Jump to content
Dogomania

Banda z Osanny, czyli moje ca de bou [ i nie tylko ]

Recommended Posts

Posted

Hej!

Dzień dobry!Ale sobie zaległości narobiłam:placz:Wszystkie ca de bou'siaki jak zwykle przeurocze:loveu:A Bonitka wyrośnie na pewno na przepiękną pannice:loveu:

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich!:multi::multi::multi:
Ale mnie tu "dawno " nie było!:cool1:.
Wczoraj , mimo niedzieli , strasznie pracowity dzień mialam...:lol::evil_lol:
Ale jakoś przeżyłam, chociaz dzisiaj zapowiada się podobnie:evil_lol:

http://images29.fotosik.pl/97/21b113584cda3fdc.jpg
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:sama słodycz :loveu::loveu::loveu::loveu:
Kurcze ....zakoffałam się ..........czuje że za jakieś naście lat w moim domu ma szanse zagościć ca de bou ......no chyba że się złamie i znów będzie boxer , bo jeden AST na całe życie mi wystarczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alicja,
AST Ci wystarczy na całe życie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz co....:mad:

Goldenka, ona się nie nudzi, tylko na słonku wygrzewa:evil_lol:
Razem z babcią zresztą:lol:

[URL=www.fotosik.pl][/URL

Posted

Dzień dobry wszystkim!:multi::multi::multi:
Coś ostatnio kiepsko u mnie z czasem....:placz:

Alicja,
Ja też mam amstaffy [ dwie sunie ] i mówię sobie, że charakter ca de bou o wiele bardziej mi odpowiada, ale sama nie wiem czy to będą moje ostatnie amstafki...One coś w sobie mają...:evil_lol:

A teraz kilka fotek na dobry poranek.
Słuchajcie, jest 09 października, a u mnie ciągle jest tak::lol:

Posted

R.J.Osanna napisał(a):
No to czekam na info

Jestem teraz u Kachny. Sprawdziłam w katalogu, w Chojnicach były trzy Majorki: ANDANTE D.K. bubu, Sanatana dharma AURANGABAD, MAXIMUS R.J. Osanna. Mi się podobał AURANGABAD, ale w rzeczywistości wyglądał lepiej niż na zdjęciach przynajmniej w poróbnaniu z tymi co przed chwilą oglądałam;)
R.J.Osanna napisał(a):
To sa czubajki kanie, zwane u nas " sowami ". Są to grzybki o cudownym smaku, które przyrządzone a la kotlet schabowy [ panierka, tarta bułka ], smakuja jak super kotlet schabowy:lol::lol::lol:, tylko są zdecydowanie zdrowsze:lol:

Oj ja pamiętam z dzieciństwa jak w wakacje na wsi mi taka babcia dawała... ale teraz ja ich nie zbieram bo się boje, że pomyle z trujakami:oops:

P.S. Widziałam zdjęcia Ordona R.J. Osanna - bardzo fajny pies:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
przyszlam ja do ciebie z niecodzienna propozycja.....

zaadoptuj mnieeee:placz::placz::placz::placz::placz: :evil_lol:

evaxon,
biedactwo Ty moje, no już nie płacz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Specjalnie dla Ciebie jeszcze takie kwiatki :lol::

i takie fotki z wczorajszej lekcji jazdy konnej:lol:

Posted

Kiłi napisał(a):
Jestem teraz u Kachny. Sprawdziłam w katalogu, w Chojnicach były trzy Majorki: ANDANTE D.K. bubu, Sanatana dharma AURANGABAD, MAXIMUS R.J. Osanna. Mi się podobał AURANGABAD, ale w rzeczywistości wyglądał lepiej niż na zdjęciach przynajmniej w poróbnaniu z tymi co przed chwilą oglądałam;)

Oj ja pamiętam z dzieciństwa jak w wakacje na wsi mi taka babcia dawała... ale teraz ja ich nie zbieram bo się boje, że pomyle z trujakami:oops:

P.S. Widziałam zdjęcia Ordona R.J. Osanna - bardzo fajny pies:loveu:

Dzięki za info, Aurangabad, to fajny pies, już wkrótce dojedzie do niego jako towarzyszka i przyszła żona:lol: jedna z dziewczynek - córek Vivy i Ikara, Polly R.J.Osanna :loveu:

Posted

Heeeej Ossanki:multi::multi::multi:
zaglądam po nieobecności:)

foteczki jak zwykle cudne!! również te kwiatkowe:loveu:

hihi.. ale czapeczkę ma śmiszną :evil_lol:
http://images27.fotosik.pl/95/1799f629d3ccdf12.jpg

woooow!! kanie!! pyyyychaaaa!! uwielbiam!! no toś mi radość sprawiła tym zdjątkiem:)
http://images30.fotosik.pl/95/f925c9d78fa9525c.jpg

oo boziuuniuuu... jakie cudeńko
http://images27.fotosik.pl/97/03d54e120b7a722e.jpg

evaxon napisał(a):
ooo nigdy takich kotletow nie jadlam :cool3:
brzmi pysznie:cool3:

Ewcik.. pysznie brzmi i pysznie smakuje :p
kiedyś z rodzicami rok w rok jeździłam na wczasy w okolice Tomaszowa Mazowieckiego (konkretnie Zakościele)
tam były caałe "plantacje" kani... zbieraliśmy w reklamówki.... ale była wyżerka... mhhhmmm.. pychaaa!! jesz, dopóki czujesz, że więcej się nie zmieści:evil_lol: pycha schaboszczaki!! kto nie zna i nie jadł, niech żałuje, bo jest czego;)

tylko niewprawieni w zbieraniu niech uważają... bo mała kania podobna do sromotnika... niektórzy tak uważają... ja poznam na odległość:)
a jak pięknie kania pachnie... mhmm..
ech... rozmarzyłam się wspominając dawne czasy :loveu:pyszne czasy:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
ooo to jest mysl:evil_lol:

poprosze o namiary :loveu::evil_lol:

Wcale sie nie dziwię:evil_lol:. Miasto Kraków:evil_lol:. Facet jest zakochany w Rychu...A Rychu to ten piesio na jego rękach [ Pretorianin Rychu:evil_lol:]

Posted

R.J.Osanna napisał(a):
Wcale sie nie dziwię:evil_lol:. Miasto Kraków:evil_lol:. Facet jest zakochany w Rychu...A Rychu to ten piesio na jego rękach [ Pretorianin Rychu:evil_lol:]

łałł:loveu::loveu::loveu::loveu: