Szczurosława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 tigrunia napisał(a):I co , przyjechali w końcu ???? nie przyjechali:-( zrobili tylko nadzieje psu i nam... Quote
Sabina02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Na Allegro jest juz dwoch obserwatorow... :lol: Domek sie napewno znajdzie szybko, bo piesio jest cudny!!!:loveu: Quote
Szczurosława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Sabina02']Na Allegro jest juz dwoch obserwatorow... :lol: Domek sie napewno znajdzie szybko, bo piesio jest cudny!!!:loveu: :multi:Dredzik dziękuje za allegro:multi::loveu: Quote
Sabina02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ANKA_89 napisał(a)::multi:Dredzik dziękuje za allegro:multi::loveu: Dla Dredzika wszystko! :loveu: Quote
Szczurosława Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Sabina02 napisał(a):Dla Dredzika wszystko! :loveu: mówisz,że wszystko?:razz: Quote
Sabina02 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ANKA_89 napisał(a):mówisz,że wszystko?:razz: No, prawie... :oops: Domku niestety dac nie moge...:-( ale.... ...na Allegro jest juz 5 obserwatorow!!! :lol: Czy ktos sie kontaktowal? Quote
Sabina02 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Dostalam e-mail w sprawie Dredzika. Cytuje: "witam Czy adopcja jest nadal aktualna, czy piesem przebywa w schronisku i czy jest mozliwa pomoc w transporcie Adres podany na aukcji jest nieaktywny Prosze o informację Pozdrawiam Magda z Zabrza" Prosze o poprawne namiary do ogloszenia... Quote
Szczurosława Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 też dostałam tego meila,odpisałam już;:lol: zaraz sprawdzę namiary, bo wydawały się w porządku... Quote
Sabina02 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ANKA_89 napisał(a):też dostałam tego meila,odpisałam już;:lol: zaraz sprawdzę namiary, bo wydawały się w porządku... Namiary poprawilam, znalazlam je w Twoim profilu. Wczesniej wzielam namiary z pierwszego postu w tym watku. Tam brakowalo jednego "a" w Twoim e-mailu (zerknij na pierwsza strone)... Quote
Szczurosława Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 poprawione, a Dredzik pojechał dziś do własnego domu:) ma duży dom i własne podwórko,jest jedynym zwierzakiem. zamieszkał w pobliskiej miejscowości i za ok.tydzień planuje go odwiedzić:) było stosunkowo dużo tel i meili w jego sprawie,ten domek był blisko i w porządku,a zainteresowanym przesłałam link do tematu o yorkach do adopcji Sabinko,dziękuje raz jeszcze za allegro,może dzięki temu jeszcze komuś się uda....;) Quote
tigrunia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ojej .. jak fajnie :multi: Dredzik ma nowy domek :multi: Czekamy na relacje i fotki Quote
Poker Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Huuurrraaaa,Dredzik grzeje doopkę w domku :multi::multi::multi: Quote
terra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Oto szczęśliwe zakończenie, Dredzik we własnym domku !!! Quote
Szczurosława Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 no dobra, przyznaje się, mimo wewnętrznej walki nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Dredzika:oops: wczoraj został wykąpany, na początku protestował,za panem chodzi już krok w krok,wybrzydza,sucha karma mu nie smakuje,dziś był u weta, został odrobaczony i odpchlony, ma na plecach zmiany przez pchły,ale troche czasu i się zagoi,próbował spać w łóżku, ale pani spodziewa się dziecka i dopóki Dredzik nie będzie doprowadzony do stanu użyteczności piblicznej śpi na posłaniu,a i mądrala wie gdzie się załatwia wszelkie fizjologiczne sprawy;) Quote
terra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Aniu, toż to nieomal Twoje dziecko! Nie dziwię się, że zadzwoniłaś.:shake: Proszę, jaka mądrala z Dredzika. On taki malutki to cichaczem wślizgnie się do łożeczka, a skoro odrobaczony itp. to już jest bezpiecznie. Cieszę sie, że maluch dobrze trafił. Quote
Poker Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 jak się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Szczurosława Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Poker napisał(a):jak się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi: ja tysz:loveu: ach, mieć tylko takie wieści... Quote
tigrunia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 I jak się ma nasz Dredzik?? Może jakieś fotki ?? Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Halooo.. czy coś wiadomo o dredziku ???? Quote
Szczurosława Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Halooo.. czy coś wiadomo o dredziku ???? nic, ale jeśli będe coś wiedzieć dam znać;) Quote
Recommended Posts