natalia_aa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Dziekujemy, musimy wygrac :) i na dobranoc podnosze jeszcze Sauronka :) Quote
agbar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Sauronik mordo slodka....nikt o ciebie nie pyta?:-( to chodz pokazemy im sztuczke;)..........................[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZS"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_106.gif[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś Sauroniku krótki spacerek ...pada deszcz...[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/a035.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 brzydka pogoda... a pobiegać trzeba .:Dog_run: więc migusiem na pierwszą Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [IMG]http://gify.org/bazagif/psy/cane119.gif[/IMG] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] choo robaczku.. na siq... NIC??? nic sie nie ruszyło??? na Allegro też bez zmian :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 No coz, nic sie nie ruszylo... cisza jak makiem zasial w sprawie Sauronka :( Naprawde nie mam juz pomyslow gdzie go jeszcze oglosic by znaleźć domek, jest juz chyba na wszystkich możliwych i często odwiedzanych portalach, a tu dalej cisza... Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='natalia_aa']No coz, nic sie nie ruszylo... cisza jak makiem zasial w sprawie Sauronka :( Naprawde nie mam juz pomyslow gdzie go jeszcze oglosic by znaleźć domek, jest juz chyba na wszystkich możliwych i często odwiedzanych portalach, a tu dalej cisza...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i obawiam się że bedzie ciężko .....ktoś kto chciałby wziąć i pokochać Sauronka musi być nie tylko miłosnikiem ale i pasjonatem bulowatych i molosów ...a chyba takich niezapsionych już niewielu ....:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 No właśnie i to jest nasz problem, wszyscy znawcy i pasjonaci logicznie myslac sa zapsieni... No i jak tu upchnac go do jakiegos milosnika? Nie wiem co tu zrobic... przeciez nie mozna go dac laikowi... Quote
dariaopole Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Sauron - idź żesz Ty do domu chłopie, co ty w ogóle robisz nadal w tym dziale co ??? Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Gonitwa']Podnoszę.........[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...niewiele nam zostało ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Masz racje Daria co on jeszcze tutaj robi tego nikt nie wie... wiec podrzucamy chlopaka skoro tu siedzi bo jak juz Ala powiedziala co nam innego zostalo :( Quote
Wola Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ja też tylko podrzucić chłopaka mogę, raz że ja nie znawca tej rasy, dwa mieszkanko małe, trzy dużą psinę już mam... Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]No tak Sauronku ...ciężka sprawa z TOBĄ ...kochany pieseczku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i znów spacerek choć aura nieciekawa ....[/B][/COLOR][/FONT].:Dog_run: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:....oj chyba cioteczkom zimno .....ale nic to ....idziemy ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 zimno nie zimno na spacer trzeba, maszerujemy;) Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:Dog_run:pobiegniemy na 1[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i jeszcze raz.............[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sauronku .......cioteczka z wizytą u Ciebie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 I kolejna cioteczke wpadla zobaczyc co u Ciebie slychac kochaniutki... Zimno, pada deszcz, grad a Ty biedaku zamiast w cieplym mieszkanku marzniesz pewnie w budzie :( ehh kiedy to sie w koncu skonczy... Quote
Recommended Posts