ANETTTA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 aco tu taka cisza dziewczyny gdzie jestescie Quote
ANETTTA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 schronisko Schronisko dla Bezdommnych Zwierząt: ul. Skarbowców 52, 53-025 Wrocław, tel. 071 / 362 56 74, e-mail Pogotowie dla bezdomnych zwierząt: tel. 071 / 362 56 74, tel. kom. do kierowcy (0)501 334 268 http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/adopcja_zwierzecia.html dziewczyny o co chodzi czemu taka cisza Quote
gosikf & dogs Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Heloł! Boże, Ci państwo chcą berniego?! Anetta dziękuję i przepraszam, że tak długo mnie nie było!!! Zaraz napiszę do Koperka Quote
gosikf & dogs Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Anetta on jeszcze nie jest wykastrowany ale oczywiście będzie można go zabrac i umówic się na kastrację w schronisku już po adopcji w jakimś bliskim terminie. Czy jest kontakt do tych Państwa???To ogromna szansa dla Benia! Musimy działac. Zaraz ściągne tu Koperka i coś się dowiemy. Benio jest łagodny ale dominujący do innych samców więc byłoby to wyzwanie żeby pogodzic panów. Lepiej żeby był po kastracji jakby miał tam trafic no i oczywiście nie wiadomo jakby to wyglądało. To nie jest takie hop siup ale trzeba miec nadzieję!!! Myślę, że to wymaga poświęcenia ze strony ludziów;) Berniś trzymam za ciebie kciuki!!! (ale mi dogo muli, już 3 razy restartowałam kompa w ciągu 5 min.) Quote
gosikf & dogs Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Telefon do Państwa, którzy pisali maila: 0601571939 Koperek albo Ulv, czy możecie przedzwonic?! Pilne:roll: Co ja powiem jak zadzwonię, że jestem osobą z poza schroniska i nie mam możliwości kontaktu z psami ale to fajny psiak:shake: Quote
ANETTTA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 prosze ci kliknij do nich sprawa pilna tekst meila jest na forum i u ciebie na pv widomosc przyszła z adresu [email protected] wiec cyba ona kliknac na ten adres .......a boze zeby ci państwo mnie nie zabili za te dane na forum czekam na wiesci Quote
ANETTTA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 tresc meila Treść wiadomości: witam, mamy juz jednego pluszaczka bernardyna , przygarneliśmy jego 19.06.07r.z poznanskiego schroniska , nasz Luteus, ma ca. cztery lata i jest bardzo kochany, mamy jednak wrażenie ,że chociaż nigdy nie zostaje dłużej sam jak około 1 godz. , potrzebuje chyba też troche psiego towarzystwa, niestety mial malo szczścia i zanim trafil do schroniska potracil go samochod i mial bardzo skomlikowane zlamanie , ktore niestety pracownicy schroniska przed nami zataili cale lato poświęciliśmy na jazdy do werynarzy lecz oni nie potrafili go uleczyć i nasz skarbulek kuleje na lewą przednią łapę, proszimy o informację czy to dobry pomysl aby te dwie zguby byly razem,w jakim wieku jest ta sierotka, interesują nas wszelkie informacje o piesku , kochamy psy zwlaszcza duże , w domu są dwie dorosle osoby , 16 - letni syn i czesto dużo dzieci w rożnym wieku, mieszkamy w Poznaniu., w domu z ogrodem ca. 1000 mkw,i za miastem mamy drugi dom z ca. 4 ha wybiegiem. prosimy o kontakt. przez ostatnie trzy miesiace staraliśmy się przeczytać wszystkie dostępne informacje o tej rasie, prosimy o kontakt na e-maila lub nasz telefon komorkowy 0601571939, wiemy że przyjażń jakiej potrzebuje ta specyficzna rasa to nie tylko przyjemność ale i obowiązek, ktoremy staramy się sprostać . Quote
ANETTTA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 dostała dzisij meila od ludzi którzy chcieli benia ....npisali ze nikt do tej pory sie z nimi nie skontaktował ...podałam wam tel adres meilowy klikałam na gg do kogos .....i cisza ??? jest to bardzo przykre .....sznsa dla benia ......i co nie wykorzystamy tego .....to po co wogóle to pisanie ...szukanie domu .....robienie allegro ...itd itd pytam po co ???//czy ktos z was mi odpowie .....nagle nie ma kto sie skontaktowc czy to jest takie trudne ....dla kogos kto zna psa osobiscie .........bo dl amnie by to nie był problem żałuje ze znam benia tylko z tego watku a nie osobiście ..........:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
kiddy Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Kochani dobra wiadomość piesek idzie we wtorek do nowego domku:)))))))) Quote
gosikf & dogs Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 kiddy napisał(a):Kochani dobra wiadomość piesek idzie we wtorek do nowego domku:)))))))) Jak to???:lol: ANETTA bardzo cię przepraszam! Ja chciałam żeby ktoś zainteresował się Beniem! Nie znam go osobiście, poznałam go przez kraty jako odwiedzający schroniskiem! Poruszył mnie jego wzrok i oto napisałam. Niestety nie jestem wolontariuszką, bo schronisko nie potrzebuje takowych i dlatego nie mam osobistego kontaktu z Bernim... Piszcie co ztym domkiem!:lol: Quote
ANETTTA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 najwazniejsze ze benio ma dom .............a reszta nie ma znaczenia tzn moge zlikwidowac allegro albo nie czekamy do wtorku ...pozdrawiam wszystkich Quote
kiddy Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ANETTTA napisał(a):najwazniejsze ze benio ma dom .............a reszta nie ma znaczenia tzn moge zlikwidowac allegro albo nie czekamy do wtorku ...pozdrawiam wszystkich Aneta o tym ze Borys vel Benio ma nowy dom dowiedziałam sie w sobotę od p. Lidki:) Quote
ANETTTA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 czekamy do wtorku powodzenia benius dajcie znac jak tylko zniknie zez schronu Quote
ANETTTA Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a co tam u benia juz w domku ..jest sroda Quote
monikita Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 czy to jest Borys? czy jeszcze inny benek w naszym schronie? Quote
gosikf & dogs Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 podłączaam się do pytania poprzedniczki:roll: Quote
kiddy Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Przyznam się że nie wiem bo nie byłam w schronisku ale będę na chwile w niedziele i się wszystkiego dowiem:) Quote
kiddy Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nikt nic nie wie czy Borys poszedł czy nie ale dzis ma mi napisać dziewczyna która tam pracuje to jutro dam info. Przepraszam że to sprawdzanie tak długo trwa ale ja po prostu sie nie wyrabiam bo codziennie wracam ze szkoły o 23 Quote
Koperek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Są chętni na Benka- i to już od dłuższego czasu. Ale problem w tym, że co rusz wymyślają inny termin odbioru go ze schroniska. Raz przyjechali "osobówką" i stwierdzili, iż jednak pies im się do środka nie zmieści- nie dziwię się:evil_lol: Drugi raz przyjechali już większym, ale też go nie zabrali. Umówili się więc na odbiór w tym tygodniu, ale dzisiaj już środa, a ich nie ma... Zobaczymy, jak wyjdzie. Póki co wczorajszy Benek (co nie oznacza, że na kacu:eviltong:): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/697ce353e5a39e96.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43f772be996d7e24.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/67a790ee363e13d1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7852994017848544.html Quote
gosikf & dogs Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Maleństwo śliczne:loveu:Do domciu zmykaj... Quote
ANETTTA Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no kurcze ......a ja myslałam ze on juz dupcie grzeje w domku .......allegro zdjełam....i co dalej wystawiac czy czekamy .......tesc tekstu benia pozwoliłam sobie zabrac dla nowo wystawionej bernardynki sorki za prawa autoskie ale ...trzeba jej pomóc tak jak i beniowi :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:benio do domku Quote
ANETTTA Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 czekamy na dalszy rozwój sytuacji ...piszcie prosze ja jestem ze slaska nie mam mozliwosci dojechania i sparwdzenia Quote
Koperek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wstrzymaj się proszę z allegro- może rzeczywiście ludziska słowa dotrzymają i zabiorą Benka do domu...:roll: Quote
gosikf & dogs Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Koperek napisał(a):Wstrzymaj się proszę z allegro- może rzeczywiście ludziska słowa dotrzymają i zabiorą Benka do domu...:roll: ...oby aga Quote
Recommended Posts