Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale do tyłu jestem!! żarek ma domek ;> super! Tylko niech lepiej chodzi na smyczy póki co, a za jakiś czas może sobie pobiegać sam, gdy już będzie wiedział gdzie jego Pan :)

Posted

Dzwonił dzis do mnie pan Dariusz, właściciel Mufiego. Chciał wszystkich uspokoić i zapewnić, że psiaczek nie chodzi bez smyczy przy ulicy tylko w parku i poprostu mu ufa ;) Zdaje sobie sprawę, że trzeba uważać na Mufiego.
Mówił też, że nasz exŻarek jest naprawde wspaniałym psem, nie ma z nim żadnych problemów, psiaczek musiał mieszkać w domu. Jedyne co mozna mu zarzucić to to, że lubi powarczeć pod drzwiami jak słyszy, ze ktoś idzie po schodach. Ale przeciez trzeba pilnowac domku:p

Posted

Są psy i psy. Ja też swojego adoptowałam, a po kilku dniach był już tak do nas przywiązany, że spotkani przypadkowo ludzie myśleli, że mamy go od szczeniaka. Z tego, co czytam i słyszę, całkiem sporo znajdek tak ma.

Żaruś przypomina mi mojego Spykerka, i optycznie, i z charakteru - my też mieliśmy bezproblemową adopcję. Widać, że psiun ma świetne warunki i że czuje się jak u siebie w domu - zobaczcie, jak się wpatruje w swojego pana. Wątpię, czy z własnego wyboru wróciłby do schroniska... Jasne, trzeba niedoświadczonym psiarzom (piszę tu też o sobie) doradzać - ja np. uważam na swojego psiuna w miejscach, w których mógłby się łatwo spłoszyć i spanikować - ale też nie warto szukać dziury w całym. Zwłaszcza porównując, jakie życie miał Mufiś przedtem.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Czy Pan Darek mówił coś o wizycie u weta?...co lekarz na te rany naszego uszatka?...

tak, juz wet go widział. Rana na grzbiecie zaczeła się ładnie goić i weterynarz przepisał jedynie maść, tak poza tym mówił, że nie będzie z tą raną problemów ;)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

U Żarusia/ Muffiego wszystko dobrze. Ranka juz zarosla gesta sierścia. Są jeszcze tylko niewielkie problemy ogólnie ze skórą ale psiaczek jest pod kontrola lekarza także nie ma obaw ;)
Mam nowe fotki... ale wstawie je pózniej ok ;)

Posted

Szczęśliwego Nowego Roku!

[SIZE=2]Wspaniałe zdjęcia :) Żaruś ślicznie wygląda - widać że jest kochany i szczęśliwy a na widok Pańci skacze jak piłeczka pingpongowa :)