AnkaG Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja mówiłam że te zęby to na mlodego psa wyglądają. :eviltong: Ale niepodobny. :crazyeye: Quote
madziara1983 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witajcie. Wszystko dobrze u Tea. Mam kontakt ciągły z jego rodzinka, z nim widziałam się w zeszłym tygodniu.Przytyło się chłopakowi troszke. Z zachwaniem nie ma zadnego kłopotu, ogólnie to można z nim zrobic wszytsko. Jest bardzo przywiązany do nowego domu. Wczoraj widziałam się z jego państwem bo byli u mnie odebrac miski na stojaku , zamówiłam im tez karme i kilka rzeczy na krakvecie ;-) Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 a fotki :loveu: wspaniałe wieści przynajmniej tutaj :multi: Quote
AnkaG Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ale błyszczące futerko. I te uśmiechy szczęśliwego psa. :loveu: Quote
Edi100 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 AnkaG napisał(a):Ale błyszczące futerko. I te uśmiechy szczęśliwego psa. :loveu: Oj tak, sama radość!:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 aaaaaaaa jak cudnie :laola: :loveu::loveu::loveu: Quote
madziara1983 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 witajcie. Widuje się czasami z właścicielami TEa od czasu kiedy byłam u nich na kontroli przedadopcyjnej troche się zaprzyjaźnilismy, a Teo ma się świetnie ;-) Quote
Recommended Posts