Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']to jest te wejście na które się szło przez parking leśny drogą z płyt betonowych?
Nie, tonie jest to wejscie, to jest następne za tymi płytami, ale my teraz chodzimy jeszcze innym wejściem - Ariss wie, którym - wejście nr.72:lol:

Posted

ale bym tam chciała być:placz: ale już we Władku nie:diabloti:

71 jest tragiczne, na szczęście tylko 2 razy tamtędy szłam i to schodząc z plaży więc z górki nie było źle, a nawet zabawnie:evil_lol: ale jakbym miała tak co rano podłazić, to droga na plażę wydłużyłaby się o jakieś 30 minut:evil_lol:

a 72 jest bardzo przyjemne:loveu: nie wiem jak teraz ale ja jak jestem w Stegnie to tam na plaży jest pusto:loveu::loveu::loveu: a w oddali widać tłum ściśniętych sardynek :diabloti:

Posted

Matusz napisał(a):
I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake:

moja znajoma wynajmowała pokój jakiś czas temu, była bardzo zadowolona i wiem, że nie płaciła dużo.
Podpytam;)

Posted

ariss napisał(a):
moja znajoma wynajmowała pokój jakiś czas temu, była bardzo zadowolona i wiem, że nie płaciła dużo.
Podpytam;)

byłbym wdzięczny!

Doginka sorry za off:buzi:

Posted

[quote name='ahedok']ale szaleją muszkieterowie :loveu: to morskie powietrze uderzyło im do głów :lol:
Las, plaża, piasek i morskie fale - mają chłopsiaki radochę, a Raper pięknie schudł:multi:

[quote name='ariss']ale bym tam chciała być:placz: ale już we Władku nie:diabloti:

71 jest tragiczne, na szczęście tylko 2 razy tamtędy szłam i to schodząc z plaży więc z górki nie było źle, a nawet zabawnie:evil_lol: ale jakbym miała tak co rano podłazić, to droga na plażę wydłużyłaby się o jakieś 30 minut:evil_lol:

a 72 jest bardzo przyjemne:loveu: nie wiem jak teraz ale ja jak jestem w Stegnie to tam na plaży jest pusto:loveu::loveu::loveu: a w oddali widać tłum ściśniętych sardynek :diabloti:
Dokładnie jest tak, jak napisałaś - 72 jest prawie puste, są jakieś niedobitki, a w dali tłoczą się "sardynki" :roflt:
A we Władku J popływa na desce, a my z mamą na rowerku wodnym:lol:
[quote name='Matusz']I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake:
Nie umiem Ci pomóc, niestety:shake:

[quote name='Matusz']byłbym wdzięczny!

Doginka sorry za off:buzi:
Nie gniewam się;-)

[quote name='Alicja']kapie im z bródek ;)
http://i53.tinypic.com/5uhb14.jpg

ale dałaś z tą wodą ...ja się gotuję we własnym sosie:placz:
A my dziś wyszłyśmy z psami na pół godzinki na spacer w kierunku plaży i nazbierałyśmy torebkę grzybów. Było ok. godziny 17:lol:

Dobra, właśnie wyruszamy do Władysławowa:lol: