Marta697 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Były 2 telefony w sprawie Andree ale żaden nie wypalił :( Pocieszam się tym, że u Hektorka było podobnie i co? W końcu sie udało;) Quote
malawaszka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 uda się i tu!!!! a z jakich powodów te telefony nie wypaliły??? tak z ciekawości pytam :oops::lol: Quote
Marta697 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 jeden---jest zza Bydgoszczy i nie ma transportu, a drugi nie doczytał, ze piesek niszczy w domu :( Quote
monita Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jestem :oops: Byłam, rozmawiałam - są obawy z powodu jego niszczycielskich zapędów :cool1: Do tego dochodzi, ogólnie słaba sytuacja z czasem :shake: Quote
Marta697 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Wiesz. Niekoniecznie musi to być prawda z tym niszczeniem. Żeby oddać psa są różne sposoby. Bardzo popularnymi- jest alergia u dziecka i wyjazd za granice. Może właściciele chcieli byc wyjątkowi i wymyslec inny powód. W przypadku tego psiaka najlepsza przed adopcją zwykłą byłaby na jakiś czas aby sprawdzic czy rzeczywiscie piesek broi ;) Quote
weszka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Marta a ten domek zza Bydgoszczy by był dobry??? I jak daleko??? Bo przecież transport można próbować załatwić jeśli to szansa dla Andree... Quote
Marta697 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Zaraz na gg wysle Ci numer tego faceta. Ja nie wiem chyba nie mam zaufania do ludzi. Quote
Jagoda1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jedno jest ważne w jego adopcji, aby to był ktoś, kto kocha tę rasę i zna jej potrzeby. "Niewybiegany" pies nudzi się, nadmiar enegrii niesie za soba różne pomysły.. Jest jeszcze możliwość przyzwyczajenia psa do przebywania w klatce na czas nieobecności, ale trzeba chcieć... Quote
Marta697 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Jest szansa Dla Andree !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro WAm napisze co i jak--> a narazie tajemnica ;) Quote
Jagoda1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Marta697 napisał(a):Jest szansa Dla Andree !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro WAm napisze co i jak--> a narazie tajemnica ;) Zaciskamy kciuki i łapki.... Quote
malawaszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Martaaaa i co i co???? bo nie wiem czy odnawiać aukcję Andree bo sięskończyła Quote
Marta697 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Andree w domku :multi::multi::multi::multi::multi: Dzisiaj poszedł do domu!!! Ludzie przyjechali po niego aż z Katowic :shock: Mieli już wcześniej sznaucerka, więc mają doświadczenie w tej rasie. Andre grzecznie wskoczył do samochodu, nastepnie rozłożył sie na tylnim siedzeniu :-D Zdjęcia z dzisiejszego dnia dodam później:cool1: Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 To wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Andree samych szczęśliwości!:loveu: Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ale wspaniała wiadomość :cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Skąd nowy domek się dowiedział o Andree??? Napisz więcej!!! :laola: Quote
malawaszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 HURRRAAAAA :laola: :multi::multi::multi: Quote
Marta697 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Z ogłoszeń allegro. Przyjechali z Katowic :) Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Allegro ostatnio super się sprawdza! Sporo psiaków znajduje tą drogą domki. Quote
Marta697 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Tak tylko w przypadku Bydgoskiego schroniska domy na allegro znajdują rasowce-no oprócz Kacperka. Ale pies to zawsze pies i dobrze że poszedł. Chłopaki zwiedzą troche kraju (Hektor i Andre) ;) Quote
kofaniutka87 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Trzeba się tylko cieszyć. Ale jest jeszcze dużo 'rasowców' niestety nie wszystkie znajdują dom. To prawda że ludzie wolą te pieski podobne do rasowych. Ale ważne że kolejne psy wychodzą ze schroniska i znajdują dom. Quote
Jagoda1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Marta697 napisał(a):Z ogłoszeń allegro. Przyjechali z Katowic :) Kochany Psiaczku, bądź szczęśliwy, cieszę się, że mogłam pomóc:multi:. Quote
Recommended Posts