Doginka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Cheritka']... gratulujemy okrągłego pościka, i to ja go wysyłam :D U mnie jest kanciasty:roflt: Tinypic mi naprawili:multi: Obiecane fotki;-) Quote
WATACHA Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 To, że psiaki masz cudne to wiadomo i córę ładną to tyż, ale dawaj "To ciacho" ;) Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Macie obiecanego słodziaka, który niechcący wpadł mi w obiektyw:cool3::diabloti: :loveu::loveu::loveu: I Miśka z koteckiem:loveu: Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Kocio pokazuje Miśce technikę pozycji z Kamasutry:roflt: Quote
WATACHA Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ciacho przystojny, ale nie w moim typie, ale za to kotecek całkiem fajny i ma ciekawe pozycje :) Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='WATACHA']Ciacho przystojny, ale nie w moim typie, ale za to kotecek całkiem fajny i ma ciekawe pozycje :) Kotecka to Miśka chciała zabrać do Wawki:mad: Miśka zobaczyła jeżynki na krzaczku:lol: Poszła po nie i poraniła całe nogi:evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Było brać kotecka. A jeżynki smaczne chociaż były? Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 WATACHA napisał(a):Było brać kotecka. A jeżynki smaczne chociaż były? Kotecek byłby zjedzony przez Lotosa, który kocha ganiać kotecki:roflt: A jeżynki były smaczne, ale mało:lol: Quote
eria Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 O proszę ! jaka fajna naturalna Miśka !!!! Quote
Doginka Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='eria']O proszę ! jaka fajna naturalna Miśka !!!! Bo Miśka ma wiele twarzy, naturalna też czasem bywa;-):lol: A teraz kilka ptaków:lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 extra te mewki http://i51.tinypic.com/27ysms1.jpg Quote
Doginka Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Alicja']extra te mewki http://i51.tinypic.com/27ysms1.jpg Z mojego aparatu będą lepsze:lol: Niestety mewy robione były wieczorem i dlatego są takie ciemne - przynajmniej z J aparatu, bo jak już napisałam, z mojego są lepsze;-) Ale wstawię jak wrócę ze spacerku:lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Doginka']Z mojego aparatu będą lepsze:lol: Niestety mewy robione były wieczorem i dlatego są takie ciemne - przynajmniej z J aparatu, bo jak już napisałam, z mojego są lepsze;-) Ale wstawię jak wrócę ze spacerku:lol: już się nie chwal tylko wstawiaj ....lubię ptasie fotaski :cool2: Quote
Doginka Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Alicja']już się nie chwal tylko wstawiaj ....lubię ptasie fotaski :cool2: No dobra już wstawiam;-) Quote
Recommended Posts