Camara Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ogłoszenia w prasie często dają inny skutek od zamierzonego. Zamiast znaleźć dom dla "swojego" psa zwala się nowy kłopot na głowę. Tym razem jest to Bakuś. Ma 1,5 roku. Jest malutki, wesoły, ufny. Odrobaczony, szczepiony. Lubi dzieci i koty. Na razie jeszcze przebywa u dotychczasowej właścicielki - nie wiem jak długo, bo pani mocno naciska na zabranie psiaka. Tylko gdzie? Bakuś: Quote
Jagienka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzizuss a co się Pani w psiaku nie podobie? :shake: Chyba, że to fanaberia... Mamy troche małych fajnych psiaków, jak będzie przesyt domów to będziemy miec Bakusia na uwadze... Quote
Camara Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 ech... ponoć Pani chora i nie ma kto z nim wychodzić na spacery :cool1: Wypuszcza go samego i dostała mandat od straży miejskiej. coś mi się wydaje, że po prostu sie znudził - na jednej z fotek widzę całkiem podrośnięte dziecię. Widać i on chory :cool1: Quote
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Śliczny piesek. No tak być może rzeczywiście się znudził :angryy: Quote
AgaG Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 piękny psiaczek!!! trzeba mu allegro zrobić !!! Bobiczek szybko tak znalazł. Quote
Brucio Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 moze sie komus banerek przyda, allegro nie umiem:-( Quote
Camara Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Dziś było ogłoszenie o Bakusiu w GW, ale jak ktoś ma pecha w życiu to ten pech ujawni się zawsze i to w nieodpowiedniej chwili. Ogłoszenie było, ale zdjęcia nie wydrukowali :shake: a takie ogłoszenie jest do d... :angryy: Brucio - dziekuje za banerek, jest śliczny! Quote
Romi Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A to pech z tym ogłoszeniem. Bardzo się zdziwiłem że dali ogłoszenia bez zdjęć :shake: Quote
niufek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Oj , czy w koncu ludzie sie obudza ?? Taki puchatek i ledwo 1,5 roczku osiagnal i juz po domku :-(. Mnie tu w Niemczech zawsze pytaja dlaczego te wspaniale psy laduja w schroniskach ,a odpowiedz jest jedna :w Polsce jest zbyt latwo o nowego psa , w Polsce pies nie zawsze jest przyjacielem ,czesto tylko jako dodatek ,albo status symbolu ,albo tak sobie ,bo sasiadka ma psa to i ja moge . Bakus ,obys tym razem trafil do rodziny co cie mocno pokocha i nigdy wiecej nie odda . On widac ze wychuchany ,nie poradzi sobie w schronisku :shake:. Quote
weszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Też się zdziwiłam że ogłoszenia były bez zdjęć. A telefonu ani jednego sensownego? :( Quote
Jagienka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Plakat dla Bakusia: http://upload.miau.pl/3/36707.doc Quote
Ajcila Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A gdzie jest ten piesek? Może namówiłabym moją pracownicę na zabranie, zastanawia się nad psem, a Bakuś jest słodki:-) Quote
AgaG Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wyślę Panu Który Szuka Pieska Lubiącego Koty...może Się Uda... Quote
weszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ajcila napisał(a):A gdzie jest ten piesek? Może namówiłabym moją pracownicę na zabranie, zastanawia się nad psem, a Bakuś jest słodki:-) Brawo Ajcila! Widzę że dogomania cię nieco wciąga :p Quote
Jagienka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 I co z maleńkim? Jak będzie kundel po wyborach to może do kundla? Quote
Camara Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Jagienka napisał(a):I co z maleńkim? Jak będzie kundel po wyborach to może do kundla? jak się znajdzie miejsce dla niego, to bardzo chętnie! Quote
Romi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Bakuś jest dzisiaj w GW, tylko jakoś słabo widoczny... Quote
wellington Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Czy Bakus dalej w Podgórzu ? Dalej go chca sie pozbyc, czy jak ? Kto cos wie ? Quote
Polarna Legenda Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Śliczna psina!A jakie ma uchole fajne!!! Quote
wellington Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Czy ktos cos wie o Bakusiu ??? Czy mozna ew. sie skontaktowac telefonicznie lub mailem z DT ? Jesli tak, to prosze o pw, dziekuje :lol: Quote
wellington Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 I co z maleńkim Bakusiem ??? :shake: :shake: :shake: Quote
Recommended Posts