beka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='beka']Czy ten co zabrał krówke (czrnego łaciatego) to ode mnie ? czy też moj kontakt nie wypalił? Tak to ten pan ode mnie właśnie dostałam maila i dwa zdjecia .. " [FONT=Arial]Witam. Chciał bym Panią poinformowac że byłem w sobotę w tym schronisku, do którego dostałem kontakt od Pani, widziałem te szczeniaki... no i zdecydowałem się na niego. Piesek jest juz u siebie i ma się dobrze, przesyłam też dwa zdjecia. Myśle że do końca tego tyg. się zaklimatyzuje na dobre i zacznie brykać bo narazie jest trochę ospały. Byłem z nim też w sobote u weterynarza, juz jest "wstępnie" odrobaczony. Poza tym lekarz powiedział że jak na psa ze schroniska, to piesek jest w bardzo dobrej kondycji, co bardzo mnie cieszy :-) Raz jeszcze bardzo dziekuję. [/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
lika Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 On chyba od szczęścia taki ospały. Taki fajny domek mu się trafił. Quote
Owieczka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 He he he ..on trochę wygląda jak mały Boerder :eviltong: To My dziekujemy !! Pan zapłacil na psiaki 50 zł ( w schronisku) beka czy możesz mi podać kontakt do tego chłopaka bo mialam się z nim skontaktować w sprawie podpisania umowy adopcyjnej ... ale numer posiałam :oops: i Dzieki za fajny domek :loveu: Quote
Owieczka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 W schronisku czekaja jeszcze dwa psiaki brązowa sunia i czarny piesek !!! Quote
miroszki Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Czekają i śliczniusieńkimi ogonkami merdają! :loveu: Quote
Wilejkaros Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Beam, a może zabierzesz 2 szczeniorki na DT? Zobacz, jaką masz szczęśliwą rękę do adopcji! Quote
jayo Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='lika']On chyba od szczęścia taki ospały. Taki fajny domek mu się trafił. a ja bede upierdliwa.. SZCZEPIC ASAP!!! (7-10 dni od odrobaczenia) Quote
Wilejkaros Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Bardzo prosi! Ma takie cieniutkie futerko! Quote
malawaszka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 jejciu jaka ona biedniusia ta Noreczka :placz::placz::placz: daję ją na stronkę adopcyjną sznaucerów :roll: a ma już allegro?? wiem, że wystawia Magdarynka ale nie widziałam linka do aukcji, a szkoda, żeby sunia czekała :shake: Quote
Owieczka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='malawaszka']jejciu jaka ona biedniusia ta Noreczka :placz::placz::placz: daję ją na stronkę adopcyjną sznaucerów :roll: a ma już allegro?? wiem, że wystawia Magdarynka ale nie widziałam linka do aukcji, a szkoda, żeby sunia czekała :shake: Norka pojechała do domku zamiast szczoteczki zostały dwa maluchy w schronie !!!!!!!! Quote
Wilejkaros Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jak to mozliwe!!!! Nikt nie zauważył tam maluchów u niej? Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jak to mozliwe!!!! Nikt nie zauważył tam maluchów u niej?[/quote] Zauważył , tylko jeśli maluchy już same jedzą , to suka jest do wydania i tyle... Maluchy trzeba zabrac i nad nimi się skupić a nie nad zastanawianiem się dlaczego , na co i po co . Wilejkaros , ty masz dar przekonywania :razz: weź no jakąś ciotkę namów na szczeniaki :eviltong: Quote
Wilejkaros Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ciotki, spójrze na te cudeńka? Muszą strasznie marznąć bez mamusi... Ich rodzeństwo tak szybciutko znalazło domki, ciotka Beam6 będzie na pewno pomocna w znajdowaniu odpowiednich Pańciów... POMOCY! Quote
Wilejkaros Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jak się czują maluchy? Dzwonił może ktoś do schronu? Nie ma żadnego DT? Quote
esperanza Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Oddzielny wątek dla Mikrusi i Spike, które zostały w schronisku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7629406#post7629406 Quote
Recommended Posts