andzia69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Szczenięta dzikiej suni Suka oszczeniła się na opuszczonych działkach, jest bardzo płochliwa, nie pozwala do siebie podejść. Maluchy mają w tej chwili 4 tygodnie, zaczynają jeść samodzielnie. Trzeba je będzie jak najszybciej wydać, bo jak sunia przestanie je karmić to będą głodować. Poza tym prawdopodobnie zdziczeją, jak matka, która cały czas jest przerażona, rzuca się, warczy i szczeka, mimo że od jakiegoś czasu jest karmiona przez Erkę. Psiaki są prześliczne, nie podobne do mamy (ON-kowatej). O ojcostwo jest podejrzewany wyżłowaty Dinguś - rezydent w pobliskim zakładzie. Psiaki będą raczej spore. W tej chwili mają domek tymczasowy - ale tylko dlatego, że na oba byli chętni i w ostatniej chwili się rozmyślili!!! Domki potrzebne na gwałt. Domek tymczasowy ma swoje psiaki i te miały być tylko na chwilkę, a wyszlo jak wyszlo...ą dwa pieski: Quote
andzia69 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 nikt do kluseczek nie zaglądnął:placz::placz::placz: Quote
DuDziaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Oj kluseczki takie piekne a tu prosze... Quote
xxxx52 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 nie wierze zeby te slicznosci nie znalazly szybko domkow i to bardzo dobrych,zasluguja na cieple kanapki i odpowiedzialnych opiekunow. Quote
xxxx52 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ile beda mialy cm do grzbietu gdy beda dorosle?i jakich maja rodzicow? Quote
andzia69 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 mama - sunia onkowata, tata - prawie wyżeł - myślę, ze będą mialy ok.60 cm - ale glowy sobie nie dam uciąć:p maluszek caly czekoladowy cos sie źle czuje....oba mialy biegunkę, alelaciatek zaczął jeśc, a czekoladek nie.... Quote
beka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A ja zrozumiałam że one mają już domy.. Coś mi się musiałao pomylić. A allegro mają? Quote
andzia69 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 beka napisał(a):A ja zrozumiałam że one mają już domy.. Coś mi się musiałao pomylić. A allegro mają? niby mialy mieć, potem nie mialy...dzisiaj jednak pani z Lublina potwierdzila swój domek dla jednego... najgorsze, że czekoladek coś nieswojo się czuje, ma biegunkę z krwią....:-( laciatek tez mial biegunkę, ale bez krwi... może to po odrobaczeniu?:shake: zmianie jedzenia?:shake: w każdym razie jeśli faktycznie ten domek w Lublinie potwierdzi na 100% przyjęcie malego to pojedzie tam łaciatek - bo się lepiej czuje Quote
ewelinka_m Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 maluszki na górę po domek:loveu: miejmy tylko nadzieję ze ta biegunka to nic poważnego Quote
kika22 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Sliczne maluszki szukają swoich domków! :loveu: Kto szuka towarzysza na spacer???? Quote
Recommended Posts