Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora- napisał(a):
Mam dla Was dobrą wiadomosc ciotki ;))
Dzis był i Saurona pan, który był nim przed swietami zainteresowany.
Przyjedzie w piątek po Saurona, tylko że on ma suczke amstafa więc nie wiadomo jak psy się zachowają ;)

trzymam kciuki :kciuki: za udane spotkanko i wzajemną akceptację

oczywiście ze wykastrowany ....też pisze w 1szym poście ;)

Posted

No wlasnie ja tez sie obawiam tej konfrontacji z sunia, bo na spacerze nawet jesli jest dobrze to w domu na terenie suki i to jeszcze, z tego co sie dowiedzialam, dominujacej, moze byc roznie. Boje sie naprawde, ale Sauron nie jest u nas od miesiaca ani dwoch, tylko od prawie roku, wiec chyba jednak warto sprobowac, a moze sie uda....

Posted

Alicja napisał(a):
Trzeba spróbować , nie można gdybać że się nie uda ...a może troszkę optymizmu wykrzesamy z naszych zgorzkniałych postów i myśli :razz::razz:

Dokładnie ;)

Posted

a ja jestem optymistką :lol:
Jak dla mnie Sauron doceni fakt że ktoś mu dach nad głową daje i babeczka przypadnie mu do gustu. Jeszcze obejrzymy zdjęcia jak razem na jednym posłanku śpią ;)

Posted

Wola napisał(a):
a ja jestem optymistką :lol:
Jak dla mnie Sauron doceni fakt że ktoś mu dach nad głową daje i babeczka przypadnie mu do gustu. Jeszcze obejrzymy zdjęcia jak razem na jednym posłanku śpią ;)

tak bede tej samej myśli ;DD

Posted

Cioteczki, dziś Sauron jak zwykle siedział sobie w boksie aż tu nagle przybiega dość młody ale duży czarny pies. I na hura podbiega do Saurona i ku memu zdziwieniu Sauron się CIESZY!! Nawet dał sobie buźki dać!! No byłam w szoku!!
Niestety szczęście długo nie trwało bo jak ten sam pies podszedł drugi raz (po paru godzinach) to Sauron już się na niego jeżył i warczał...Ale choć chwila radości :evil_lol:
(duży pies przeskoczył ogrodzenie boksu i tak też znalazł się przy Sauronie, boks już ma zmieniony :eviltong:)

Posted

Ja dostalam dzisiaj wiadomosc od jakiegos zainteresowanego adopcja Saurona, napisalam mu, ze poki co czekamy do piatku na decyzje tamtego pana... Ale nic konkretnego narazie nie wnioskuje...