Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rufus został w nowym domu. Poczuł się tam momentalnie jak u siebie. To zdecydowało, że dom został zaakceptowany. Nie jest to bogaty dom, ale słowa kobiety, że miłości mu nie zabraknie były budujące. W każdym razie będziemy w ścisłym kontakcie.

Posted

?????????????????????
Czy ja dobrze widzę?????????????? Rafus ma dom?????????????
Alleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słowo daję, aż mi łzy pociekły!

Nie jestem pewna czy tzw, bogaty dom go kiedys nie wywalił na zbity pysk
Największym bogactwem jest dobre serce i młość!

Posted

[quote name='hanka456']Rufus został w nowym domu. Poczuł się tam momentalnie jak u siebie. To zdecydowało, że dom został zaakceptowany. Nie jest to bogaty dom, ale słowa kobiety, że miłości mu nie zabraknie były budujące. W każdym razie będziemy w ścisłym kontakcie.

Naprawdę?!... O matko... ale extra! Straaaaaasznie się cieszę... :-) :multi:

Posted

włąsnie dzwoniła Hania, kobieta która wzięła Rufusa twierdzi ze on warczy na dzieci :-( a tam całe stado biega ,jedno dziecko tej baby i 3 innych dzieciaków wszystkie z łapami do psa ale jak bylismy tam poł godziny to Rufus chodził zadowolony i mu to pasowało :shake:

Posted

Może odzywa się jakiś uraz z przeszłości?
No ale jeśli warczy to chyba nie wróży to dobrze... 4 biegających dzieci każdego wyprowadziłaby z równowagi, nie tylko psa.

Posted

Rufus nie okazywał żadnej agresji. Myślę, że to nieumiejętne postępowanie spowodowało bliżej nieokreslony opór. Rufus bywa tylko uparty.
Myslę, że Pani jest nie O.K.