Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss']Zośka jest rewelacyjna!!!!!
Zajrzyj do Zosioblogu - tam wklejam aż 175 fot Zosi w różnych odmianach:evil_lol:
[quote name='QQk']Bry!
Odlotowe kulanie, w taki mróz, brr.
Za mało nas do klikania na sznaucery, już nic nie pomoże. I to zdjęcie, które prowadzi akurat najmniej mnie się podoba.
No właśnie widzę, że przegrywamy sromotnie:placz:Mało osób na sznupki klika:placz:

[quote name='zuzolandia']...ja to juz nie licze wyswietlen filmu hihihi....niemniej mój chlop stwierdził ze mnie odda na leczenie ;-)
Żebyś słyszała jak mnie ładnie mama moja nazywa przez ten film:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tu moje wilkołaki:diabloti::loveu:

Posted

ariss napisał(a):
błahahahah....dla mnie czy dla Gass ta fujarka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chyba się jasno wyraziłam pisząc "dla ARISS":diabloti::diabloti::diabloti: Przecież Gordon Ciebie bardziej kocha niż Gass:loveu::evil_lol:
rwpb napisał(a):
Wilkołaki opanowały cały park :diabloti:
A czemu to fotki Zosi wstawiasz do góry nogami? Chyba aparat się przekręcił :evil_lol:

Przekręcić, to tylko ja się mogłam od tego mrozu:razz::diabloti:

Witam z samego mroźnego ranka:hand:

Posted

Doginka napisał(a):
Chyba się jasno wyraziłam pisząc "dla ARISS":diabloti::diabloti::diabloti: Przecież Gordon Ciebie bardziej kocha niż Gass:loveu::evil_lol:

błahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jemu widocznie bardzo się spodobało w Montenegro:loveu: muszę chyba go zabrać na jakieś wakacje :evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']błahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jemu widocznie bardzo się spodobało w Montenegro:loveu: muszę chyba go zabrać na jakieś wakacje :evil_lol:
Gordon nie ma nic przeciwko:lol: Najlepiej na takie połączone z wystawami;-)

[quote name='zuzolandia']http://images8.fotosik.pl/182/b7ea69c239f410f7.jpg

Jacob miał bardziej usmiechniety wyraz pyska;-) hihihihihi

a ja witam wieczorowoo i prawie zamarzłam dziś na działce ;-) hihihi

Ale Jackob jak dostał kosza od Belli to wcale nie był uśmiechnięty;-) I jak Edward zadzwonił do Belli, to Jackobowi też minka zrzedła:lol:
Mam nadzieję, że już się rozgrzałaś:loveu:

Posted

[quote name='weszka']Byłam, obejrzałam śnieżne zaroślaki-futrzaki i szaloną Zośkę też oczywiście ;)
Cieszę się, że zajrzałaś:lol:
[quote name='QQk']Bry!
http://images8.fotosik.pl/183/811f2b53eae9f4a9.jpg - "O kochasiu, który odszedł w siną dal" ;)
Chyba popędził jak struś pędziwiatr:evil_lol:
[quote name='Cheritka']To już wiadomo czemu Zośka biała,
ciekaawe jaka będzie wwiosną :D
A zdjęcia rewelacyjne,
pogoda zachęcała do robienia zdjęć.
Pogoda była rzeczywiście świetna:lol: