Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak więc jutro wklejamy banerki Żarika do podpisów... szukamy jeszcze allegrowicza jakiegoś, oraz dalej OGłASZAMY! Brać się do dzieła! Ja jeszcze spróbuje jutro pozamieszczać.

Słuchajcie ten psiak na prawdę przykuwa uwagę swoim wyglądem, jest po prostu zabójczy, ma smutną historię, a pomimo to jest sympatyczny, przyjacielski, on na pewno znajdzie dom!
Tylko musimy mu pomóc, jak ktoś ma wolną chwilę przed komputerem, proszę go umieszczać na portalach.

Należy pomyśleć jeszcze o innego rodzaju reklamie... pomysły?

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, mam emaila zainteresowanego Żarkiem. Pani Pyta czy jest szczekliwy, ile ma lat. Pani mieszka w bloku i jest z woj Opolskiego.
Napiszę to co jest na wątku. Przekażę też lidka_park Tobie tego emaila i napiszę że to Ty się z Panią skontaktujesz:)

Posted

ojej ojej... ach och... jak dobrze by było, gdyby Żarek znalazł dom... oj... też trzymam kciuki... tylko lidka pisała, że nie wie prawie nic o psiaku... :/

I co teraz? ;-)

Posted

Ktoś tu pisał że jest ufny i przyacielski. Na szczekliwego nie wygląda. Podobno ma miedzy 3 a 5 lat.To do zakochania się w psiaku chyba wystarczy?:)
Pani jest z Woj Opolskiego, to napewno ciotki z Opola pomogą:)
Ale tymczasem czekamy. Chciałabym by było można przebierać w domkach ale sami wiemy jak jest.
Dałam znać na gg lidka_park

Posted

Edi100 napisał(a):
Ktoś tu pisał że jest ufny i przyacielski. Na szczekliwego nie wygląda. Podobno ma miedzy 3 a 5 lat.To do zakochania się w psiaku chyba wystarczy?:)
Pani jest z Woj Opolskiego, to napewno ciotki z Opola pomogą:)
Ale tymczasem czekamy. Chciałabym by było można przebierać w domkach ale sami wiemy jak jest.
Dałam znać na gg lidka_park

napisałam wczoraj wieczorem maila... czekamy na odpowiedz

Posted

No i co? NO i jak z tym Opolem? Odezwał się ktoś? No i gdzie te ogłoszenia? Zrobić każdy chociaż po jednym! ;-)

Nie no, patrzę na zdjęcia Żarka i stwierdzam, że jest boski! On szybko znajdzie domek, ja wam to mówie!

Posted

A wiecie może jak Żarek trafił do schroniska? Ktoś go przyprowadził? Czy może z interwencji? Jak stan jego zdrowia? Jak stan skóry, czy włosy odrosną? Czy na dzień dzisiejszy potrzebuje specjalnego leczenia?

Posted

Niektóre osoby mają troszkę wolnego miejsca w podpisach, prosimy "adoptować" Żarka do siebie....

Tak bym chciała, żeby znalazł dom!
Szukamy kogoś z allegro, kto wie kogo można prosić?