Quote
Iza. Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 No to super! teraz tylko jeszcze żeby Ani pasowało :razz: Quote
Asiaczek Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Gdyby nie te oczka, to bylaby tylko futrzasta kula:) [url]https://lh5.googleusercontent.com/-4CiroYftFKM/T5LhD_H7BQI/AAAAAAAAPkM/UPSFbrNH8e0/s640/_MG_3828.JPG[/url] pzdr. Quote
agaciaaa Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Iza.']Ooo to i tak nie mało, no zobaczymy na ile mi wycenią ;) No no no :diabloti:[/QUOTE] No niemało, długo się wahałam czy jest sens naprawiać ;) Jak zaniesiesz to daj znać, bo ciekawa jestem. Przydałoby się chyba już krople zamówić, co? Na allegro tanio widziałam, z przesyłką za 6zł. Chyba że gdzieś taniej wyjdzie, coś o sklepie z darmową przesyłką powyżej 50zł mówiłaś? Quote
Aleksandrossa Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Witamy się u futrzaków :D Piękne psiaczki :D Quote
Izabela124. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Iza, pokaz jakies nowe zdjecia swoich zwierzakow :D Quote
Asiaczek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 No, własnie, co u Was, dlaczego taka cisza...? No i żadnych nowych foteczek, buuuu... pzdr. Quote
mychaaaaa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Izka chowa tego Buenosa przed światem :shake: Quote
Iza. Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 już pisałam że aparat mi się zepsuł więc nie ma fot ;) Paulina, własnie dziś mnie Michał pytał czy Beunos żyje hahaha Quote
mychaaaaa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Iza.']już pisałam że aparat mi się zepsuł więc nie ma fot ;) Już się nie tłumacz! Paulina, własnie dziś mnie Michał pytał czy Beunos żyje hahaha A bo to jest dobre pytanie :diabloti: ja powoli zaczynam w to wątpić ;) Quote
Izabela124. Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Jadę dziś do Izy, więc niedługo będą fotki Buenia :D Quote
mychaaaaa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Izabela124. napisał(a):Jadę dziś do Izy, więc niedługo będą fotki Buenia :D Bardzo dobrze! Koniec kitrania Buenosa przed światem :multi: Quote
Iza. Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 mychaaaaa napisał(a):Bardzo dobrze! Koniec kitrania Buenosa przed światem :multi: ja go nie chowam tylko ty nie chcesz mnie odwiedzić :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Izabela124. napisał(a):Jadę dziś do Izy, więc niedługo będą fotki Buenia :D No! To do kiedy mamy czekac...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Izabela124. napisał(a):Jutro będą zdjęcia :D Czyli 9 czerwca powinny byc fotki. A mamy juz 10 czerwca a fotek ni ma... pzdr. Quote
Recommended Posts