Doginka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Skubanego Gordonka zapodam jutro, bo już nosem dziugam w klawiaturę:razz: DOBRANOC;) Quote
Doginka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Niestety fokus mi nie złapał:shake::angryy: Quote
eria Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 o matkoo bosskkaa massaaakraa !!! :crazyeye::shake::evil_lol: ale biednemu Gordonkowi musi strasznie grzać w łepetynkę:shake: a w ogóle to podziwiam - taki tłum ludzi a ty z psami miedzy nimi :roll: ja jak byłam nad morzem tylko z Foxi to szłam na niestrzeżone puste plaże;) Quote
Doginka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='eria']o matkoo bosskkaa massaaakraa !!! :crazyeye::shake::evil_lol: ale biednemu Gordonkowi musi strasznie grzać w łepetynkę:shake: a w ogóle to podziwiam - taki tłum ludzi a ty z psami miedzy nimi :roll: ja jak byłam nad morzem tylko z Foxi to szłam na niestrzeżone puste plaże;) Na tej plaży jest mnustwo piesków:diabloti: A Gordon i Raper są doskonale wychowane i siedziały pod namiocikiem:multi::multi::multi: A to wczorajszy wieczór na wydmach:loveu: Quote
orpha Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ach jakie cudne te fotki !!!!! a chłopaki jakby stworzeni do plazy ;) Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Sylwia, którym aparatem robiłaś fotki? :cool3: Głównie chodzi mi o te na tle zachodu słońca:cool3: Quote
eria Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 hihi jeżyk z poprzedniej stronki ma kleszcza, czemu nie wyjęłaś ?:diabloti: fotki na tle zachodu sliczne:loveu: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://images6.fotosik.pl/242/2aafeafcba7494b2.jpg prawie jak nagi pies peruwiański : P Quote
malawaszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 łomatko biedny Gorduś - uważaj na niego na słońcu teraz!!! ale Ci zazdroszę, że chłopaki takie grzeczne - moje to by zaraz przejęły plażę we władanie i nikt by się nie mógł ruszyć ze swojego kocyka :mad::lol: Quote
Bullila.nl Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Swietne fotki z tym zachodem slonca:multi: Quote
Doginka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Tinka:) Malawaszka Bullila.nl Kochane jesteście, że mnie odwiedzacie:loveu: A teraz niespodzianka - Ewa, Marcin i Gassira wyrwali nas z monotoni :diabloti: Quote
Recommended Posts