Lionees Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Blusiku podniosę cię chociaż,bo nic mogę zrobić innego:-( Quote
zonia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Słuchajcie Blus poszedł wczoraj do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=3]Rozmawiałam z przemiłym facetem:lol: I pojechał po niego;) Dzisiaj do mnie dzwonił, mówił że Blus jest bystrym, mądrym, trochę zwariowanym psiakiem. Bardzo go pokochał i na pewno psiakowi będzie tam dobrze:lol:[SIZE=1] Pan powiedział ze Blusik trochę nie chce jeść....ale to pewnie ze stresu;) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :cool2::thumbs::happy1::smilecol::sweetCyb::kciuki::Cool!::jumpie::klacz::bigcool::laugh2_2::hand: :laola::laola: Quote
Olusia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Łaaał, to super!! :multi: Blusiku, szczęścia w nowym domku życzymy :loveu: Quote
ponka1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dziewczyny, to wspaniała wiadomość, nareszcie i to jeszcze przed zimą udało się. Blusik wszystkiego naj, naj najlepszego - BĄDZ SZCZĘŚLIWY !!! :multi: :multi: :multi: Quote
magdyska25 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No i widzisz Blusiku nareszcie się doczekałeś!!! Oby jak najwięcej adopcji przed zimą!!!:cool3::multi::multi::multi: Quote
Witokret Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Matko, no nareszcie :multi::multi::multi: wspaniałe wieści :lol: Trzymamy kciuki za nowy domek Blusika :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts