Marta697 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Numer katalogowy: 0232-07 528 Imię: ANDRE Płeć: pies Wiek: 3 lata Wielkość: sredni Sterylizacja: TAK Oddany z braku opieki. Dłuzej pozostawiony w domu, tęskni i niszczy. Nie nauczono Go znosic samotności. Jest rasowym sznaucerem srednim, czarnym.Miły i wesoły. Toleruje inne psy.Charakter super tylko te niszczenie--ale myślę że da si ejeszcze tego nauczyc. Wystarczy dać cos do zajęcia np. wędzone ucho i pies nie bedzie myslał o nieobecności właściciela. Proszę o ogłoszenie na allegro. a co do tekstu to pisać mi na pw! :loveu::loveu::loveu: Jutro może zrobię wiecej zdjęc:lol: Quote
weszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dobrze że masz już swój wątek ale napisze do moda o przeniesienie na PwP bo tam ma większe szanse niż tu. Wrzucę też przystojniaka na sznaucerzego bloga adopcyjnego. Domek, domek na już!!!! Dobrze że jest wykastrowany, przynajmniej rozmnażacze się nie połaszą na niego. Quote
malawaszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=247839541 Andree na allegro :loveu: powodzenia psiaki :kciuki: idź szybciutko w ślady Hektorka :loveu: Quote
weszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kofaniutka87 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Niech mu się poszczęści tak jak Hektorowi :) Quote
Marta697 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Andree dziękuje za allegro ;) Quote
monita Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nie chcę nic obiecywać ( bo muszę zbadać sytuację ) ale moja znajoma chce adoptować psa - koniecznie sznuacera lub mixa :razz: Postaram się z nią spotkać i porozmawiać :p Quote
weszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 monita molestuj, molestuj znajomą! :kciuki: Quote
Marta697 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Jakie wieści Monita?? :) A niestety zdjęc nie ma bo było dużo pracy w schronie. Może uda mi się zrobić zdjęcia w ten weekend ;) Quote
weszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nie żebym poganiała ale... no wiesz monita... jakakolwiek odpowiedź mile widziana... Quote
~femme fatale~ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Gdzie mieszkal piesek w domu czy w bloku? Quote
& Gloria & Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='monika tarnow']Gdzie mieszkal piesek w domu czy w bloku?[/quote] w BLOKU... Dłuzej pozostawiony w domu, tęskni i niszczy. Nie nauczono Go znosic samotności. Quote
~femme fatale~ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Podajcie jakis nr telefonu bo ten z allegro nie jest dostepny, pozdrawiam Quote
& Gloria & Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='monika tarnow']Podajcie jakis nr telefonu bo ten z allegro nie jest dostepny, pozdrawiam[/quote] 510-075-170 :loveu: Quote
~femme fatale~ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='weszka']Czyżby coś się szykowało?[/quote] Hmm psinka została mi odradzona ze wzgledu na kilka punktów sprawa do przemyslenia, czy ktoś coś więcej wie? Są jakieś dodatkowe zdjęcia|? Quote
weszka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 monika_tarnów ale szukasz psa dla siebie czy dla kogoś? Jakie masz oczekiwania i jakie warunki Ty czy ktoś proponuje? Znasz charakter sznaucerów? Co to znaczy "psinka odradzona"? Zdjęcie które jest, wg mnie jest bardzo dobre. To sznaucer średni czarny. I wszystko z tego zdjecia wiadomo. Co może być więcej? Quote
~femme fatale~ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='weszka']monika_tarnów ale szukasz psa dla siebie czy dla kogoś? Jakie masz oczekiwania i jakie warunki Ty czy ktoś proponuje? Znasz charakter sznaucerów? Co to znaczy "psinka odradzona"? Zdjęcie które jest, wg mnie jest bardzo dobre. To sznaucer średni czarny. I wszystko z tego zdjecia wiadomo. Co może być więcej? Mam juz jednego sznaucera, znam wydaje mi sie dobrze te rase. Został odradzony bo nie wiadomo jak zachowuje sie w stosunku do dzieci, przebywa w schronie, nikt nie wie o nim zadnych szczegolow, nawet wolnotariuszka powiedziala cos o agresji. Quote
& Gloria & Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='monika tarnow'] nawet wolnotariuszka powiedziala cos o agresji. Nie mówiłam, ze pies jest agresywny...:razz: Zaznaczyłam, tylko że nie wiem jak się zachowuje w stosunku do małych dzieci. Jest to ryzyko brać takiego psa, ponieważ monika_tarnów mieszka na 2 końcu Polski i jeśli wystąpiłyby jakieś problemy byłoby bardzo źle.:-( Ale, jeśli jesteś nadal zainteresowana, będę w schronisku z piątek i mogę mu zrobić jakieś testy:p Quote
Marta697 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Mój telefon był nieaktywny. Przepraszam. Ale z tego co przeczytałam ---skontaktowałaś sie z virginia. Byłam z nim kilka razy na spacerku jest to bardzo miły pies. Jedna z naszych pracowniczek miała z nim wczesniej kontakt po ,,sasiedzku'' i stwierdziła że wczesniej nie wykazywał żadnych agresji. Ale jak zostaje w domu niszczy Quote
weszka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 monika_tarnów to skoro masz sznaucera to ok - wiesz o co chodzi. A dzieci są w jakim wieku? Jeśli nie bardzo małe i obeznane z psami, a Andree jest przyjaźnie nastawiony do świata to wg mnie nie powinno być problemów. Quote
Recommended Posts