Jump to content
Dogomania

Blus to pies w typie PONa, jest piękny co on jeszcze robi w schronisku??/MA DOM:D

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):
Co jeszcze Blusiku robisz w schronisku??
Oczaruj wreszcie jakąś rodzinkę!!!!

Ach...taka śliczność a nikt go nie chce......:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='zonia']Słuchajcie pomyślałam że może by wystawić Blusa na allegro? Dobry pomysł?
moim zdaniem pomysł jak znalazł (myślałam że On jest już na allegro)-> sugeruję że w temacie można napisać że jest w typie pony wzbudzi tym większą uwagę.

Ja jak już pisałam nie znam się na tym i nie mam konta:oops:

KTO ZROBI BLUSIKOWI ALLEGRO????????!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='magdyska25']moim zdaniem pomysł jak znalazł (myślałam że On jest już na allegro)-> sugeruję że w temacie można napisać że jest w typie pony wzbudzi tym większą uwagę.

Ja jak już pisałam nie znam się na tym i nie mam konta:oops:

KTO ZROBI BLUSIKOWI ALLEGRO????????!!!!!!!!!!!
Niestety ja też nie wiem jak się tam to robi i nie jestem zarejestrowana....:oops: Czy są chętni na wystawienie BLusa na allegro...może warto z próbować...

Posted

Byłyśmy dzisiaj z Blusem na spacerku, ach biedny psiaczek...:shake::shake: już jest coraz bardziej brudny, ale nadal kocha ludzi i uwielbia być głaskany i się przytulać:loveu::loveu: tak nam zależy by ten psiak znalazł szybko dom....

Posted

Dzwoniła pani zainteresowana Blusikiem, ale trzymajmy mocno kciuki:cool2::thumbs::kciuki::kciuki::happy1::happy1: Ale cioteczki nie zaprzestawajmy szukać psinie domu!

Posted

zonia napisał(a):
Dzwoniła pani zainteresowana Blusikiem, ale trzymajmy mocno kciuki:cool2::thumbs::kciuki::kciuki::happy1::happy1: Ale cioteczki nie zaprzestawajmy szukać psinie domu!

W takim razie trzymam baaaaaaaardzo mocno kciuki!!!!!!!!!

Nie zapomnę o Blusiku i nadal podbijam!!!