Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][I]No prosze jaka zdolniacha z Miski ;-)

Oj biedactwooooooooo....wspólczuwam bo wiem co to za ból......sama niedawno przelazilam przez to ustrojstwoooo....
Pij duzoo elektrolitów i spij........sen to jedno z lepszych lekarstw bez recepty ;-)

Buziam mocniusiooooooooooooooo ;-)[/I][/B]

Posted

Gratulacje dla córki :multi::multi::multi:

Oj grypka żołądkowa to wyjątkowo nieznośne choróbsko, życzę szybkiego powrotu do zdrówka - nie daj się temu paskustwu :p

Posted

[quote name='Justa']Ja już dawno stwierdziłam, ze nie umiem odpoczywać, więc nie wiem czy taki wyjazd wogóle miałby rację bytu ;) :p[/QUOTE]
Oj miałby, miał, lepiej się zmęczyć przyjemnościami niż ciężką pracą:diabloti:
[quote name='weszka']edit. coś mi się nie otworzyło wszystko za pierwszym razem :mad:
Teraz już wiem o co chodzi i bardzo się cieszę :multi::multi::multi:
I gratulacje dla Miśki :multi:[/QUOTE]
Miśka bardzo dziękować (to Jej słowa:evil_lol:) :p
[quote name='Cheritka']No to teraz wiadomo kto m\nam będzie robił banerki i stronki :)

A Ty odpoczywaj i kuruj się.[/QUOTE]
Tia, sama muszę się męczyć nad banerkami, bo to mały nieużytek jest, który wiecznie gdzieś pędzi i nie ma dla mamusi czasu:mad::evil_lol:
[quote name='zuzolandia'][B][I]No prosze jaka zdolniacha z Miski ;-)[/I][/B]

[I][B]Oj biedactwooooooooo....wspólczuwam bo wiem co to za ból......sama niedawno przelazilam przez to ustrojstwoooo....[/B][/I]
[I][B]Pij duzoo elektrolitów i spij........sen to jedno z lepszych lekarstw bez recepty ;-)[/B][/I]

[I][B]Buziam mocniusiooooooooooooooo ;-)[/B][/I][/QUOTE]
Ojj, już dziś tyci lepiej, ale ile się węgla najadłam, to tylko ja wiem:roll:Przespałam pól dnia, moja mamcia wychodziła z kundlami:diabloti:
I nie mam laptopa przez długie 3 tygodnie, bo poszedł do naprawy - zepsół się głośnik:placz:Dlatego nie mam możliwości za bardzo siedzieć na dogomanii, bo Wisła mnie wzywa z łazienki:placz::evil_lol:

Posted

[quote name='rwpb']To gdzie można składać zamówionka na grafikę? Tutaj?
Jakiś cennik jest?
Pozdrawiamy i zdrówka![/QUOTE]
Nie wypłacisz się jak Miśka poda cennik:evil_lol: To straszny sknerus jest:crazyeye::evil_lol:
[quote name='niunka04']Oj grypka to tak jak u mnie;)

GRATULACJE!!!!! naprawde super osiągnięcie[/QUOTE]
Oj, to ja Tobie też życzę szybkiego powrotu do zdrowia, wiem jak strasznie to cholerstwo męczy:placz:
A Misia za gratki dziękować:loveu:
[quote name='NATKA']Gratulacje dla córki :multi::multi::multi:

Oj grypka żołądkowa to wyjątkowo nieznośne choróbsko, życzę szybkiego powrotu do zdrówka - nie daj się temu paskustwu :p[/QUOTE]
Staram się nie dawać, nawet mogłam zajrzeć na dogo, ale węgla i przeciwwymiotnych prochów sporo musiałam połknąć:roll:

Ale najbardziej to się cieszę z wyniku badania oczu Gordonka i Rapcia pod kątem chorób dziedzicznych:multi::multi::multi:Mam zdrowe piesy:multi::multi::multi:

Posted

Zapomniałam wyrazić mojej radości odnośnie Gordona i Rapcia i ich pięknych wyników badań ! Oby jak nadłużej jak zdrowo Ci się howały kudłaczki :)

Sylwia, czy między 2 a 14 lutego masz coś bardzo ważnego do roboty czy dałybyśm radę się umówić na naukę postrzyżyn Galciowych łapek? :D

Posted

[quote name='Justa']
Sylwia, czy między 2 a 14 lutego masz coś bardzo ważnego do roboty czy dałybyśm radę się umówić na naukę postrzyżyn Galciowych łapek? :D[/QUOTE]
To zależy od tego, kiedy dzieci mają ferie zimowe, bo ja wyjeżdżam do Zakopca:lol:
Ale jak nie wypadają wtedy ferie, to pewnie, że dam radę;-)
Tylko nie 14 lutego - sama chyba rozumiesz czemu:loveu:

Posted

oj chyba wypadają ja tez z Mazowsza i mamy od 1-14;( No męczy męczy w szkole mnie zarazili barany chodza tacy chorzy i rozsiewaja zarazki;( a teraz ma sie znowu ocieplić i znowu grypa przyjdzie.. Ale Fajnie nigdy nie byłam w Zakopanym;)

Posted

[quote name='niunka04']oj chyba wypadają ja tez z Mazowsza i mamy od 1-14;( No męczy męczy w szkole mnie zarazili barany chodza tacy chorzy i rozsiewaja zarazki;( a teraz ma sie znowu ocieplić i znowu grypa przyjdzie.. Ale Fajnie nigdy nie byłam w Zakopanym;)[/QUOTE]
Uuu, to biedna Justynka znowu będzie niepocieszona:razz:
Ja co rok jestem w Zakopanem i z tamtąd robimy wycieczki na Słowację :diabloti:

[B]Justa[/B], ale obiecuję, że jak tylko znajdziesz czas po feriach, to się umówimy i zrobimy Galince te łapulki:loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]Doberek;-)

ooo to mozliwe ze sie gdzies tam miniemy w tym Zakopcu hihihihhi ;-)[/I][/B][/QUOTE]
Oooooooo, możliwe, tylko jeszcze nie wiem czy biorę psy, czy zostają z mamą moją:hmmmm:

Posted

[quote name='Doginka']Uuu, to biedna Justynka znowu będzie niepocieszona:razz:
Ja co rok jestem w Zakopanem i z tamtąd robimy wycieczki na Słowację :diabloti:

[B]Justa[/B], ale obiecuję, że jak tylko znajdziesz czas po feriach, to się umówimy i zrobimy Galince te łapulki:loveu:[/QUOTE]

Jakoś tak nie możemy się zupełnie zgadać :shake:
Ja prawdopodobnie i tak nie będe mieć ferii, bo tak się składa, że sesja poprawkowa mi je chyba zlikwiduje :angryy:

Myślę że jakoś od razu po feriach nie będę miała takiego sajgonu jak zazwyczaj, więc sie wtedy zgadamy, jeśli znajdziesz dla nas chwilę :multi: :loveu:

[QUOTE]Tylko nie 14 lutego - sama chyba rozumiesz czemu :loveu:[/QUOTE]

Hmm.. właśnie nie bardzo :diabloti:

Posted

Mam nadzieje, ze z Twoim zdrowkiem juz lepiej :cool3: i oczywiscie gratuluje wynikow badan tatusia i wujcia:multi::loveu::loveu:.
Ja obecnie mam wielkiego dola, wiec sie zbytnio nie udzielam :shake:. Na dodatek obejrzalam Zacmienie:cool3: (co mi wcale nie pomoglo) i teraz dodatkowo zeswirowalam - rany, na starosc czlowiek wariuje:evil_lol:.

Posted

A ja też chcę do zakopca na ferie [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/new_multi.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/love.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/love.gif[/IMG]
Tylko, że nie mam ferii

Posted

[quote name='Justa']...Myślę że jakoś od razu po feriach nie będę miała takiego sajgonu jak zazwyczaj, więc sie wtedy zgadamy, jeśli znajdziesz dla nas chwilę :multi: :loveu:
Hmm.. właśnie nie bardzo :diabloti:[/QUOTE]
Pewnie, ze znajdę czas;). teraz nie mogę, bo nie mogę zawalić Miśce ferii, ale potem to już mam duużo czasu;):p
[quote name='kaho']Mam nadzieje, ze z Twoim zdrowkiem juz lepiej :cool3: i oczywiscie gratuluje wynikow badan tatusia i wujcia:multi::loveu::loveu:.
Ja obecnie mam wielkiego dola, wiec sie zbytnio nie udzielam :shake:. Na dodatek obejrzalam Zacmienie:cool3: (co mi wcale nie pomoglo) i teraz dodatkowo zeswirowalam - rany, na starosc czlowiek wariuje:evil_lol:.[/QUOTE]
:multi::multi::multi:Ześwirowałaś na punkcie Zmierzchu:evil_lol: Późno, ale lepiej późno niż wcale:diabloti:No i w końcu odbiorę płytkę, bo już mi brakuje tego filmu:razz::loveu:
[quote name='AnkaG']Gratki z tyt. posiadania pięknych i zdrowych piesiów :)

Fajnego sznupa z Poznania przywiozłam prawda. :) Ma super charakter i super dom :)[/QUOTE]
Rewelka piesiulek:loveu:No i trzymam za Ciebie kciuki aż do bólu;)
[quote name='rwpb']A ja też chcę do zakopca na ferie [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/new_multi.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/love.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/love.gif[/IMG]
Tylko, że nie mam ferii[/QUOTE]
To sobie zrób:diabloti:Ja też nie mam ferii, ale sobie robię:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia'][B]Tez nie mam ferii ale tak jak Sylwia bedę je sobie robic hihihihih[/B]

[B]glosowąłam;-)[/B][/QUOTE]
Ja poprostu jestem sobie sama szefem i mogę jechać kiedy chcę:lol:
dzięki za głosiki;-):multi:
[quote name='rwpb']Żeby to było takie proste
W górach podobno jest zimno i wiater [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_new/przyroda/gory/9.gif[/IMG][/QUOTE]
W górach tak bardzo zimna się nie odczuwa, przynajmniej ja tak mam, że jak tam jestem, to -10 nie robi na mnie wrażenia, a przy tej samej temperaturze w Wawce zamarzam:diabloti:
[quote name='niunka04']No a u nas na ferie ma sie wszystko rozpuścić ogólnie bedzie chlapa... Więc wyjeżdżajcie jak najdalej;)[/QUOTE]
Nie będzie aż tak źle, ja już nie wierzę w prognozy pogody aż tak dosłownie;-)

Posted

[quote name='rwpb']Żeby to było takie proste
W górach podobno jest zimno i wiater [img]http://www.gifownik.pl/gify_new/przyroda/gory/9.gif[/img][/QUOTE]
[B][I]
.........w moim przypadku to tez nie jest takie proste bo i wolne dostac i kasa ale ja do upartych naleze hihi...czasami jestem jak osioł niereformowalna ;-) ale ...jakos ze mną wytrzymują hihih
...........czapa szalik i podgrzewany polar ....zima moze mi nadmuchac hihihih
[/I][/B]

Posted

[quote name='Cheritka']Wierzysz czy nie wierzysz w prognozy dawaj resztę zdjęć :D[/QUOTE]
Nie mam, a aparat pożyczyłam i facet do dziś mi go nie oddał:geting angry::placz:
[quote name='zuzolandia'][B][I]
.........w moim przypadku to tez nie jest takie proste bo i wolne dostac i kasa ale ja do upartych naleze hihi...czasami jestem jak osioł niereformowalna ;-) ale ...jakos ze mną wytrzymują hihih
...........czapa szalik i podgrzewany polar ....zima moze mi nadmuchac hihihih
[/I][/B][/QUOTE]
Hahahaha i do tego trochę ruchu i jest git;-)