Jump to content
Dogomania

Marysia - OKROPNY STRACH - w schronisku od prawie 2 lat !

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pralinka napisał(a):
Marysia oczywiście jako jedna z pierwszych podbiega do kratki, żeby ją pomiziać. Kochana suczka:)

Widzę u koleżanki nowy avatarek ;)

Posted

Płacząca ta bajka. W sumie ja na prawie każdym filmie, czy bajce ryczę. Na "Mój Brat Niedźwiedź" ryczałam, na "Epoka lodowcowa" ryczałam.. Taka już jestem ;)

Posted

Rybc!a napisał(a):
Płacząca ta bajka. W sumie ja na prawie każdym filmie, czy bajce ryczę. Na "Mój Brat Niedźwiedź" ryczałam, na "Epoka lodowcowa" ryczałam.. Taka już jestem ;)

Płacząca, ale jaka piękna! Ja też prawie na każdej bajce płaczę:eviltong: To silniejsze ode mnie:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Oj Rybcia ! Czemu ta sunia nie poszła do domku jeszcze? Taka sliczna jest :loveu: jak Mika :loveu: Fajne suczki macie. Ludzie z nich zadowoleni są :loveu:

Posted

[quote name='Rybc!a']Nie wiem dlaczego, tyle już ogłoszeń porobiliśmy, tyle już tego wszystkiego, a cisza![/QUOTE]
Też się dziwię... Marysia jest jednym z najsympatyczniejszych psów w schronisku, pierwsza z boksu podbiega na głaski...

Posted

Bo Marysia taka z wyglądu pospolita jest. W schronie trudno zauważyc charakter. Może na oboczne fora ją wrzućcie? Pod jaką rase ja podczepić? ONEK?

Posted

bea_m napisał(a):
Bo Marysia taka z wyglądu pospolita jest. W schronie trudno zauważyc charakter. Może na oboczne fora ją wrzućcie? Pod jaką rase ja podczepić? ONEK?

A skąd, ON to z niej taki, jak ze mnie baletnica, ona nie sięga do kolana i jak waży 15 kg góra. Drobna i mała. Chyba pod żadną rasę podczepić nie można. Kundel . Zwykły kundel i dlatego nie może znaleźć domu :(