Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']teraz nie :shake:
jestem zawalona ogłoszeniami ciuszków po moim młodym[/quote]
no coś ty!:mad:

dziewczyny, ja się o tekst doprosić nie mogłam, potem odpuściłąm bo ty asiu miałaś mu robić allegro i wyszło na to ze pies od dawna bez aukcji!:crazyeye:

szybciutko mu wystawię jeśli w końcu będzie ten tekst. ja nie napiszę, bo nie dam rady wątku przewertować a poza tym ja go nie znam! kurcze, no! nie pozwólmy by balzak kolejn,ą zimę w schronie przesiedział!:shake:

Posted

[quote name='agaga21']no coś ty!:mad:
dziewczyny, ja się o tekst doprosić nie mogłam, potem odpuściłąm bo[B] ty asiu miałaś mu robić allegro i wyszło na to ze pies od dawna bez aukcji!:crazyeye:[/B]
szybciutko mu wystawię jeśli w końcu będzie ten tekst. ja nie napiszę, bo nie dam rady wątku przewertować a poza tym ja go nie znam! kurcze, no! nie pozwólmy by balzak kolejn,ą zimę w schronie przesiedział!:shake:[/QUOTE]
agaga21, dzisiaj nie mozna opierdzielać Asiora, Ona dzisiaj solenizantka :diabloti: nie godzi się :evil_lol: może raczej zaśpiewamy jej 100 lat :drink1::tort::BIG::new-bday::tort::BIG::new-bday: :drink1:
[B]po północy już możesz jej spuścic łomot :mad::mad:[/B]

Posted

[quote name='marysia55']agaga21, dzisiaj nie mozna opierdzielać Asiora, Ona dzisiaj solenizantka :diabloti: nie godzi się :evil_lol: może raczej zaśpiewamy jej 100 lat :drink1::tort::BIG::new-bday::tort::BIG::new-bday: :drink1:
[B]po północy już możesz jej spuścic łomot :mad::mad:[/B][/quote]
:oops::oops::oops::oops::oops::oops: bo dziś to same problemy....:oops::oops::oops:

[B][SIZE=4]ASIU 100 lat!!!!![/SIZE][/B]:loveu::loveu::loveu:
[IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/urodziny/urodziny17.gif[/IMG][IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/urodziny/urodziny60.gif[/IMG]

Posted

Asior częstuj tym tortem od Agatki bo slinka leci , to ja może jeszcze dorzucę małe 'co nieco' [IMG]http://img63.imageshack.us/img63/5558/napjmorzerozkoszykj3.gif[/IMG][IMG]http://img63.imageshack.us/img63/5558/napjmorzerozkoszykj3.gif[/IMG][IMG]http://img63.imageshack.us/img63/5558/napjmorzerozkoszykj3.gif[/IMG]

Posted

Maryś... Ty lepiej poczęstuj mnie tekstem dla Balzaka :placz::placz::placz:
Agaguś.. tak jak piosałam w pw.. ostatni miesiąc to naprawde sajgon....
wiem... zawaliłam, ale jak pisałam sa pozytywne aspekty sprawy :eviltong:

Posted

[quote name='Asior']Maryś... Ty lepiej poczęstuj mnie tekstem dla Balzaka :placz::placz::placz:
wiem... zawaliłam, ale jak pisałam sa pozytywne aspekty sprawy :eviltong:[/quote]
a ja -tak jak pisałam na pw przepraszam za naskoczenie;)

chętnie się dziś drineczkiem poczęstuję...przyda mi się...albo nawet wszystkie trzy:oops:

Posted

[quote name='Asior']Maryś... Ty lepiej poczęstuj mnie tekstem dla Balzaka :placz::placz::placz:
wiem... zawaliłam, ale jak pisałam [B]sa pozytywne aspekty sprawy [/B]:eviltong:[/QUOTE]
gdzie klipo jedna widzisz te pozytywne aspekty:roll::roll::diabloti: poza tym nie dam rady na już, a jak Cię znam to pewnie na' przedwczoraj' :eviltong: będzie potrzebny :grins::grins::grins:

Posted

[quote name='agaga21']
chętnie się dziś drineczkiem poczęstuję...przyda mi się...albo nawet wszystkie trzy:oops:[/QUOTE]
zdaje się, że będę musiała dorobić 'co nieco', same depresyjne sie spotkały :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']gdzie klipo jedna widzisz te pozytywne aspekty:roll::roll::diabloti: poza tym nie dam rady na już, a jak Cię znam to pewnie na' przedwczoraj' :eviltong: będzie potrzebny :grins::grins::grins:[/QUOTE]

na razie nie będe zapeszać ;)
[quote name='marysia55']zdaje się, że będę musiała dorobić 'co nieco', same depresyjne sie spotkały :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
no niestety.. Ja mam dziś humor z typu: "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi"
Pewno do jutra mi przejdzie, ale....

Posted

I ja dołączam się do życzeń dla Asiorka :)
Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas.
Oczywiście kwiatuszki do życzeń :Rose:

Posted

[quote name='Asior']no niestety.. Ja mam dziś humor z typu: "[B]nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi"[/B]
Pewno do jutra mi przejdzie, ale....[/QUOTE]
no i co przeszło :roll: a poza tym nie wystarczy ci, że ja cię lubię i koffam :loveu: czy musi to być od razu cały świat :cool3: i okolice :evil_lol:

Posted

niestety.. Państwo się rozmyślili :roll:
[QUOTE]Witam Pania
tak maz byl w sobote w schronisku i ogladal balzaka...jest podobno przepiekny i ogromny;)....zastanawiamy sie i bijemy z myslami bo wydaje nam sie ze mamy za male mieszkanie dla takiego wielkiego futrzaka a nie chcemy by sie okazalo ze bedzie sie meczyl on i my...poza tym on wyglada na 6-7 letniego zwierzaka i nie ukrywam ze mamy obawy ze moze miec swoje przyzwyczajenia z ktorymi ja moge nie dac sobie rady bo jednak nie jestem tak obyta z psami jak maz...tak wiec prosze szukac dla niego domu a my pojawimy sie jeszcze w najblizszym czasie bo na psa od was jestesmy zdecydowani nie wiemy tylko czy na balzaka...dziekujemy Pani za zainteresowanie pozdrawiam[/QUOTE]

szkoda, bo facet był naprawde sensowny

Posted

hmm, bezsensu ... zazwyczaj faceci to d**py, i rozwalają adopcje, a tu jakis związek na opak :shake:

ale ...lepiej teraz niz jakby go wzięli i wtedy by sie Pani opamiętała ze ona to se rady nie da ;).. szkoda ze on do psów tak nie za bardzo :shake:

Posted

[B]allegro wyróżnia agnieszka32[/B]

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=715493757]OWCZAREK NIEMIECKI traci wiarę w schronisku (715493757) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[quote name='Asior']Maryś... błagam!!!!!!!!![/QUOTE]
Asiorku, oglądnęłam allegro Balzaka zrobione przez agaga21, jest piekne :loveu:
Jeżeli jednak uznasz, że potrzeba innego tekstu, to jestem do dyspozycji :p

Posted

Agamika, piekny tekst :loveu:

Marysiu, dzięki w takim razie :) będziesz miała czas dla innego psiaka napisac tekst :) Dzięki Wam dziewczyny:loveu: