Jump to content
Dogomania

Blus to pies w typie PONa, jest piękny co on jeszcze robi w schronisku??/MA DOM:D

Recommended Posts

Posted

Uwaga dom dla Blusa szybko potrzebny!!!!!!!! Bidak siedzi w schronisku, sierść ma już skołtunioną...na spacerkach ciągnie....i powoli traci nadzieję...:placz::placz: Czy ktoś mi pomorze z ogłoszeniami...?:razz::-(

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='czarnula']chcialabym wstawic banerek ale nie wiem jak???:oops:
pomozecie:razz:
Jeśli chodzi ci o podpis to tak: Jak naciśniesz swój nick(czarnula) pojawi ci się prostokąt z opcjami, wybierz "wyślij prywatną wiadomość do użytkownika..." po prawej stronie będziesz miała PANEL UŻYTKOWNIKA, wybierz"Edytuj podpis" i wstaw banerek Blusa(musisz skopiować adres, i wybrać 14 ikonkę z 2linijki od góry, wstaw tam adres obrazka i naciśnij OK), później naciśnij na banerek i wybierz "globus ze znakiem nieskończoności"(11ikonka z 2linijki od góry) w okienko wstaw adres wątku Blusa: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=9139165
Naciśnij OK. A na koniec wciśnij "Zapisz podpis"-i gotowe;)

Posted

czarnula napisał(a):
uff..udalo sie:)
A co tam u Blusa slychac?

No gratulacje Czarnula!!!!!!!!!!!:cool3:;):evil_lol::happy1: Dzięki że wybrałaś Blus do podpisu;) U niego wszystko w porządku...ale strasznie się nie mogę nadziwić że jest taki uroczy a jeszcze w schronisku...:shake::shake:

Posted

Tyle pieknych nieszczesc czeka na domki..
Najtrudniej chyba duzym i dlugowlosym..
Bidule..

Oby nowy rok przyniosl wspanialy domek Blusowi..

A tak w ogole to jak on sie zachowuje podczas pielegnacji?

Posted

czarnula napisał(a):
Tyle pieknych nieszczesc czeka na domki..
Najtrudniej chyba duzym i dlugowlosym..
Bidule..

Oby nowy rok przyniosl wspanialy domek Blusowi..

A tak w ogole to jak on sie zachowuje podczas pielegnacji?

Hmm....podczas pielęgnacji...no nie wiem....niestety czesać to go nie czesałyśmy bo nigdy nie ma czasu...:shake: ale wiem jedno on nie lubi jak mu się coś robi pod ogonem, jak się tam smycz zaplącze to on od razu zaczyna skakać, szarpać...