Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia w prasie często dają inny skutek od zamierzonego. Zamiast znaleźć dom dla "swojego" psa zwala się nowy kłopot na głowę. Tym razem jest to Bakuś.

Ma 1,5 roku. Jest malutki, wesoły, ufny. Odrobaczony, szczepiony. Lubi dzieci i koty. Na razie jeszcze przebywa u dotychczasowej właścicielki - nie wiem jak długo, bo pani mocno naciska na zabranie psiaka. Tylko gdzie?

Bakuś:

Posted

ech... ponoć Pani chora i nie ma kto z nim wychodzić na spacery :cool1: Wypuszcza go samego i dostała mandat od straży miejskiej.
coś mi się wydaje, że po prostu sie znudził - na jednej z fotek widzę całkiem podrośnięte dziecię. Widać i on chory :cool1:

Posted

piękny psiaczek!!! trzeba mu allegro zrobić !!! Bobiczek szybko tak znalazł.

Posted

Dziś było ogłoszenie o Bakusiu w GW, ale jak ktoś ma pecha w życiu to ten pech ujawni się zawsze i to w nieodpowiedniej chwili.
Ogłoszenie było, ale zdjęcia nie wydrukowali :shake:
a takie ogłoszenie jest do d... :angryy:

Brucio - dziekuje za banerek, jest śliczny!

Posted

Oj , czy w koncu ludzie sie obudza ??
Taki puchatek i ledwo 1,5 roczku osiagnal i juz po domku :-(.
Mnie tu w Niemczech zawsze pytaja dlaczego te wspaniale psy laduja w schroniskach ,a odpowiedz jest jedna :w Polsce jest zbyt latwo o nowego psa , w Polsce pies nie zawsze jest przyjacielem ,czesto tylko jako dodatek ,albo status symbolu ,albo tak sobie ,bo sasiadka ma psa to i ja moge .
Bakus ,obys tym razem trafil do rodziny co cie mocno pokocha i nigdy wiecej nie odda .

On widac ze wychuchany ,nie poradzi sobie w schronisku :shake:.

Posted

Wyślę Panu Który Szuka Pieska Lubiącego Koty...może Się Uda...

Posted

Ajcila napisał(a):
A gdzie jest ten piesek?
Może namówiłabym moją pracownicę na zabranie, zastanawia się nad psem, a Bakuś jest słodki:-)

Brawo Ajcila! Widzę że dogomania cię nieco wciąga :p