Jump to content
Dogomania

Doberman Nero... Ofiara ludzkiego bestialstwa... JUZ W NOWYM DOMKU :))

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
kto ma kontakt z Nerusiem niech sie odezwie :p czy ktos moze pytal sie w jego sprawie??

Z tego co wiem żadnych wiążących rozmów nie było .... odbieramy pojedyncze maile i oczywiscie odpisujemy na nie ....ale ostatnio nikt nic nie mówił żeby Nerulek miał jakis zaklepany domek ....

Co do Nerulka to ma sie niezle zjadł mi dzis opakowanie chrupek i oslinił sie przy tym niemiłosiernie ;) Poskakał przy tym jak piłka i jak odchodziłam to mnie oszczekał no bo jak smiałam ...ale narazie tyle z wiesci :eviltong:

Posted

ewatr napisał(a):
Z tego co wiem żadnych wiążących rozmów nie było .... odbieramy pojedyncze maile i oczywiscie odpisujemy na nie ....ale ostatnio nikt nic nie mówił żeby Nerulek miał jakis zaklepany domek ....

moze w koncu i jemu sie poszczesci :roll:

Posted

Ja jak sie pytam ludzi czy nie chcieli by psa i jak dochodze do Nera to zawsze odpowiedz jest, że nie, bo dobermany to jedne z najagresywniejszych psów:shake:. Do pewnego czasu sama w to wierzyłam, naszczęście mi przeszło:oops:.
Ostatnio widziałam na przystanku taką staruszke z dobkiem jak to słodko wyglądało... pies większy od właścicielki:evil_lol:

Ale Nero wkońcu znajdzie swój wymarzony domek;)

Posted

Mówi sie uwazaj pies jest nieprzewidywalny.No rozumiem trzeba byc ostroznym ale niekorzy juz przesadzają:angryy:Ja tak nie mogę. Idzie pies ulicą bezbronny i widze ze merda do mnie ogonkiem wącha mnie no to co mam zrobic jak nie sprobowac chociaz poglaskac. A nie ktorzy od razu uwazaj on sie zbliza najlepiej kopnij to pojdzie:angryy::angryy::angryy:A co dopiero taki doberman:crazyeye: Nie wazne jaka rasa wazne jak wychowywany, znam pitbulla okaz łagodnosci i jamnika który by normalnie ugryzł kazdego kto sie zblizy:evil_lol:Wiec nie rozumiem ze ludzie wybrali sobie rasy ktore nazywaja mordercami i takie ktore sa slodkie male i do czesania:angryy: