TYGRYS-ica. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 u Nerusia jak zwykle cisza :-( hooop hooop Nero na pierwsza!! piekny doberman szukka domku!!! Quote
Tygrysek ^^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Chikinchan a może Ty przygarniesz dobrego-manka? :p Quote
TYGRYS-ica. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 kurcze cos to ciezko idzie jak zyd pod gore :shake: a Nero czeka i czeka ... a w ogole co tam slychac u Nerusia?? Quote
Tygrysek ^^ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jakoś nikt do Nerusia nie zagląda.... :shake: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ehh .... juz nie mam pomyslu co zrobic zeby Nerus w koncu znalazl domek :shake: Quote
Cambel&Megi Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ehhhh Nerulku..pokazujemy się na 1 stronie.. Quote
matinestka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Neronek "dobrze sie ma" .. apetyt ma za 2 ba nawet za 3 .... kocha spacery .. i mógłby na wybiegu spedzic cay dzień ... co niestety nie jest możliwe... .... szaleństwa patykowe dalej trwaja...... tylko tego Domu cos jak nie widac tak nie widac.... i tego kompletnie nie rozumiemy ... fakt faktem Neron ma swoje humory i goopie zagrania czasem ... ale to jest do przejscia...... on przede wszystkim potrzebuje kontaktu z Człowiekiem.. wtedy jest szczesliwy .. wtedy jest spokojny.. i czuje sie bezpiecznie.... raz bawiliśmy sie z w "chowanego" .. w momecie mojego "znikniecia" Neron jak oszalały ganiał i szukał.... a jak mnie znlazł skrytą między trawami i drzewami to normlanie taka szcesliwosc i radosć z niego wypłyneła ze ho ho ... Neron juz pozniej nie odstepował mnie na krok .. i czujnie obserwował kazdy mój ruch ,... tak abym przypadkiem znów sie gdzies nie zapodziała... to bardzo kochane i mądre psisko, bardzo wrażliwe i bardzo potrzebujące Miłosci i odpowiedniej Dłoni.... a za patykami to normlanie sie ugania:eviltong: :bluepaw: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Nie no ten piesio jest niezwykły :loveu: Ma hopla na punkcie patyczków :p Quote
ewatr Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nerulku taki jestes slodziak :loveu: i patyczkowiec :eviltong: Mati dodaje Twoje opowiesc do Allegro : Doberman Nero czeka w schronisku ..... ) Quote
TYGRYS-ica. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Nero jest taki koffany :loveu: az dziwne ze nikt nie chce takiego madrego i pieknego psiulka :razz: Quote
matinestka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 z racji tego ze Syna Nerona nigdy za wiele:) kolejna mini relacja z naszego wspólnego spacerku :) tak tak bo jak juz pisałam ... to pies spacerowicz- wybiegowicz:) porządne niuchanko musi byc :) patrz jak smieje do Ciebie:) : lecę dalej niuchac : ej .. no ... ja chę tamte pyszne smakołyczki co juz Pancia mi przygotowała w boksie:) ale jak zjem to chodzmy jeszcze raz na spacer:) : ( bo kolejna wielka Miłoscia Nerona po Człowieku , nastepnie patykach jest papu :) ) :bluepaw: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 http://img527.imageshack.us/img527/5110/nero2zz5.jpg Nero tu wyglada jakby latal :evil_lol: taki fajny psiak i bez domku auć ... :roll: Quote
ewatr Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale numer Nerulek bierze sie do latania :evil_lol: co to schronisko potrafi zrobic z psa :diabloti:;) ? Quote
Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nero ma same zalety! Mądry ładny lata itd. a i tak nikt go nie chce... Quote
Recommended Posts