Jump to content
Dogomania

Banda z Osanny, czyli moje ca de bou [ i nie tylko ]

Recommended Posts

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: przydreptałam tutaj za Bonitą:cool3:.... no i wymiękłam:loveu::mdleje:
ale cuuda:loveu:

a to http://images25.fotosik.pl/84/b0c455d0fc1480db.jpg:loveu: poprostu jakbym widziała mojego poprzedniego boksia, kochał błotne kałuże:roll::diabloti:
Witaj Imbir1:multi:,
Bardzo się cieszę, że podobają Ci się fotki mojej bandy. Obiecuję "ciągłość" w dostawie nowych:diabloti: i zapraszam do oglądania.

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Te maluchy takie troszke boksiowate:loveu:.
AgusiaTerierka,
w tym wieku to może tak [ w końcu rasa powstała ze skrzyzowania kilku ras z buldogiem ], ale zobacz np. tego pieska ze środkowego zdjęcia w wieku 2 miesięcy [ przy okazji - pierwszy kontakt z kotem. Kot nazywa się Naramienka, ale o tym przy innej okazji ]

Posted

witaaajcieee!! :multi:
zajrzałam tu... przypadkiem... i.. się zakochaaałaaam!! :loveu::loveu::loveu:
no jejciuś jejciuś.. jakie słodziachne kluseczki :p
cmok cmok cmok cmok :loveu::loveu::loveu:
:B-fly::B-fly::B-fly:
PIĘKNOOOOŚCIIIIIIIIII!! :multi:
będziemy odwiedzać:)

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

R.J.Osanna dziękuje:loveu:Już biorę się za czytanie tematu;)

Mnie szczerze mówiąc wizualnie podoba sie takie Ca de bou:

Ha, ha, ha, trafiłaś w " 10 "!!! Ale masz dobry gust!!!:loveu::loveu::loveu:
To jest akurat para najbardziej utytulowanych ca de bou: wiesz, Zwycięzcy Świata, multi- Zwycięzcy Europy, Interchampiony, o innych tytułach nawet nie wspomnę..Ten z górnej fotki to Ikar Chevalier Osanna, a pod nim - jego córka - Karmen Last Lacky's Girl Osanna.
No i powiem Ci absolutnie szczerze, że mnie też sie takie najbardziej podobają, ale po to, zeby takie hodować, trzeba "różne ruchy hodowlane " wykonywać, o czym zapewne już przeczytałaś...

Posted

[quote name='evaxon']http://images13.fotosik.pl/98/5f71a9b9c383a049.jpg
taki mały a juz sie oblizuje jak kotka widzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja to juz was kocham :mdleje: niesamowite te kluchy sa:loveu:

Zobacz to: " bliskie spotkania III stopnia ", czyli Pinio i Dunia poznają Cykorię:
Najpierw Cykoria w całej okazałości [ krótka historia jej imienia: ktoś wyrzucił z samochodu :placz: kotka prosto w bramę mojego podwórza. Kotek był strasznie dziki i wystraszony. Został u mnie, ale tylko wieczorami przychodził się najeść, więc nazwałam go Cykor. A potem Cykorowi zaczął rosnąć brzuszek i okazało się, że to Cykoria :lol:. ]

A teraz już "trójca":

Posted

R.J.Osanna napisał(a):
Ten z górnej fotki to Ikar Chevalier Osanna, a pod nim - jego córka - Karmen Last Lacky's Girl Osanna.
.

Jesu ale jestem goopia:roflt: Myślałam że to jeden ten sam pies :roflt: :evil_lol:
hahahah

Posted

[quote name='basia2202']witaaajcieee!! :multi:
zajrzałam tu... przypadkiem... i.. się zakochaaałaaam!! :loveu::loveu::loveu:
no jejciuś jejciuś.. jakie słodziachne kluseczki :p
cmok cmok cmok cmok :loveu::loveu::loveu:
:B-fly::B-fly::B-fly:
PIĘKNOOOOŚCIIIIIIIIII!! :multi:
będziemy odwiedzać:)

basia2202,
Witaj:multi:! Strasznie sie cieszę, że się zakochałaś w moich ślicznościach:loveu::lol:. Zapraszam jak najczęściej!!!

A teraz jeszcze pare fotek z pierwszeho spotkania Pinia, Duni i Cykorii

Posted

[quote name='Kiłi']Jesu ale jestem goopia:roflt: Myślałam że to jeden ten sam pies :roflt: :evil_lol:
hahahah
To tylko dobrze świadczy o typie :lol::lol::lol::diabloti:

I jeszcze kilka fotek z serii " pierwsze spotkanie trójcy "

Posted

Hej!

Czytam wąteczki Ca de Bou'siowe i sie dokształcam:evil_lol: Póki co jedno mogę stwierdzić na pewno-życzę każdej rasie przynajmniej jednego tak wspaniałego hodowcy jak Ty!:loveu:

Czy mogę prosić jeszcze fotki Karmen Last Lacky's Girl Osanna?

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Czytam wąteczki Ca de Bou'siowe i sie dokształcam:evil_lol: Póki co jedno mogę stwierdzić na pewno-życzę każdej rasie przynajmniej jednego tak wspaniałego hodowcy jak Ty!:loveu:

Czy mogę prosić jeszcze fotki Karmen Last Lacky's Girl Osanna?

asiunia,
Dziekuję! :loveu: Normalnie się zarumienilam! :diabloti:
Na życzenie - kilka portretów mojej kochanej Karmisi:lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witam :multi: Cudna majorkowo-kocia banda :loveu: I świetne fotki :multi: Błotne kąpiele i zapoznanie z kicią extra :lol: Maluchy przesłodkie :calus: A ta fota chyba naj mi się podoba http://images27.fotosik.pl/84/ef112afa946dfbfa.jpg :grin: :loveu:
Witaj paula_z:multi:,
myślę, że te fotki też Ci się spodobają:evil_lol::
Ineska jako pies " bojowy", prezentowana przez moją siostrzenicę Karolinę

No i jeszcze "rodzinny przekładaniec", czyli Karolina, Ines, moja druga siostrzenica - Ada i najstarsze, żyjące ca de bou na świecie:
13-latka - Lacky Lady des Dobs de la Loube;