Ana_Zbyska Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Hektorek miał wczoraj skręt żołądka.. Pojechaliśmy od razu do weta, mimo natychmiastowej operacji, Hektorek nie przeżył ;((((((( Na pozór może się wydawać coś niegroźnego, niestety jest to bardzo, bardzo poważny stan. Profesorowie wypowiadają się, że tylko 60% psów ma szanse na przeżycie przy skręcie żołądka. Najbardziej winno się uważać na duże psy; po posiłku powinny minimum godzinę leżeć..inaczej są narażone właśnie na to cholerstwo, co zabrało Nam Naszego najukochańszego Hektorka..;(((((((( Dzisiaj po prostu nie mogłam, co przeszłam koło Jego kojca, do oczy napływały łzy.. Hektor i Bellunia byli duszą Cichego Kąta, Oboje już Nas opuścili.. Najsilniejsze psiaki.. Wszyscy jesteśmy bardzo przygnębieni Jego śmiercią.. Żegnaj Hektorku, nigdy, ale to nigdy o Tobie nie zapomnę.. Hektor w CK 2001-2008 Quote
Ana_Zbyska Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 :-(:-(:-( Kochany..i Karolek do Ciebie dołączył.. Quote
Ana_Zbyska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Chyba Ci się Hektor z Hienolem pomylił.. Quote
szachrajka14 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 poprostu poprzedni post który przeglądałam to post Hienolka, ale właściwie o nim też pamiętam tylko nie w tym miejscu i bez gwiazdki- sorry:oops: Quote
JustynaM. Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hektorku pozostaniesz w nasej pamieci:-(:placz: Quote
San_(jagodowa:) Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Hektorku, zima...a ja nie mogę wtulić się w Twoje futro :-( Quote
Recommended Posts