Jump to content
Dogomania

Banda z Osanny, czyli moje ca de bou [ i nie tylko ]

Recommended Posts

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam nacieszyć oczy :loveu:
Moja mama też była :cool3: i się normalnie zakoffała :evil_lol:
Ona strasznie lubi Amstaffy, a Ca de Bou, to troszkę taki Astek w rozmiarze XL:evil_lol: i chyba nieco bardziej opanowany, co?
Czym się różni charakter Ca de Bou od Astka? ( Astkowy znamy, mieliśmy takiego typka :loveu:przez 11 lat, niestety od ponad 3 już za TM :()

Pamiętam Twojego amstaffa High Blood Line des Dobs de la Loube:loveu::loveu::loveu:, to on właśnie( oraz dwa inne starsze psy z tej hodowli) zwróciły moją uwagę na tą rasę:cool3:, więc można powiedzieć że jestem taką cichą wielbicielką Twoich psów już od wielu, wielu lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pozdrowionka

Posted

bonita napisał(a):
Byłam nacieszyć oczy :loveu:
Moja mama też była :cool3: i się normalnie zakoffała :evil_lol:
Ona strasznie lubi Amstaffy, a Ca de Bou, to troszkę taki Astek w rozmiarze XL:evil_lol: i chyba nieco bardziej opanowany, co?
Czym się różni charakter Ca de Bou od Astka? ( Astkowy znamy, mieliśmy takiego typka :loveu:przez 11 lat, niestety od ponad 3 już za TM :()

Pamiętam Twojego amstaffa High Blood Line des Dobs de la Loube:loveu::loveu::loveu:, to on właśnie( oraz dwa inne starsze psy z tej hodowli) zwróciły moją uwagę na tą rasę:cool3:, więc można powiedzieć że jestem taką cichą wielbicielką Twoich psów już od wielu, wielu lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pozdrowionka

WOW! Bonita, nie wiedziałam, że mialaś amstaffa!
Charakterem różnią sie i to bardzo: ca de bou nie jest takim zaczepnym zawadiaką jak amstaff....Pamietasz Hajka?:loveu::loveu::loveu:
Niesamowity chlopak z niego był...Żył 14 lat i do końca był zdrowy..pewnego dnia " po prostu " umarł:placz::placz::placz:...
Jesli chcesz, to zeskanuję parę jego fotek i tu wstawię...To archiwalne zdjęcia , robione zwykłym aparatem, ale są.....
A na razie masz te: Ineska to wnuczka Hajka:loveu::loveu::loveu:

Posted

R.J.Osanna napisał(a):
WOW! Bonita, nie wiedziałam, że mialaś amstaffa!
Charakterem różnią sie i to bardzo: ca de bou nie jest takim zaczepnym zawadiaką jak amstaff....Pamietasz Hajka?:loveu::loveu::loveu:
Niesamowity chlopak z niego był...Żył 14 lat i do końca był zdrowy..pewnego dnia " po prostu " umarł:placz::placz::placz:...
Jesli chcesz, to zeskanuję parę jego fotek i tu wstawię...To archiwalne zdjęcia , robione zwykłym aparatem, ale są.....
A na razie masz te: Ineska to wnuczka Hajka:loveu::loveu::loveu:

Wnusia śliczna :loveu: podobna do dziadka, przypuszczałam że to rodzinka , a rozmieszczenie białego mają prawie takie samo :loveu:
Pamiętam Twoje artykuły w AS-ko o amstaffach :)
Qurcze jak ten czas szybko leci:shake: to było już 14 lat temu:crazyeye:... na nich Twoje psy to jeszcze szczeniaki, a syn jaki mały:evil_lol:

Pewno że chcę pooglądać fotki Hajka :loveu:

( dodam jeszcze, że Rottweilera też mieliśmy:diabloti::evil_lol:)

Pozdrowionka

Posted

R.J.Osanna napisał(a):
goldenka245,
to przyjedź tutaj....Obiecuję, że będziesz mogła wycałować wszystkie moje ca de bou, a maleństwa wielokrotnie:lol::lol::lol:

Chętnie:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Rzeczywiście ten mały to taka pijawka:diabloti:
Oj.... ja wole nie wiedzieć w ilu rasach jestem zakochana:diabloti:

Posted

bonita napisał(a):
Wnusia śliczna :loveu: podobna do dziadka, przypuszczałam że to rodzinka , a rozmieszczenie białego mają prawie takie samo :loveu:
Pamiętam Twoje artykuły w AS-ko o amstaffach :)
Qurcze jak ten czas szybko leci:shake: to było już 14 lat temu:crazyeye:... na nich Twoje psy to jeszcze szczeniaki, a syn jaki mały:evil_lol:

Pewno że chcę pooglądać fotki Hajka :loveu:

( dodam jeszcze, że Rottweilera też mieliśmy:diabloti::evil_lol:)

Pozdrowionka

Rottka tez mieliście??:crazyeye::lol:
To miałysmy te same upodobania " rasowe";), tylko Ty pokochałaś boksery, a ja odkryłam [ i pokochałam:loveu: ] ca de bou...
Obiecuję archiwalne fotki Hajka w najbliższym czasie, ale najpierw muszę je zeskanować....

Posted

goldenka245 napisał(a):
Chętnie:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Rzeczywiście ten mały to taka pijawka:diabloti:
Oj.... ja wole nie wiedzieć w ilu rasach jestem zakochana:diabloti:

Kawałek masz [ żeby przyjechać ], ale może będzie jakaś okazja i tutaj dotrzesz:lol:....
Ja ogólnie kocham wszystkie psy, ale najbardziej ca de bou:loveu::loveu::loveu:

Posted

Imbir1 napisał(a):
ufffff, nadrobiłam wszystkie zaległości:loveu::loveu::loveu::loveu:
one są bowskie i jeszcze te ich błotne upodobania:evil_lol::cool3:
a tego pychola to mogłabym schrupać :p http://images24.fotosik.pl/85/1fe91237559b0e36.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

Nie damy, nie damy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [ schrupać:lol: ]
A teraz kilka fotek mamuski tych szczeniorków, czyli Viva w całej okazałości:lol:

Posted

evaxon napisał(a):
jestes sadystką:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
ja ce takie kluski małe:placz::placz::placz::placz:

Efuuniu.. nie płakusiaj :cool3::loveu:
u nas też są kluchy - ino czarne :loveu: chcesz jednego takiego klucha? ;)

Posted

evaxon napisał(a):

Ja Ci mogę dać kluski z masłem:diabloti: mogą być:cool3::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):

evaxon,
otrzyj łezki:lol::lol::lol: Zobacz jak ketunia się do Ciebie ładnie uśmiecha:loveu:

Posted

bonita napisał(a):
Witam całą Osannową bandę :loveu:

Witaj bonita:lol:...
Ja miałam wczoraj ciężki dzień: 2 moje małe kluseczki vivkowo-ikarkowe wyprawiałam do Rosji...Wiesz jak to jest...Po raz ostatni słuchały jezyka polskiego:placz::placz::placz:...Wiem, że będą miały tam dobrze, ale jak nie płakac za takimi cudeńkami???

Posted

R.J.Osanna napisał(a):
Witaj bonita:lol:...
Ja miałam wczoraj ciężki dzień: 2 moje małe kluseczki vivkowo-ikarkowe wyprawiałam do Rosji...Wiesz jak to jest...Po raz ostatni słuchały jezyka polskiego:placz::placz::placz:...Wiem, że będą miały tam dobrze, ale jak nie płakac za takimi cudeńkami???

Ślicznie się uśmiecha:loveu:
http://images13.fotosik.pl/113/48f583d7079143d4.jpg

Oj, współczuję wiem jak ciężko jest:shake:, ja tak się ( na razie:diabloti:)tylko 4 razy szczeniąt wyzbyłam:p, ale smutku było przy tym bardzo dużo:shake:.
One oba trafiły do jednego właściciela w Rosji? Jak tak, to będą miały bardzo fajnie:loveu:

Posted

R.J.Osanna napisał(a):
Witaj AgusiaTerierka:lol:
Dla Ciebie na dzień dobry, takie fotki:lol:

Wszystkie rozczulające, trudno było wybrać jedną fotkę.:loveu::loveu::loveu:
Maluszki szybko nauczą sie języka, są b. zdolne. ;)
Maluchy, wspaniałego domu i sukcesów!.:lol: