Jump to content
Dogomania

Doberman Nero... Ofiara ludzkiego bestialstwa... JUZ W NOWYM DOMKU :))

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tego psiaczka znam od malego AZ SIE LZA W OKU KRECI JAK POMYSLE CO TA PIEKNA PANI ZNIM ZROBILA.Jak sie tylko dowiedzialam ze Nerus jest w schronisku powiadomilam jego bylego pana ciezko bylo bo od dawna niemialam znim kontaktu,ale sie udalo i mialam nadzieje ze juz bedzie wszystko dobrze.Niestety niewyszlo tak jak chcialam oddal go.Kiedys byl jego oczkiem w glowie.Nero ponoc jest z Ukrainy i powinien miec gdzies na laoie tatuaz,lub w uchu.Niepamietam dobrze.Wiem ze mial papiery do niego.Nerus duzo szczescia znajdz domek.Trzymaj sie.:multi::multi:

Posted

ewatr napisał(a):
Jak moze pies byc jakis czas oczkiem w głowie a potem niczym :-( ?

Ja tez niewiem jak to moze byc,ale tak bylo.Trudno mi wto uwierzyc ,ze taki los tego biednego psiaka spotkal.

Posted

Ci ludzie nie zasługiwali na Syneczka ...... strach jak diametralnie moga sie zmienic "uczucia" .. bez RACJONALNEGO uargumentowania...... jezeli uczucia wogole mozna racjolanie "traktowac"... ogolnie mowiac syf ..... nieodpowiedzialnosc, brak szacunku ..zreszta szkoda gadac ...

Nerus bidula teraz nic z tego nie rozumie.....

czekamy na Domek dla Syneczka.. ten własciwy , z prawdziwą , niczym nie podpieta Miłoscia :buzi:

:bluepaw:

Posted

Mam zainteresowana osobę, ale jest z Łodzi, czy musi po psa przyjechać sobiście? I ma pan pytanie; ponieważ studiuje nie ma go kilka godzin dziennie, nie wiecie jakby Nero reagował na wyjście pana? Moze znacie go z tej strony? (chociaż wątpie, ale prosił to pytam).

Posted

Schronisko nie ma możliwosci dowozu psa bezpośrednio do przyszłego właściciela. W domu, z tego co wiadomo, Nero owszem zostawal, ale nieco panikował. Nie wiadomo jednak, czy wlaściciele mówili prawdę o nim. W boksie, jak zostaje odprowadzony z wybiegu i zostaje sam to zachowuje się spokojnie. :)

Posted

OK, przekaże. Pan teraz wyjeżdza do Włoch, jak wróci po Nowym Roku to podejmie decyzje. Jeśli podejmie na tak to domek sprawdzimy i w razie czego poszukamy transportu.

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Schronisko nie ma możliwosci dowozu psa bezpośrednio do przyszłego właściciela. W domu, z tego co wiadomo, Nero owszem zostawal, ale nieco panikował. Nie wiadomo jednak, czy wlaściciele mówili prawdę o nim. W boksie, jak zostaje odprowadzony z wybiegu i zostaje sam to zachowuje się spokojnie. :)
a ktoś nie może zawieźć psa temu chłopakowi ?
może chłopak by zapłacił część kasy za przywiezienie psa?