Doginka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Droga do wejścia nr 71 na plażę - ciężkie podejście:cool3: Quote
Doginka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Dałam hasło:"Gdzie jest duża woda?" - i pobiegły wszystkie trzy jak wiatr:roflt: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 to jest te wejście na które się szło przez parking leśny drogą z płyt betonowych? Quote
Doginka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Nawet Raper wkręcił się do zabawy:multi: Quote
Doginka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='Unbelievable']to jest te wejście na które się szło przez parking leśny drogą z płyt betonowych? Nie, tonie jest to wejscie, to jest następne za tymi płytami, ale my teraz chodzimy jeszcze innym wejściem - Ariss wie, którym - wejście nr.72:lol: Quote
ariss Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ale bym tam chciała być:placz: ale już we Władku nie:diabloti: 71 jest tragiczne, na szczęście tylko 2 razy tamtędy szłam i to schodząc z plaży więc z górki nie było źle, a nawet zabawnie:evil_lol: ale jakbym miała tak co rano podłazić, to droga na plażę wydłużyłaby się o jakieś 30 minut:evil_lol: a 72 jest bardzo przyjemne:loveu: nie wiem jak teraz ale ja jak jestem w Stegnie to tam na plaży jest pusto:loveu::loveu::loveu: a w oddali widać tłum ściśniętych sardynek :diabloti: Quote
ahedok Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ale szaleją muszkieterowie :loveu: to morskie powietrze uderzyło im do głów :lol: Quote
Matusz Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake: Quote
ariss Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Matusz napisał(a):I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake: moja znajoma wynajmowała pokój jakiś czas temu, była bardzo zadowolona i wiem, że nie płaciła dużo. Podpytam;) Quote
Matusz Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ariss napisał(a):moja znajoma wynajmowała pokój jakiś czas temu, była bardzo zadowolona i wiem, że nie płaciła dużo. Podpytam;) byłbym wdzięczny! Doginka sorry za off:buzi: Quote
Alicja Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 kapie im z bródek ;) http://i53.tinypic.com/5uhb14.jpg ale dałaś z tą wodą ...ja się gotuję we własnym sosie:placz: Quote
Doginka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='ahedok']ale szaleją muszkieterowie :loveu: to morskie powietrze uderzyło im do głów :lol: Las, plaża, piasek i morskie fale - mają chłopsiaki radochę, a Raper pięknie schudł:multi: [quote name='ariss']ale bym tam chciała być:placz: ale już we Władku nie:diabloti: 71 jest tragiczne, na szczęście tylko 2 razy tamtędy szłam i to schodząc z plaży więc z górki nie było źle, a nawet zabawnie:evil_lol: ale jakbym miała tak co rano podłazić, to droga na plażę wydłużyłaby się o jakieś 30 minut:evil_lol: a 72 jest bardzo przyjemne:loveu: nie wiem jak teraz ale ja jak jestem w Stegnie to tam na plaży jest pusto:loveu::loveu::loveu: a w oddali widać tłum ściśniętych sardynek :diabloti: Dokładnie jest tak, jak napisałaś - 72 jest prawie puste, są jakieś niedobitki, a w dali tłoczą się "sardynki" :roflt: A we Władku J popływa na desce, a my z mamą na rowerku wodnym:lol: [quote name='Matusz']I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake: Nie umiem Ci pomóc, niestety:shake: [quote name='Matusz']byłbym wdzięczny! Doginka sorry za off:buzi: Nie gniewam się;-) [quote name='Alicja']kapie im z bródek ;) http://i53.tinypic.com/5uhb14.jpg ale dałaś z tą wodą ...ja się gotuję we własnym sosie:placz: A my dziś wyszłyśmy z psami na pół godzinki na spacer w kierunku plaży i nazbierałyśmy torebkę grzybów. Było ok. godziny 17:lol: Dobra, właśnie wyruszamy do Władysławowa:lol: Quote
Montelka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Twoje chłopaki to chyba uwielbiają zdjęcia tak samo jak TY :) dobra, to szukam Marsa w internecie i będziemy przeczesywac ! Quote
Tekla64 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 no alez macie atrakcje chlopaki chyba jednak bardzo szczesliwe Quote
WATACHA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Widzę , że lubicie pieskom dostarczać atrakcji :).Fajne na tym pieńku :). Quote
makot'a Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Widzę, że u Was wakacje w pełni :) http://i55.tinypic.com/2roouab.jpg Hehe, w góry trzeba jechać, a nie narzekać na takie podejście pod górkę na plażę :P Quote
Recommended Posts