rwpb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A nie masz racji. Rasa jest już dawno ustalona: mniamozmarchofafluśny mastifilowyżłodog :diabloti: Ala, AlumSpray to ta normalna farba w sprayu? Ja tym malowałem piec CO :evil_lol: Dziś była taka pogoda, że nie było pogody. Słońca prawie nie było, ale za to takie minus zero. Quote
rwpb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']A jak wygląda minus zero? Tak jak na dzisiejszych fotkach :diabloti: Portreciki: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Na tych portrecikach to ja bym raczej lato widziała, takie ciepłe :) Quote
rwpb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tak właśnie wygląda lato przy minus zero :evil_lol: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 http://www.rwpb.pl/atos/atos3249.jpg - piękny Atosik :) Pomyśl, jakbyś miał drugiego psiaka, jakby Atosikowi było dobrze :) Na spacerach, zresztą nie tylko wtedy, zawsze byłby ktoś do zabawy jeszcze..... Quote
florida_blue Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']http://www.rwpb.pl/atos/atos3249.jpg - piękny Atosik :) Pomyśl, jakbyś miał drugiego psiaka, jakby Atosikowi było dobrze :) Na spacerach, zresztą nie tylko wtedy, zawsze byłby ktoś do zabawy jeszcze..... Tytanka :D Quote
taxelina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ale marudzicie o towarzystwo:P U nas odp na agility, fotki sa juz dawno na stronie jak dziewczyny testuja, podstrona 2 i 3 Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witajcie:multi: Ale u nas dzisiaj piękna pogoda:loveu: A fotkiAtoska -cuuudne jak zwykle:loveu::loveu: Pięknie książe pozuje:lol: Pozdrawiamy słonecznie!:multi: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='halbina'] tak, nie ma to jak towarzystwo...:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='rwpb'] Ala, AlumSpray to ta normalna farba w sprayu? Ja tym malowałem piec CO :evil_lol: [FONT=Arial]:mad: to taki specyfik na rany [/FONT] Dziś była taka pogoda, że nie było pogody. Słońca prawie nie było, ale za to takie minus zero. [FONT=Arial]fajne to Wasze minus zero :p[/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ależ on jest sweety :loveu: taki bysior :lol: a po co Wam aż 2 adresówki ? O.o Quote
halbina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Inka też ma dwie... pewnie Atosik pozazdrościł...:p Quote
rwpb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witamy florida_blue :loveu: Pozdrowionka dla Astka Witamy wszystkich :multi:. Powiem Wam w tajemnicy, że już sie szykuje towarzystwo do Atosa. Jakiś czas temu zamówiłem Kropka, ale ostatecznie Ewelina obiecała mi szczeniaczka :loveu: Dostanę, jak tylko Kropek urodzi :diabloti: Portreciki Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no taaaaa Kropek brzemienny;) :evil_lol:[/FONT] Quote
rwpb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Adresówkę mamy tylko jedną. Jest to prezent na nowe życie od cioci AśkaK. Dostał ją na początku listopada 2007r. i dzielnie nosi. Na razie nie była potrzebna. Na początku stycznia tego roku dostaliśmy w lecznicy takie coś, więc też przyczepiłem. Podwórkowe wróbelki: Quote
Onomato-Peja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ale fajne to to niebieskie :eviltong: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:nooooo foteczki rewelka :multi:[/FONT] [FONT=Arial] A nam nasza adresóweczka funkel nówka odpięła się na Bezludziu :p i se tam gdzieś leży ....:mad:[/FONT] Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a my mamy tylko dowód rejestracyjny :lol: Quote
AMIŚKA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 My też mamy wróbelki :eviltong:, III-piętrowe, śródmiejskie-włsnej hodowli:eviltong: Quote
rwpb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 psiara1996, u was takich nie dają? Kazali mi się bawić piłeczką... Naprawdę muszę? No dobra, rzucaj!!! Mam, mam, złapałem!!! Teraz odpoczniemy Quote
Recommended Posts