maciaszek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://www.rwpb.pl/atos/atos3152.jpg - Twój niewychowany pies nam bezczelnie język pokazuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
rwpb Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dawno nie było tu Rexia. Pamiętacie go jeszcze? Quote
taxelina Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ale to mile uczucie przyjsc na watek i sa fotki :D Quote
rwpb Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='maciaszek']http://www.rwpb.pl/atos/atos3152.jpg - Twój niewychowany pies nam bezczelnie język pokazuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Dokładnie pomyślałem o tym samym, jak wstawiałem tę fotkę :diabloti: A u nas jutro będą na obiadek gołąbki. Właśnie z Atosem zrobiliśmy cały garnek :multi: Quote
AMIŚKA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 rwpb napisał(a):Dokładnie pomyślałem o tym samym, jak wstawiałem tę fotkę :diabloti: A u nas jutro będą na obiadek gołąbki. Właśnie z Atosem zrobiliśmy cały garnek :multi: To dopiero ATOSIK bedzie jutro fruwał wysoko :eviltong::lol::multi: Quote
taxelina Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ooo golabki, az mam ochote wpasc do Was i sie i sie wprosic na golabki.. Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nie ma sprawy, podaję o 14 i zapraszam :lol: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Zsynchronizujmy zegarki ;);)...będę o 14 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o rany ...gołąbki :loveu: chyba trzeba będzie zaszaleć w kuchni i zrobić :razz::razz: Witajcie w 1szym dniu lutego :multi::multi: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Uwielbiam gołąbki ;) Będę musiała wyprowadzić odrzutowiec z hangaru i przylecieć na 14-tą :) Jak się Atosikowi goi rana? Jak Fialka sobie przecięła podusię, to dostaliśmy maść z antybiotykiem, taką, którą się stosuje do krowich wymion, a która jest idealna na psie łapki. I zawijaliśmy stopę, żeby się nie zapaskudziło ;) A wczoraj Vadir zjadł Fialce skarpetkę ;) Quote
wieso Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ja tez chce a potem na spacerek, jakie przestrzenie do spacerkow tylko pozazdroscic. Pozdrawiam Wiesia Quote
taxelina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No to za pol godzin golabki!! leeeeeeeece!!! Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witaj wieso :loveu::loveu::loveu:. Pozdrawiamy Waszą gromadkę :bye: Już taka późna godzina, a na głąbki nikt nie dotarł. Dobre były, żałujcie :evil_lol: Pogoda się popsuła, -4 stopnie i wiaterek. Byliśmy na spacerku, ale krótko. Trzeba oszczędzać chorą łapkę. Quote
AMIŚKA Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 deer_1987 napisał(a):¨Focicie na kazdym spacerze? u nas snieg sypie caly dzien ale wieje i zimno wiec tez krotkie spacery.. To zrób chociaz zdjęcie:razz: żeby mozna było na snieg popatrzeć,jak sypie;) A ARESIK po gołabkach nie fruwał......;);) A foty jak zwykle fajne:lol::lol::lol: Quote
taxelina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ¨Focicie na kazdym spacerze? u nas snieg sypie caly dzien ale wieje i zimno wiec tez krotkie spacery.. Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Olać taki spacerek, jak zimno i wiatr A tak dzisiaj wygląda łapka Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ato nie fruwał, bo uznał, że takie jedzonko nie jest dla piesów. Może zje na kolację. Co do focenia, to aparat ciężki nie jest. Jak gdzieś idziemy, to go zabieram. Czasem jest tylko bagażem, a czasem się przydaje. Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :placz:wpadłam w zaspę i nie dojechałam na 14 tą :razz: U nas też często aparat robi za bagaż , ale bywa że zostaje w domu i wtedy żałuję , ze go nie mam :evil_lol:...jak miałam małego Canonka zawsze był pod ręką ;) A u Was to najnormalniej jesień :shake: Quote
Recommended Posts