Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucky. napisał(a):
Jak tam święta mijają ?
Ja się objadłam z nadzieją przytycia ^^

Ja właśnie znowu zaczynam jeść:evil_lol: Jak się skończą święta, to chyba nie będę chodzić, tylko się toczyć jak piłka lekarska:evil_lol::diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja właśnie znowu zaczynam jeść:evil_lol: Jak się skończą święta, to chyba nie będę chodzić, tylko się toczyć jak piłka lekarska:evil_lol::diabloti:

świeta to chyba zmora każdej kobiety;) A konkretnie te pyszne jedzonko;)

Posted

eria napisał(a):
nie każdej ! ja sobie jedzonka nigdy nie żałuję i nie toczę się jak piłka lekarska :D Ot dobra przemiana materii hihiih !

O kurcze pozycz troche tej przemiany;) ja to musze liczyc kazda kalorie zeby nie wrocic do toczenia sie;)

Posted

eria napisał(a):
nie każdej ! ja sobie jedzonka nigdy nie żałuję i nie toczę się jak piłka lekarska :D Ot dobra przemiana materii hihiih !

Zazdrościć ja Ci:diabloti:

niunka04 napisał(a):
O kurcze pozycz troche tej przemiany;) ja to musze liczyc kazda kalorie zeby nie wrocic do toczenia sie;)

Ja tak pół na pół:razz: Jednego dnia się toczę, ale już na drugi dzień spalam:evil_lol:

A tak było na Litwie:diabloti: - zbiłam kieliszek Ewy i musiałam za karę po podłodze się na szmacie przejechać:evil_lol:

Ewci Marcin miętosi Gordonka:diabloti:

Posted

zuzolandia napisał(a):
http://i47.tinypic.com/2rqzm1j.jpg

z jakim namaszczeniem niesiesz te kieliszkowe zwłoki :diabloti::diabloti::diabloti:

siemankoo ..z tego wynika ze Litewski wypad był niezwykle udany towarzysko :evil_lol:

buziowankooo poświąteczne :loveu::loveu:

Kieliszkowe zwłoki:megagrin::megagrin::megagrin: Nawet nie masz pojęcia jak mi było szkoda tego krwistego winka, które się wylało wraz z umieraniem kieliszka:evil_lol:
A jak ekipa jest fajna to każdy wypad musi się udać:grins: