Jump to content
Dogomania

Doberman Nero... Ofiara ludzkiego bestialstwa... JUZ W NOWYM DOMKU :))

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neronek "dobrze sie ma" .. apetyt ma za 2 ba nawet za 3 .... kocha spacery .. i mógłby na wybiegu spedzic cay dzień ... co niestety nie jest możliwe... .... szaleństwa patykowe dalej trwaja...... tylko tego Domu cos jak nie widac tak nie widac.... i tego kompletnie nie rozumiemy ... fakt faktem Neron ma swoje humory i goopie zagrania czasem ... ale to jest do przejscia...... on przede wszystkim potrzebuje kontaktu z Człowiekiem.. wtedy jest szczesliwy .. wtedy jest spokojny.. i czuje sie bezpiecznie.... raz bawiliśmy sie z w "chowanego" .. w momecie mojego "znikniecia" Neron jak oszalały ganiał i szukał.... a jak mnie znlazł skrytą między trawami i drzewami to normlanie taka szcesliwosc i radosć z niego wypłyneła ze ho ho ... Neron juz pozniej nie odstepował mnie na krok .. i czujnie obserwował kazdy mój ruch ,... tak abym przypadkiem znów sie gdzies nie zapodziała... to bardzo kochane i mądre psisko, bardzo wrażliwe i bardzo potrzebujące Miłosci i odpowiedniej Dłoni....

a za patykami to normlanie sie ugania:eviltong:

:bluepaw:

Posted

z racji tego ze Syna Nerona nigdy za wiele:)

kolejna mini relacja z naszego wspólnego spacerku :) tak tak bo jak juz pisałam ... to pies spacerowicz- wybiegowicz:)

porządne niuchanko musi byc :)

patrz jak smieje do Ciebie:) :

lecę dalej niuchac :

ej .. no ... ja chę tamte pyszne smakołyczki co juz Pancia mi przygotowała w boksie:) ale jak zjem to chodzmy jeszcze raz na spacer:) :

( bo kolejna wielka Miłoscia Nerona po Człowieku , nastepnie patykach jest papu :) )

:bluepaw: