Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dlaczego taka cisza co do nowego domku dla Poziomki?!?!?! Ja moge tylko wpłacic parę złotych... niestety... Zaraz to zrobie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Serce się kraje... przelew zrobiony, ale gdzie ten DT? pzdr. Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Malutka ,słodka Poziomka wychyla łepek do słonka, chce wreszcie do swojego domku czemu go nie ma? to nie w porządku!:-( Quote
Magdallena Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Widziała dzisiaj Poziomke ale z niej ładna panienka hoho a jak milusińska, przytula się jak mały szczeniaczak. Wyładniała i przytyła -ślicznosci Quote
Magdallena Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Będą zdjęcia tylko mariee musi wstawić:) Quote
mariee Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [IMG]http://images33.fotosik.pl/32/59417b619a724112med.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/32/7f557d01125d6feamed.jpg[/IMG] Quote
Figa Bez Maku Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Poziomkowa panienka śliczna choć pełna lęku:-( domku przyjrzyj się uważnie i decyzje podejmij odwaznie Quote
Magdallena Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Poziomka już długo jest na Stefczyka - za długo ludzie pomóżcie znajćmy jej domek proszę:( Quote
Magdallena Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Jejku z tego przejęcia byki robie [I]znajdźmy[/I] oczywiście Quote
wellington Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czy mozna wplacac bezposrednio na konto hotelu ? (Lubelskie Centrum Małych Zwierząt 20-151 Lublin, ul. Stefczyka 11 ) Quote
EVIKA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 czy nikt nie może pokochać takiej słodkiej poziomki, juz tyle czeka na domek Quote
Asiaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Nie było mnie kilka dni, myslałam, że Poziomeczka znajdzie dom, a tu nic... pzdr. Quote
Tiger Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='wellington']Czy mozna wplacac bezposrednio na konto hotelu ? (Lubelskie Centrum Małych Zwierząt 20-151 Lublin, ul. Stefczyka 11 )[/quote] Poziomka widnieje w klinice na koncie AFN ... Ale myślę , że można , tylko trzeba w tytule napisać wyraźnie , że to dla POziomki , która należy do AFN -u....... Jaki na chwilę obecną jest dług Poziomki w klinice ? I kto ją ogłasza i gdzie jest ogłoszona ? W ilu miejscach ? Quote
mariee Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 podaje zadluzenie Poziomki : Za szpital: 771,00 wplata 300,00 -------------------------------- zadluzenie [B]471,00[/B] za hotel do 05/11/07 [B]315,00[/B] --------------------------------- [B]Razem zadluzenie:[/B] [COLOR="Red"][B] 786,00[/B][/COLOR] Poziomka jest pod opieka EVIKA Dzisiaj byl zrobiony przelew na poziomke na 100,00 PL, nie jestes zaksiegowany. Nie wiadomo dokladnie ile Poziomka ma w skarpecie? Quote
mariee Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Trzeba chociaz szukac tymczasu Poziomce, to taka grzeczna sunia.W chwili obecnej (dzisiaj sprawdzilam) doba za hotel 15 zl. Jutro juz bedzie o 15 zl wiecej. Quote
Tiger Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 15 zł ? Czy 13 zł ? Do 10kg było 13 zł ................zmieniło się coś ? [B]Ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [B]Poziomka ma ogromny dług w klinice - hotelu !!!!!!!!!![/B] Bez zapłacenia tego długu nikt POZIOMKI nie wyda ........ Ani do DT , ani do DS ....... Quote
Tiger Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [B][SIZE=4]EVIKO !!!!![/SIZE] [/B] [B]Przede wszystkim zmień tytuł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Że dług wynosi ponad 700 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eviko , pies jest pod Twoją opieką !!!!!!! Weź się kochana porządnie za prowadzenie wątku !!!!!! Trzeba zbierać pieniądze na ten dług , który rośnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez uregulowania tego długu Poziomki nie wydadzą z hotelu , nawet gdy znajdzie się dom .........czy DT Ją też trzeba poogłaszać na różnych portalach .............!!!!!!!!!! Tu na dogo , każdy ma swoje obowiązki i swoich podopiecznych ....... miałąm psa na Stefczyka od lutego do kńca października i tylko dzięki dogomaniakom i allegrowiczom nie było żadnego długu . ale wątek trzebna prowadzić ....i prosić o pieniądze !!!!!!!!!!!!! Tu , na dogo , jest tyle nieszczęśc i tyle potrzeb finansowych , że trzeba się przebijać ze swoim podopiecznym ........ Dogomanicy mają wielkie sercai wykopią spod ziemi pieniądze , ale muszą wiedzieć , że pies pilnie potrzebuje !!!!!!!!!!!1 Poziomka jest malutka i już zdrowa ....... poza tym wysterylizowana. Przy dobrej rekalmie , promocji , dobrych ZDJĘCIACH i OGŁOSZENIACH znajdzie dom ......... Ale trzeba się ruszyc do działania ...........:angryy: Samo podnoszenie wątku nic nie daje ............... Quote
EVIKA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 tak, wiem Tiger to nie tak, że nic nie robię! te 300 zł wpłaty na jej konto to ode mnie a poza dogomanią tez można znaleźć dom dla psiaka napisałam ogłoszenia do rozwieszania w zoologikach i nie tylko, a wątek jest załozony przez Magdallene moja kolezankę ale ja nie mogę nic tam zmienić. Więc troszeczke mniej oburzenia jeśli można proszę. Quote
Recommended Posts