rufusowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 bardzo, bardzo się cieszę, ze Dragon wylądował w dobrym domku :loveu: mam nadzieje, ze ta sąsiadka nie rozkręci z tej okazji jakiejs afery...cos mi sie tu nie podoba..dobrze ze Dragonek juz w domku szczęśliwy - oby tak już zostało :loveu: Quote
agnethka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 co tam słychać o Dragonka? są jakieś wieści? :cool3: Quote
Tengusia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='agnethka']co tam słychać o Dragonka? są jakieś wieści? :cool3:[/quote] ostatnio dzwonilam do pana od Dragona i jest wszystko ok, psiak nie sprawia zadnych :multi: jak tylko przyjdzie wiosna to podjade tam na wizyte i jakies fotki popstrykam bo pan niestety nie ma internetu zeby mi przeslac jakies fotki ;) Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To ja już wiem czemu tak tej wiosny szukasz ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts