sleepingbyday Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Sylwia, dzękuję za życzenia! Wszystkiego najlepszego :-) Quote
Doginka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dziś Raperek dostał prezent gwiazdkowy od ZK. Mikołaj zostawił go w nietypowym miejscu, bo w skrzynce pocztowej:diabloti::multi::multi: Quote
Lucky. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Jak tam święta mijają ? Ja się objadłam z nadzieją przytycia ^^ Quote
Doginka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Lucky. napisał(a):Jak tam święta mijają ? Ja się objadłam z nadzieją przytycia ^^ Ja właśnie znowu zaczynam jeść:evil_lol: Jak się skończą święta, to chyba nie będę chodzić, tylko się toczyć jak piłka lekarska:evil_lol::diabloti: Quote
niunka04 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Doginka napisał(a):Ja właśnie znowu zaczynam jeść:evil_lol: Jak się skończą święta, to chyba nie będę chodzić, tylko się toczyć jak piłka lekarska:evil_lol::diabloti: świeta to chyba zmora każdej kobiety;) A konkretnie te pyszne jedzonko;) Quote
eria Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 nie każdej ! ja sobie jedzonka nigdy nie żałuję i nie toczę się jak piłka lekarska :D Ot dobra przemiana materii hihiih ! Quote
niunka04 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 eria napisał(a):nie każdej ! ja sobie jedzonka nigdy nie żałuję i nie toczę się jak piłka lekarska :D Ot dobra przemiana materii hihiih ! O kurcze pozycz troche tej przemiany;) ja to musze liczyc kazda kalorie zeby nie wrocic do toczenia sie;) Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 eria napisał(a):nie każdej ! ja sobie jedzonka nigdy nie żałuję i nie toczę się jak piłka lekarska :D Ot dobra przemiana materii hihiih ! Zazdrościć ja Ci:diabloti: niunka04 napisał(a):O kurcze pozycz troche tej przemiany;) ja to musze liczyc kazda kalorie zeby nie wrocic do toczenia sie;) Ja tak pół na pół:razz: Jednego dnia się toczę, ale już na drugi dzień spalam:evil_lol: A tak było na Litwie:diabloti: - zbiłam kieliszek Ewy i musiałam za karę po podłodze się na szmacie przejechać:evil_lol: Ewci Marcin miętosi Gordonka:diabloti: Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Znaki, bo foty nie wchodzą:angryy: Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 10 znaków potrafi doprowadzić do szału:angryy: Litewskie menele:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 To się Ariss "nawaliła":evil_lol: A wcześniej chciała zpić Gasskę:diabloti::evil_lol: A na koniec były tańce ze wspaniałym tancerzem - Gordonem:loveu: Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Gassi też umie tańczyć:loveu::diabloti: A po alkoholu i tańcach najlepszy jest sen:p Quote
eria Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ooo menele się pojawiły znowu !!! i psy na parapecie :D Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 eria napisał(a):ooo menele się pojawiły znowu !!! i psy na parapecie :D Psy na parapecie zamiast kwiatów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pudliszony;) Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Zdjęcia nie są zbyd dobrej jakości, ale było naprawdę zimno, a po drugie nie miałam lampy:shake: Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Foty będą w rozsypce, bo nie chce mi się wybierać:diabloti: Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Dogo mieli dziś strasznie:roll: Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Nie podpisuję żadnych fot, bo mi się nie chce:razz: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://i47.tinypic.com/2rqzm1j.jpg z jakim namaszczeniem niesiesz te kieliszkowe zwłoki :diabloti::diabloti::diabloti: siemankoo ..z tego wynika ze Litewski wypad był niezwykle udany towarzysko :evil_lol: buziowankooo poświąteczne :loveu::loveu: Quote
Doginka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 zuzolandia napisał(a):http://i47.tinypic.com/2rqzm1j.jpg z jakim namaszczeniem niesiesz te kieliszkowe zwłoki :diabloti::diabloti::diabloti: siemankoo ..z tego wynika ze Litewski wypad był niezwykle udany towarzysko :evil_lol: buziowankooo poświąteczne :loveu::loveu: Kieliszkowe zwłoki:megagrin::megagrin::megagrin: Nawet nie masz pojęcia jak mi było szkoda tego krwistego winka, które się wylało wraz z umieraniem kieliszka:evil_lol: A jak ekipa jest fajna to każdy wypad musi się udać:grins: Quote
Recommended Posts