Kiłi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 R.J.Osanna napisał(a):Kiłi, A jak u Kachny z pajakami? Bo mam jeszcze taki zestaw. Te zielone fragmenty pod pajakiem to pasikonik:evil_lol::evil_lol::diabloti: Pająków to się z kolei ja boje:eek2::scared::evil_lol: Pocahontas piękna:loveu: Jej ojciec też:loveu: http://images28.fotosik.pl/86/68cc4b6696a56ff1.jpg :loveu::loveu: Jak Spot z Mańkiem:evil_lol: Quote
R.J.Osanna Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 No to kilka fotek maluszków: Quote
bonita Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Byłam nacieszyć oczy :loveu: Moja mama też była :cool3: i się normalnie zakoffała :evil_lol: Ona strasznie lubi Amstaffy, a Ca de Bou, to troszkę taki Astek w rozmiarze XL:evil_lol: i chyba nieco bardziej opanowany, co? Czym się różni charakter Ca de Bou od Astka? ( Astkowy znamy, mieliśmy takiego typka :loveu:przez 11 lat, niestety od ponad 3 już za TM :() Pamiętam Twojego amstaffa High Blood Line des Dobs de la Loube:loveu::loveu::loveu:, to on właśnie( oraz dwa inne starsze psy z tej hodowli) zwróciły moją uwagę na tą rasę:cool3:, więc można powiedzieć że jestem taką cichą wielbicielką Twoich psów już od wielu, wielu lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrowionka Quote
R.J.Osanna Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 bonita napisał(a):Byłam nacieszyć oczy :loveu: Moja mama też była :cool3: i się normalnie zakoffała :evil_lol: Ona strasznie lubi Amstaffy, a Ca de Bou, to troszkę taki Astek w rozmiarze XL:evil_lol: i chyba nieco bardziej opanowany, co? Czym się różni charakter Ca de Bou od Astka? ( Astkowy znamy, mieliśmy takiego typka :loveu:przez 11 lat, niestety od ponad 3 już za TM :() Pamiętam Twojego amstaffa High Blood Line des Dobs de la Loube:loveu::loveu::loveu:, to on właśnie( oraz dwa inne starsze psy z tej hodowli) zwróciły moją uwagę na tą rasę:cool3:, więc można powiedzieć że jestem taką cichą wielbicielką Twoich psów już od wielu, wielu lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrowionka WOW! Bonita, nie wiedziałam, że mialaś amstaffa! Charakterem różnią sie i to bardzo: ca de bou nie jest takim zaczepnym zawadiaką jak amstaff....Pamietasz Hajka?:loveu::loveu::loveu: Niesamowity chlopak z niego był...Żył 14 lat i do końca był zdrowy..pewnego dnia " po prostu " umarł:placz::placz::placz:... Jesli chcesz, to zeskanuję parę jego fotek i tu wstawię...To archiwalne zdjęcia , robione zwykłym aparatem, ale są..... A na razie masz te: Ineska to wnuczka Hajka:loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 R.J.Osanna napisał(a):WOW! Bonita, nie wiedziałam, że mialaś amstaffa! Charakterem różnią sie i to bardzo: ca de bou nie jest takim zaczepnym zawadiaką jak amstaff....Pamietasz Hajka?:loveu::loveu::loveu: Niesamowity chlopak z niego był...Żył 14 lat i do końca był zdrowy..pewnego dnia " po prostu " umarł:placz::placz::placz:... Jesli chcesz, to zeskanuję parę jego fotek i tu wstawię...To archiwalne zdjęcia , robione zwykłym aparatem, ale są..... A na razie masz te: Ineska to wnuczka Hajka:loveu::loveu::loveu: Wnusia śliczna :loveu: podobna do dziadka, przypuszczałam że to rodzinka , a rozmieszczenie białego mają prawie takie samo :loveu: Pamiętam Twoje artykuły w AS-ko o amstaffach :) Qurcze jak ten czas szybko leci:shake: to było już 14 lat temu:crazyeye:... na nich Twoje psy to jeszcze szczeniaki, a syn jaki mały:evil_lol: Pewno że chcę pooglądać fotki Hajka :loveu: ( dodam jeszcze, że Rottweilera też mieliśmy:diabloti::evil_lol:) Pozdrowionka Quote
goldenka245 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 R.J.Osanna napisał(a):goldenka245, to przyjedź tutaj....Obiecuję, że będziesz mogła wycałować wszystkie moje ca de bou, a maleństwa wielokrotnie:lol::lol::lol: Chętnie:diabloti::evil_lol::evil_lol: Rzeczywiście ten mały to taka pijawka:diabloti: Oj.... ja wole nie wiedzieć w ilu rasach jestem zakochana:diabloti: Quote
R.J.Osanna Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 bonita napisał(a):Wnusia śliczna :loveu: podobna do dziadka, przypuszczałam że to rodzinka , a rozmieszczenie białego mają prawie takie samo :loveu: Pamiętam Twoje artykuły w AS-ko o amstaffach :) Qurcze jak ten czas szybko leci:shake: to było już 14 lat temu:crazyeye:... na nich Twoje psy to jeszcze szczeniaki, a syn jaki mały:evil_lol: Pewno że chcę pooglądać fotki Hajka :loveu: ( dodam jeszcze, że Rottweilera też mieliśmy:diabloti::evil_lol:) Pozdrowionka Rottka tez mieliście??:crazyeye::lol: To miałysmy te same upodobania " rasowe";), tylko Ty pokochałaś boksery, a ja odkryłam [ i pokochałam:loveu: ] ca de bou... Obiecuję archiwalne fotki Hajka w najbliższym czasie, ale najpierw muszę je zeskanować.... Quote
R.J.Osanna Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 goldenka245 napisał(a):Chętnie:diabloti::evil_lol::evil_lol: Rzeczywiście ten mały to taka pijawka:diabloti: Oj.... ja wole nie wiedzieć w ilu rasach jestem zakochana:diabloti: Kawałek masz [ żeby przyjechać ], ale może będzie jakaś okazja i tutaj dotrzesz:lol:.... Ja ogólnie kocham wszystkie psy, ale najbardziej ca de bou:loveu::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ufffff, nadrobiłam wszystkie zaległości:loveu::loveu::loveu::loveu: one są bowskie i jeszcze te ich błotne upodobania:evil_lol::cool3: a tego pychola to mogłabym schrupać :p http://images24.fotosik.pl/85/1fe91237559b0e36.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
R.J.Osanna Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Imbir1 napisał(a):ufffff, nadrobiłam wszystkie zaległości:loveu::loveu::loveu::loveu: one są bowskie i jeszcze te ich błotne upodobania:evil_lol::cool3: a tego pychola to mogłabym schrupać :p http://images24.fotosik.pl/85/1fe91237559b0e36.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Nie damy, nie damy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [ schrupać:lol: ] A teraz kilka fotek mamuski tych szczeniorków, czyli Viva w całej okazałości:lol: Quote
R.J.Osanna Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Mamusiu pobaw się ze mną, czyli My White Shark R.J.Osanna [ Szaruś dla przyjaciół ] zachęca swoją mamę Ketkę do zabawy piłeczką: Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 wooow... jaaaaki dziubasek uroczy!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/88/bd7807475bbfbe7b.jpg w ogóle... wszystkie piesy śliczne i te maciupkie i te duże:) ściskamy, pozdrawiamy i ślemy Wam buziaki!! :loveu: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja i Zuzka:) Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jestes sadystką:placz::placz::placz::placz::placz::placz: ja ce takie kluski małe:placz::placz::placz::placz: Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 evaxon napisał(a):jestes sadystką:placz::placz::placz::placz::placz::placz: ja ce takie kluski małe:placz::placz::placz::placz: Efuuniu.. nie płakusiaj :cool3::loveu: u nas też są kluchy - ino czarne :loveu: chcesz jednego takiego klucha? ;) Quote
bonita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 evaxon napisał(a):jestes sadystką:placz::placz::placz::placz::placz::placz: ja ce takie kluski małe:placz::placz::placz::placz: Ja Ci mogę dać kluski z masłem:diabloti: mogą być:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 bonita napisał(a):Ja Ci mogę dać kluski z masłem:diabloti: mogą być:cool3::evil_lol: tylko z masłemm???:roll: Quote
bonita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 evaxon napisał(a):tylko z masłemm???:roll: A z czym byś chciała jeszcze:cool3: cukrem sobie posypiesz:evil_lol: Przyszłam powiedzieć dobranoc:hand: Quote
Jagoda1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Obejrzałam, śliczne...:lol: Dobrej nocy! Quote
R.J.Osanna Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 evaxon napisał(a):jestes sadystką:placz::placz::placz::placz::placz::placz: ja ce takie kluski małe:placz::placz::placz::placz: evaxon, otrzyj łezki:lol::lol::lol: Zobacz jak ketunia się do Ciebie ładnie uśmiecha:loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 B. sympatyczna, przyjazna mordusia z pięknymi ząbkami. :lol: Quote
R.J.Osanna Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 bonita napisał(a):Witam całą Osannową bandę :loveu: Witaj bonita:lol:... Ja miałam wczoraj ciężki dzień: 2 moje małe kluseczki vivkowo-ikarkowe wyprawiałam do Rosji...Wiesz jak to jest...Po raz ostatni słuchały jezyka polskiego:placz::placz::placz:...Wiem, że będą miały tam dobrze, ale jak nie płakac za takimi cudeńkami??? Quote
R.J.Osanna Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):B. sympatyczna, przyjazna mordusia z pięknymi ząbkami. :lol: Witaj AgusiaTerierka:lol: Dla Ciebie na dzień dobry, takie fotki:lol: Quote
bonita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 R.J.Osanna napisał(a):Witaj bonita:lol:... Ja miałam wczoraj ciężki dzień: 2 moje małe kluseczki vivkowo-ikarkowe wyprawiałam do Rosji...Wiesz jak to jest...Po raz ostatni słuchały jezyka polskiego:placz::placz::placz:...Wiem, że będą miały tam dobrze, ale jak nie płakac za takimi cudeńkami??? Ślicznie się uśmiecha:loveu: http://images13.fotosik.pl/113/48f583d7079143d4.jpg Oj, współczuję wiem jak ciężko jest:shake:, ja tak się ( na razie:diabloti:)tylko 4 razy szczeniąt wyzbyłam:p, ale smutku było przy tym bardzo dużo:shake:. One oba trafiły do jednego właściciela w Rosji? Jak tak, to będą miały bardzo fajnie:loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 R.J.Osanna napisał(a):Witaj AgusiaTerierka:lol: Dla Ciebie na dzień dobry, takie fotki:lol: Wszystkie rozczulające, trudno było wybrać jedną fotkę.:loveu::loveu::loveu: Maluszki szybko nauczą sie języka, są b. zdolne. ;) Maluchy, wspaniałego domu i sukcesów!.:lol: Quote
Recommended Posts